FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Čestitke na pobjedi danas, svaka čast!
Mozeli mi neko reci gdje su karijere nastavali ovi sto su otisli iz Zelje osim Tomica i Zeljkovica ? hvala
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Hvala.Mandrake je napisao/la:Čestitke na pobjedi danas, svaka čast!
Hasanovic je završio kod zidova, Stanić u Olimpic, a Vareao kod Bugara. Čolić i Nuspahic još lutajuMerhaba je napisao/la:Mozeli mi neko reci gdje su karijere nastavali ovi sto su otisli iz Zelje osim Tomica i Zeljkovica ? hvala
Kako veceras sazna sutra bi nam trebao doci Joco e sad vidjecemo..a Memija i Bajic pred izlaznim vratima
lazar je napisao/la:Hasanovic je završio kod zidova, Stanić u Olimpic, a Vareao kod Bugara. Čolić i Nuspahic još lutajuMerhaba je napisao/la:Mozeli mi neko reci gdje su karijere nastavali ovi sto su otisli iz Zelje osim Tomica i Zeljkovica ? hvala
Valjda ce Colic i Nuspahic naci neki klub , zao mi je njih dvojice i dalje mislim da Anes nije sve pokazao a da je Benjo bolji od ovog Livaje ali eto...Vidim Varea u poprilicno dobrom klubu s obzirom da se nije naigrao ni kod nas a ni ranije nesto specijalno...Ime je cudo

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Nuspahic je valjda u Velezu.
Vozdra komšije
Čestitke na rezultatu i jedno pitanje
Znate li vi kako su se ovi Go Ahead Eagles lasirali u Uefu pošto ja mislim da nisu bili u onih prvih nekoliko potrebnih koliko holandija nudi za EL i LP
Znate li vi kako su se ovi Go Ahead Eagles lasirali u Uefu pošto ja mislim da nisu bili u onih prvih nekoliko potrebnih koliko holandija nudi za EL i LP
Re: RE: Re: FK Željezničar
Fair playALADDIN je napisao/la:Vozdra komšije
Ako nam ode Bajic nama bukvalno nema ko gola dati, kao sto se moglo vidjeti danas. Sa Memijom u uzvratnom mecu smo jas jaci. Nadam se da nije istina to sto si veceras sazno. Kakav Joco...amelTm je napisao/la:Kako veceras sazna sutra bi nam trebao doci Joco e sad vidjecemo..a Memija i Bajic pred izlaznim vratima
Benjo Colic u Grckoj, mislim Panionis...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Mislim da bih se Beganovic odlicno snasao na poziciji napadaca cak sta vise mislim da bih bio bolji od BajicaZaZelju je napisao/la:Ako nam ode Bajic nama bukvalno nema ko gola dati, kao sto se moglo vidjeti danas. Sa Memijom u uzvratnom mecu smo jas jaci. Nadam se da nije istina to sto si veceras sazno. Kakav Joco...amelTm je napisao/la:Kako veceras sazna sutra bi nam trebao doci Joco e sad vidjecemo..a Memija i Bajic pred izlaznim vratima

- samogrbavica
- Kontakt:
Moguce, ne znam. Daj Boze... Joco je valjda u Velezu.urednik je napisao/la:Ja mislim da se moze najnormanije popuniti kvota od 25 koliko je i dozvoljeno. Ako je za ovu registrovano 18, to znaci da imamo fore bas.samogrbavica je napisao/la:Ko zna tacno ako moze da odgovori.
Koliko se moze prijaviti novih igraca za drugu utakmicu prvog pretkola?
Koliko se jos dodatno moze prijaviti igraca za drugo pretkolo? Hvala
KHAJ PRICE
Ti bolji od Bajica? Nema sanse.Merhaba je napisao/la:Mislim da bih se Beganovic odlicno snasao na poziciji napadaca cak sta vise mislim da bih bio bolji od BajicaZaZelju je napisao/la:Ako nam ode Bajic nama bukvalno nema ko gola dati, kao sto se moglo vidjeti danas. Sa Memijom u uzvratnom mecu smo jas jaci. Nadam se da nije istina to sto si veceras sazno. Kakav Joco...amelTm je napisao/la:Kako veceras sazna sutra bi nam trebao doci Joco e sad vidjecemo..a Memija i Bajic pred izlaznim vratima
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Svaka cast Beganovicu, ne sumnjam da ce biti dobar napadac, ali Bajic je za mene jos uvijek broj jedan. Ne treba uopce razmisljati o prodaji bilo kojeg naseg igraca dok igramo evropske utakmice, dovoljno je igraca vec otislo. Postoji mogucnost da odemo malo dalje, a novac mozemo pribaviti na drugi nacin. Nova sezona u kojoj 6 klubova ispada se priblizava. Sad dovodit nekakvog Jocu koji po meni nije bolji od Beganovica i Bajica, davati novac kakav ne dajemo nasoj djeci, je po meni suludo.Merhaba je napisao/la:Mislim da bih se Beganovic odlicno snasao na poziciji napadaca cak sta vise mislim da bih bio bolji od BajicaZaZelju je napisao/la:Ako nam ode Bajic nama bukvalno nema ko gola dati, kao sto se moglo vidjeti danas. Sa Memijom u uzvratnom mecu smo jas jaci. Nadam se da nije istina to sto si veceras sazno. Kakav Joco...amelTm je napisao/la:Kako veceras sazna sutra bi nam trebao doci Joco e sad vidjecemo..a Memija i Bajic pred izlaznim vratima
Ma meni nije zao ni jednog. Sami kroje svoju budućnostMerhaba je napisao/la:lazar je napisao/la:Hasanovic je završio kod zidova, Stanić u Olimpic, a Vareao kod Bugara. Čolić i Nuspahic još lutajuMerhaba je napisao/la:Mozeli mi neko reci gdje su karijere nastavali ovi sto su otisli iz Zelje osim Tomica i Zeljkovica ? hvala
Valjda ce Colic i Nuspahic naci neki klub , zao mi je njih dvojice i dalje mislim da Anes nije sve pokazao a da je Benjo bolji od ovog Livaje ali eto...Vidim Varea u poprilicno dobrom klubu s obzirom da se nije naigrao ni kod nas a ni ranije nesto specijalno...Ime je cudo
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
nase najvece pojacanje bi bilo da Bajic ostane u klubu ,to je i danas pokazao ! Bravo majstore
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Memija u Dinamo , Bajic u Maribor ?
- vazdazeljo
- Kontakt:
POZDRAV!
Novi sam ovdje, pratim forum vec duze vrijeme, ako ne i 2 godine kao gost, odlucio sam se registrovati i stupiti u razgovor sa pravim Zeljovcima!
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS!
Novi sam ovdje, pratim forum vec duze vrijeme, ako ne i 2 godine kao gost, odlucio sam se registrovati i stupiti u razgovor sa pravim Zeljovcima!
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS!
JA SAM LUD, JA SAM JAK, JA SAM ŽELJIN MANIJAK!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.