Došlo je do promjena u terminu revanš utakmice između Lecha i Sarajeva u drugom pretkolu Lige prvaka, piše poljski portal gloswielkopolski.pl.
Prvobitno je bilo planirano da se revanš utakmica odigra 22. jula u 20:15 sati, ali došlo je do promjene termina, tako da će susret početi u 20:45.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ti si opet šampion !
- Aerodromsko
- Kontakt:
To nam je sad najmanja brigasimon je napisao/la:Došlo je do promjena u terminu revanš utakmice između Lecha i Sarajeva u drugom pretkolu Lige prvaka, piše poljski portal gloswielkopolski.pl.
Prvobitno je bilo planirano da se revanš utakmica odigra 22. jula u 20:15 sati, ali došlo je do promjene termina, tako da će susret početi u 20:45.
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
U četvrtoj pripremnoj utakmici u Sloveniji splitovci su poraženi od momčadi Sarajeva, prošlosezonskog prvaka BiH. Rezultat je bio 1:0, jedini pogodak zabio je Puzigaća s bijele točke u 56. minuti.
Trener Zoran Vulić je danas odlučio sačvati svoje udarne igle, kako ne bi došlo do novih ozljeda, ali i takav Split imao je nekolio vrlo dobrih prilika.
Tomašević je pred kraj prvog poluvremena imao odličnu šansu, međutim tukao je preko gola, a u 75. minuti Splitu je poništen pogodak zbog zaleđa.
LESCE - Gledatelja 100. Strijelac: 1:0 Puzigaća (56-11 m).
SPLIT: Zagorac, Majstorović, Galović, Vrgoč, Rugašević, Pervan, Faletar, Grubišić, Tomašević, Slavica, Roglić (još su igrali: Obšivač, Bagarić, Mrkonjić, Vidović).
Trener: Zoran Vulić.
SARAJEVO: Plakalo, Barić, Protić, Mihojević, Kovačević, Cimirot, Stojčev, Alispahić, Duljević, Velkoski, Benko (još su igrali: Bekić, Rustemović, Barbarić, Puzigaća).
Trener: Dženan Uščuplić.
Ovdje kazu da nisu ni igrali sa prvom bas ekipom...a i da je njima ponisten pogodak.
Trener Zoran Vulić je danas odlučio sačvati svoje udarne igle, kako ne bi došlo do novih ozljeda, ali i takav Split imao je nekolio vrlo dobrih prilika.
Tomašević je pred kraj prvog poluvremena imao odličnu šansu, međutim tukao je preko gola, a u 75. minuti Splitu je poništen pogodak zbog zaleđa.
LESCE - Gledatelja 100. Strijelac: 1:0 Puzigaća (56-11 m).
SPLIT: Zagorac, Majstorović, Galović, Vrgoč, Rugašević, Pervan, Faletar, Grubišić, Tomašević, Slavica, Roglić (još su igrali: Obšivač, Bagarić, Mrkonjić, Vidović).
Trener: Zoran Vulić.
SARAJEVO: Plakalo, Barić, Protić, Mihojević, Kovačević, Cimirot, Stojčev, Alispahić, Duljević, Velkoski, Benko (još su igrali: Bekić, Rustemović, Barbarić, Puzigaća).
Trener: Dženan Uščuplić.
Ovdje kazu da nisu ni igrali sa prvom bas ekipom...a i da je njima ponisten pogodak.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Dva Bekića na dva čoška, Benko u sredini - za pobjedu ne briniSabinho je napisao/la:Da dodam da je su u trenutku kada smo postigli gol na terenu bili i Puzi i Almir Bekic sto znaci da je ovaj drugii igrao lijevo krilo i da moze pokriti obje pozicije na lijevoj strani. Takodje, sigurno je to bila i Dzenina zamisao da se isproba taj tandem na lijevoj strani. Odlicno bi sigurno bilo i sa oba Bekica na toj lijevoj strani, Almir koa bek a Amer kao krilo. I jedan i drugi su prodorni i dobri trkaci.
1946
- hordasDoboj
- Kontakt:
Moze li mi neko odgovoriti kad ispunis onu prijavnicu za clansku, koliko cekas jer sam tu prijavnicu tek ispunio na ovoj prijateljskoj protiv Jelaha i da li ja mogu npr bez nje gledati utakmicu na bordotv, jer mi jos nije stigla? 
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
mislim da ne možeš dok se ne dobije kartica, sa koje češ ukucati kodhordasDoboj je napisao/la:Moze li mi neko odgovoriti kad ispunis onu prijavnicu za clansku, koliko cekas jer sam tu prijavnicu tek ispunio na ovoj prijateljskoj protiv Jelaha i da li ja mogu npr bez nje gledati utakmicu na bordotv, jer mi jos nije stigla?
Mosa RajvoSa
Znaci covjek je povukao akciju sa naeg 16erca, i hladno istrcao do protivnickog kaznenog, pravovremeno se ubacio i fenomenalno odradio centarsut... I to sve lezerno.Sabinho je napisao/la:Perfektna akcija Bekica, izosenje lopte, kretanje bez iste u momentima dok je Radovac vuce naprijed, strpljivo izbjegavanje ofsajd zamke i perfektan centarsut.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Jedan trening, 5-6 dana pred Lech, aBd odigrati trening utakmicu (naši igrači međusobno) u kojoj bi ovako postavili ekipu:
Tim A:
Plakalo
Kalasi - Mihojević - Kova - Protić
Rustem - Ikande
Dulja - Meša/Miloš - Krste
Benko
Tim B:
Oštri / aBd Delač
Hebib - Barba - Stepanov - Puzi
Cimi - Samke
Anđušić - Am. Bekić - Al. Bekić
Ševčenko
Btw. Meša i Miloš bi imali ulogu jokera, tj. igrali bi za ekipu koja ima loptu u svom posjedu.
U ekipi A, onako kako bi ofanziva protiv Poljaka trebala izgledati, u ekipi B kako bi odbrana trebala izgledati (sa zadnjim veznim).
Znači naš nabolji napad bi napadao na našu najjaču odbranu, odbrana ekipe B bi se bar malo uigrala, ušla u fazon pred CL, jer po meni je i naša odbrana i naš napad, bara-bara sa Lechovim, otprilike bi pojedini vidjeli na čemu su i kako bi sve funkcionisalo...
Tim A:
Plakalo
Kalasi - Mihojević - Kova - Protić
Rustem - Ikande
Dulja - Meša/Miloš - Krste
Benko
Tim B:
Oštri / aBd Delač
Hebib - Barba - Stepanov - Puzi
Cimi - Samke
Anđušić - Am. Bekić - Al. Bekić
Ševčenko
Btw. Meša i Miloš bi imali ulogu jokera, tj. igrali bi za ekipu koja ima loptu u svom posjedu.
U ekipi A, onako kako bi ofanziva protiv Poljaka trebala izgledati, u ekipi B kako bi odbrana trebala izgledati (sa zadnjim veznim).
Znači naš nabolji napad bi napadao na našu najjaču odbranu, odbrana ekipe B bi se bar malo uigrala, ušla u fazon pred CL, jer po meni je i naša odbrana i naš napad, bara-bara sa Lechovim, otprilike bi pojedini vidjeli na čemu su i kako bi sve funkcionisalo...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ne vidim na mobu dobro. Ovaj prije centarsuta sto baca Splićane po sredini ko je? Cimi Mesa?Sabinho je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Sabrine mi moje!
Radovac.BosnianKingdom je napisao/la:Ne vidim na mobu dobro. Ovaj prije centarsuta sto baca Splićane po sredini ko je? Cimi Mesa?Sabinho je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Re: Odg: FK Sarajevo
@BK
Ako misliš na ovog što iz sredine šalje loptu lijevo, to je Duljević.
U današnjem avazu izjava Ibrakovića da oni koji žele Cimirota moraju platiti 1,5 miliona eura. Moje je mišljenje da mi za njega ne možemo uzeti toliko. Najzainteresovaniji su klubovi iz Švicarske i Rusije, postoji mogućnost da Puzigaća i Tatomirović odu u inostranstvo.
U današnjem avazu izjava Ibrakovića da oni koji žele Cimirota moraju platiti 1,5 miliona eura. Moje je mišljenje da mi za njega ne možemo uzeti toliko. Najzainteresovaniji su klubovi iz Švicarske i Rusije, postoji mogućnost da Puzigaća i Tatomirović odu u inostranstvo.
Lijepa akcija prije penala.
Radovac po navici, kroz trojicu, Dulja
Centarsut Bekica
Zipa golmana kako pokazuje Puzigaci gdje ce sutati i ono se ko kurci, a ovaj mu Panenku zadaje.
PS:Evo citava utakmica na stranici.
Radovac po navici, kroz trojicu, Dulja
Centarsut Bekica
Zipa golmana kako pokazuje Puzigaci gdje ce sutati i ono se ko kurci, a ovaj mu Panenku zadaje.
PS:Evo citava utakmica na stranici.
1946
Pokusaj nam sliku postaviti, ako ti nije problemhilmo je napisao/la:@BK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo je bila druga ekipa Splita, uz par prvotimaca. Nema veze, i nama je prva utakmica, nakon putovanja busem od 10setak sati dan prije. Bicemo i mi jos bolji i svjeziji.
Znaci Puzi i Tatko bi mogli ici? Nedavno su izjavili obojica, da im se i ne ide bas iz Sarajeva. A vidjet cemo.
Znaci Puzi i Tatko bi mogli ici? Nedavno su izjavili obojica, da im se i ne ide bas iz Sarajeva. A vidjet cemo.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Šteta bi bilo da Puzi ode ikako, a i tatko prije revanša u PL jer je vjerovatno u ovom trenutku bolji od zgrade
Sabrine mi moje!
Tatka bi bilo dobro utopiti za kakve pare, pa koliko god. Sada imamo dva iskusnija štopera, i ove mlađe momke koji bi time dobijali puno više šanse za igru.
A Puzi.. S obzirom da nemamo neko bolje riješenje ne znam koliko je pametno da on ide. Jedino ako se Protić ne dozove.
Ne znam koliko je Al. Bekić koristan u defanzivi da bi mogao igrati beka u jačim utakmicama
A Puzi.. S obzirom da nemamo neko bolje riješenje ne znam koliko je pametno da on ide. Jedino ako se Protić ne dozove.
Ne znam koliko je Al. Bekić koristan u defanzivi da bi mogao igrati beka u jačim utakmicama
Tatko je Puyol za Barbarica
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
Oploditelj
- Kontakt:
Amca007 je napisao/la:1.500.000. E
A otice za 1.250 000 eura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.