Eh da im je bogdo' svima najveći porok šiša...uNbx je napisao/la:Upravo, ne treba mu jos ta obaveza. Nek se zabavi oko sebe i nek samo nastavi raditi kao i dosad. Isto kao i Cimi, za njega znam da se kloni poroka i tih zayebancija, samo sisu voli zapalit.hilmo je napisao/la:Samiru jedina preokupacija treba da bude ispravljanje svojih nedostataka u igri i unaprijeđenje igre. Kapitenska traka bi mi bila teret više koji mu trenutno nije potreban, kasnije OK.Merhaba je napisao/la:Samir je drugaciji mentalni sklop od Handzica, obojca su mahalci ali Samir je uz to i profesionalacVidio sam Krleta prije par noci u Dibeku dimi
Ja se samo nadam da se nešto po tom pitanju radi u omladinskom pogonu, vidio sam jednom na fb čini mi se da su imali neko predavanje oko toga. Ova djeca bukvalno nisu normalna, mlađi vise po kafićima gdje cuclaju po vazdan a "pubertetlije" već pored šiše prelaze u diskoteke i kafane. Da naši omladinci spadaju u obje navedene grupe (mislim čak i većinom) sam se uvjerio i siguran sam. Valjda se u akademiji radi nešto više povodom toga, nije akademija samo povest' djecu na turnir u Italiju jer se može platiti...