AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ako vec planiraju dati cca 30 mil za stopera nek nam vrate Silvu ili dovedu Otamendija. Od jeftinijih varijanti moja zelja je Nastasic.
Zadnja izmjena: muxa, dana/u 30 jun 2015, 23:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Il Club più titolato al mondo!
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Pastore nije htio produžiti ugovor s psg dok mu nisu dali platu 7 mil eura tako da u Milanu bez evrope ga mozes sanjatirope11 je napisao/la:Eto, umjesto da se uzeo Cabaye mi doveli onog mediokriteta. Pa sve i da su jednaki, bar bi se ustedilo 5 miliona.![]()
Spominje se i Wijnaldum, pa recimo da bih radije njega nego Witsela po duplo manjoj cijeni, a novac preusmjerio na Pastorea.
Steta, kamo srece da su ovi nasi pametniji pa da odrade nesto tako, al' nisu, njihov ego ce biti zadovoljen tek onda kad nagomilaju jos dva-tri napadaca uz vec desetak postojecih... postavljanje prioriteta, my ass, sta je to?
Taman u kupu da gledamo Mastour, Modic, Saravi i Niang, ostatak ekipe svejedno ko to bio.
Sta je sa Gabrielom, jel kod nas 2. opcija ako Abiati okaci kopacke o klin?
Izgleda i Fenerbahce se ukljucio u trku za Adriana, a ako je to istina onda cemo ga i izgubiti. Jer cemo vjerovatno razmislja na zimu da ga dovede besplatno.
Mauri izgleda def. nas. I njega bih u kupu forsirao.
Ako je vjerovati natpisima, Bonera sa Pazzinijem u Veronu ide.
Joveticev menadzer u Milanu, znaci ode on u Inter, uz Juve najveci pretendent za titulu.
Izgleda i Fenerbahce se ukljucio u trku za Adriana, a ako je to istina onda cemo ga i izgubiti. Jer cemo vjerovatno razmislja na zimu da ga dovede besplatno.
Joveticev menadzer u Milanu, znaci ode on u Inter, uz Juve najveci pretendent za titulu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ma dobro, ne mora bas Pastore jer znam da bi ga tesko doveli vec bilo koji igrac tih karakteristika, samo da valja. A nasim je to zadnje na pameti, oni u Saraviju vide veznjaka, muko moja...
Modic ode na posudbu
a ovaj mali Hasim treba prvo stasati za primavere jer je i to preveliki zalogaj za njega, a kamo li u prvoj ekipi... neka ide postepeno kao svi, ima vremena za njega.
Saravi prvi SS, Niang zamjena - kad bi bili pametni. Pored jakog napadaca (i Adriana kao back up) nam ne treba vise niko, a kamo li njih trojica.
Modic ode na posudbu
Saravi prvi SS, Niang zamjena - kad bi bili pametni. Pored jakog napadaca (i Adriana kao back up) nam ne treba vise niko, a kamo li njih trojica.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Re: RE: Re: AC Milan
Evo bas citam da je agent Jovetica i Nastasica sutra u Milanu. Navodno bi trebao razgovarati sa celnicima Intera u vezi Jovetica ali moguc je sastanak i sa nasima u vezi Nastasicamuxa je napisao/la:Ako vec planiraju dati cca 30 mil za stopera nek nam vrate Silvu ili dovedu Otamendija. Od jeftinijih varijanti moja zelja je Nastasic.
Il Club più titolato al mondo!
Ja Mihajlovića što okuplja Jugiće, a nigdje Bošnje ..
Nastasić i Jovetić u igri kao i mali iz Dinama Pjaca.
Wijnaldumov agent potvrdio da je Milan zainteresovan za njega.
The contracts of Abbiati, Bonera, Mexes and Pazzini have officially expired. They are now free agents.
Nastasić i Jovetić u igri kao i mali iz Dinama Pjaca.
Wijnaldumov agent potvrdio da je Milan zainteresovan za njega.
The contracts of Abbiati, Bonera, Mexes and Pazzini have officially expired. They are now free agents.
Zadnja izmjena: Principe, dana/u 01 jul 2015, 00:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.
Koliko je realan dolazak Nastasica s obzirom da ga je Salke ove godine kupio za 10 miliona? Ja bih rekao nimalo realan, koliko god volio da dodje ovdje.
Nama bi cak i taj Jovetic dobrodosao, moze on igrati i tu poziciju iza napadaca. Problematicno je to sto je vazda povrijedjen.
Nama bi cak i taj Jovetic dobrodosao, moze on igrati i tu poziciju iza napadaca. Problematicno je to sto je vazda povrijedjen.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zvanicno je mercato počeo !!:D
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Principe jl tebi bitno da dodje kvalitetan igrac ili neko s kim se religijski ili nacionalno poistovjecujes?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
U šali sam ono rekao, opusti se ..
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Opusten sam ja, ali su ti sale neslane.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
- muha milanez
- Kontakt:
Kad bi neko sumirao dosadasnje promjene u ekipi, pa fino napravio spisak igraca koji su u klubu. Vidim danas sa nekoliko igraca nije produzen ugovor, pa zato. Naravno da uracuna i igrace sa kojima se postignut dogovor, tj. koji ce u naredim danima potpsiat.
Previse se igraca dovodi u vezu sa nama, pogotovo danas. Najzanimljivija svakako je prica oko Ibre, opet ga dovode u vezu sa Milanom. Pa onda L. Adriano, Liorente
, itd.. Ludilo opste
Svu srecu za Abiatia, Pazzu i Mexesa u novim sredinama.
Previse se igraca dovodi u vezu sa nama, pogotovo danas. Najzanimljivija svakako je prica oko Ibre, opet ga dovode u vezu sa Milanom. Pa onda L. Adriano, Liorente
Svu srecu za Abiatia, Pazzu i Mexesa u novim sredinama.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Svima je ovo jasno, osim menadzmentu Milana....Rosicky je napisao/la:Najavljivat neka pojačanja i gluposti na kraju dovodiš Bertollacija a za 5M ili 10M više si mogao dovest igrače tipa Imbula,Cazorla,Gustavo,Fernandinho,Douglas Costa,Moutinho,Herera iz Porta i još tonu veznjaka koji bi vam bili impact samo takav.
Pa eto i Cabaye je otisao za Palace, i to za menje love od Bertolaccija.
Ni za Baccu ne vjerujem dok ga ne vidim zvanicno na Milanellu, kao sto je propao J.Martinez mogao bi i ovaj, cim se ovoliko odugovlaci.
Arrivederci Muntari, nadam se da ce za njim Bonera-Zaccardo-Mexes-Montolivo-Essien-Matri.
Nebi zalio ni da odu Zapata-DiSciglio-Poli-Cerci-Pazzini, iako nisu losi kao back-up.
-
farukzidane
- Kontakt:
Juve opet osvaja...a ostali se bore od drugog do dvadesetog mjesta...to je valjda jasno...glupo je nas stavljati u usti kos sa svima vama..pozzBatva je napisao/la:Taman u kupu da gledamo Mastour, Modic, Saravi i Niang, ostatak ekipe svejedno ko to bio.
Zaista smatras kako cete bez Teveza i Pogbe (ako ode) biti jaci, nego prosle sezone? Ja ne mislim tako, jer i standardni Pirlo godinu je stariji i istroseniji, ali to je moje misljenje. Inter sklapa strasan tim, po svemu sudeci.
-
farukzidane
- Kontakt:
Preciznije..bez teveza i pirla..on je otisao...pogba ove godine neide nigdje...sigurno cemo biti jaci nego prosle godine...svi ce se u to uvjeriti...a prelazni rok jos nije zavrsio da se zna..Mandzukic. Dybala. Zaza. Rugani..Kedira i Neto..za sada su to novi igraci..mislim da ce doci bar jos dvoica..od toga jedan koji uzima 10 ku..a to ne moze svako....u prevodu..jako ime to mora bitiBatva je napisao/la:Zaista smatras kako cete bez Teveza i Pogbe (ako ode) biti jaci, nego prosle sezone? Ja ne mislim tako, jer i standardni Pirlo godinu je stariji i istroseniji, ali to je moje misljenje. Inter sklapa strasan tim, po svemu sudeci.
Dobro, sretno vam sa jos DVOICOM i novoj tituli, a sad nas pusti da pratimo sta ce doci u Milan. Pa paa
-
farukzidane
- Kontakt:
Opusteno...a hvala na cestitkama...na novoj tituli...bitno je da ste svjesni toga...i samo nastavite pratiti svoj klub...tako i treba...valjda budete bolji nego prosle sezoneBatva je napisao/la:Dobro, sretno vam sa jos DVOICOM i novoj tituli, a sad nas pusti da pratimo sta ce doci u Milan. Pa paa
Sta je sa Lamelom? Negdje sam procitao da bi i on mogao kod nas...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ovaj faruk kao da ima neke radare kod sebe, uvijek se pojavi kad neko, ne daj boze, spomene skudeto ili bilo sta vezano za tabelu
dobro ajde, shvatili smo da ce juventus biti prvi, ne boj se.
Ma i taj Lamela je propao, nemamo mi vremena cekati da neko proigra vec nam treba neko ko ce odmah biti koristan po ekipu. Ovaj iza sebe ima dvije vrlo lose sezone, dok on dodje tobe, dok vrati samopouzdanje i formu, prodje voz.
dobro ajde, shvatili smo da ce juventus biti prvi, ne boj se.
Ma i taj Lamela je propao, nemamo mi vremena cekati da neko proigra vec nam treba neko ko ce odmah biti koristan po ekipu. Ovaj iza sebe ima dvije vrlo lose sezone, dok on dodje tobe, dok vrati samopouzdanje i formu, prodje voz.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.