FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
po ovoj snimci, ovo je faul u napadu, jer se ovaj igrač Borca kad vidi da više niti nemože do lopte zabije u igrača Travnika...
moje mišljenje...
moje mišljenje...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ni Borac ni Zeljo mislim da nisu cisti stose tice stimanja tekmi!
& ' " ", " " је $ ? ето ' ? $ тог & " " " се & " је ' на ? " њега " ? јер се пар пута $ на % " $, % " " " ? " ".
Ето ", ¥ ' % ".
[/quote]
hehehe Bojic sinoc kad je usao nije lopte udario nogom sve jednu galvom
Ето ", ¥ ' % ".

hehehe Bojic sinoc kad je usao nije lopte udario nogom sve jednu galvom
-
- Kontakt:
gavra je napisao/la:Daj ljudi kako se mozete raspravljati sa navijacima tog kluba
zeljo - Zepce 2
prodaju utakmicu i obraz za sepet sljiva i sad nasli drzati lekcije o postenju, jesmo kupili i kupicemo i u gostma i bicemo prvaci .
Mocnooooo

Sinoc sam toliko bio pod utiscima,preplavljen emocijama,da nisam ni znao sta pisem...Sad cu malo opsirnije.
16 kornera za Borac,31 sut za Borac...Da li vise treba ista reci?!Mislim da ne treba,ali ja ipak hocu.Ono sto je Borac sinoc uradio u drugom poluvremenu,je bilo zlostavljanje!Kriminal teski sta smo radili jadnom Travniku...Sanse su se redale jedna za drugom,masili smo i moguce i nemoguce,jos mi je u glavi onaj sut cini mi se Stanceskog,kad je probio po desnoj strani i promasio gol...O ostalim prilikama da i ne govorim,ne da mi se pisati toliko.Dakle sto se igre tice,stvarno nemam zamjerke!Jednostavno lopta nije htjela u gol,i po ko zna koji put skoro dobijam srcani u 90+...
Dvije stvari su mi zapale za oko.A to su,Susac na golu!Ovo kad sam vidio srce mi je ko Rusija bilo...A druga stvar je Maric na nogama i galami?!
Pocinjem misliti da stvarno cita forum...
Sto se tice Susca,nije ni imao posla na golu,medjutim zapala mi je za oko ona intervencija,tacnije izletanje nakon katastrofalne greske nase odbrane,odmah na pocetku.Vidi se da nije linijas i da je siguran u senaestercu.Plus i visi je od Milinovica tako da mislim da bi odsad trebao biti na golu stalno...Da ga testiramo.
Drago mi je da se Kajkut probudio,vidi se da polako ulazi u formu,Vukelja malo blijed ali dobro desi se...Stevanovic ima motor u guzici,stvarno ne znam odkud mu toliko kondicije,svaka cast...Uglavnom citava ekipa je super odigrala nemam zamjerke,nije nas islo,medjutim tim je gol i pobjeda u zadnim sekundama sladja.
Sto se posjete tice,nisam mogao vjerovati sta se desava u drugom poluvremenu,atmosfera kao na nekom derbiju,zapad krcat poludio svi na nogama,istok isto popunjen dobro i oni lude,dozivanje jedne i druge strane,svi stoje hvatanje za glavu,uzdasi nakon promasaja...Svaka cast svima koji su sinoc bili.Mali minus sto se to tek u drugom poluvremenu napravilo,sto je nekima bilo tesko doci od pocetka,al aj...Necemo traziti dlaku u jajetu.
Evo jedna slika cisto da se podsjetimo sta nas ceka:

Biti Borcev navijac,pogotovo sinoc-neprocjenjivo!
16 kornera za Borac,31 sut za Borac...Da li vise treba ista reci?!Mislim da ne treba,ali ja ipak hocu.Ono sto je Borac sinoc uradio u drugom poluvremenu,je bilo zlostavljanje!Kriminal teski sta smo radili jadnom Travniku...Sanse su se redale jedna za drugom,masili smo i moguce i nemoguce,jos mi je u glavi onaj sut cini mi se Stanceskog,kad je probio po desnoj strani i promasio gol...O ostalim prilikama da i ne govorim,ne da mi se pisati toliko.Dakle sto se igre tice,stvarno nemam zamjerke!Jednostavno lopta nije htjela u gol,i po ko zna koji put skoro dobijam srcani u 90+...
Dvije stvari su mi zapale za oko.A to su,Susac na golu!Ovo kad sam vidio srce mi je ko Rusija bilo...A druga stvar je Maric na nogama i galami?!

Sto se tice Susca,nije ni imao posla na golu,medjutim zapala mi je za oko ona intervencija,tacnije izletanje nakon katastrofalne greske nase odbrane,odmah na pocetku.Vidi se da nije linijas i da je siguran u senaestercu.Plus i visi je od Milinovica tako da mislim da bi odsad trebao biti na golu stalno...Da ga testiramo.
Drago mi je da se Kajkut probudio,vidi se da polako ulazi u formu,Vukelja malo blijed ali dobro desi se...Stevanovic ima motor u guzici,stvarno ne znam odkud mu toliko kondicije,svaka cast...Uglavnom citava ekipa je super odigrala nemam zamjerke,nije nas islo,medjutim tim je gol i pobjeda u zadnim sekundama sladja.
Sto se posjete tice,nisam mogao vjerovati sta se desava u drugom poluvremenu,atmosfera kao na nekom derbiju,zapad krcat poludio svi na nogama,istok isto popunjen dobro i oni lude,dozivanje jedne i druge strane,svi stoje hvatanje za glavu,uzdasi nakon promasaja...Svaka cast svima koji su sinoc bili.Mali minus sto se to tek u drugom poluvremenu napravilo,sto je nekima bilo tesko doci od pocetka,al aj...Necemo traziti dlaku u jajetu.
Evo jedna slika cisto da se podsjetimo sta nas ceka:

Biti Borcev navijac,pogotovo sinoc-neprocjenjivo!
Treci put castimo
ево ' $ се ? $ на ово % је ' &.
$ " $ је $ $ " у праву $ је & $ $ % " " ? ?. Па & је " све - ? " то " петерца. & не ' $ ? је то зато % се " ? " па су ? ?, ? " ' $ је ? ? % " % " се " ?. & " ". На $ " су ' $ " ? " ? " ? ? " тога. А " је ? ? $ %.
$ " $ је ? ". " су " $, ? & $ & $ & ", ' " $. А " " " се $ ' $ " ? & се % & $...
' је $ ? &. & ¥ " " % су се ? на &
$ " $ је $ $ " у праву $ је & $ $ % " " ? ?. Па & је " све - ? " то " петерца. & не ' $ ? је то зато % се " ? " па су ? ?, ? " ' $ је ? ? % " % " се " ?. & " ". На $ " су ' $ " ? " ? " ? ? " тога. А " је ? ? $ %.
$ " $ је ? ". " су " $, ? & $ & $ & ", ' " $. А " " " се $ ' $ " ? & се % & $...
' је $ ? &. & ¥ " " % су се ? на &
tatamata je napisao/la: Biti Borcev navijac,pogotovo sinoc-neprocjenjivo!
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 26 apr 2010, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""
bezze postavljati slike grupe..na ovaj forum...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Nije ovo slika grupe,ovo je najava za finale Kupa!radebl je napisao/la:bezze postavljati slike grupe..na ovaj forum...

Treci put castimo
Tatamata,znas da sam i ja to pomislio sinoc da Maric cita forum
Izgleda da ovo vise nije zayebancija i da smo uticajniji nego sto mislimo....
To sam pomislio kad sam vidio da prvi put nema nijednog od ovih kojima nas je iritirao iz kola u kolo,Petrovica,Savica,Damjanovica,Milinovica....
I zaista sam imao osjecaj da bi igraci bili ispraceni aplauzom i da nismo dali onaj pobjedonosni gol,bar ja bih tako postupio. To govori da nismo mi previse zahtjevni,ne moramo pobjediti cak ni Travnik ako sreca okrene ledja,vec samo trazimo maksimalnu borbenost i da igraju najbolji,a ako nije tako,onda nam ni plasman u Evropu ne moze zamazati oci jer banjalucka publika je skolovana i ne mogu joj se prodavati muda pod bubrege.
Izgleda da je Maric to shvatio,a kineska poslovica kaze da se nije kasno vratiti ni sa pola puta ako je pogresan,tako da ja ne mislim vise da ga treba smjeniti,posto je prihvatio skoro sve nase zahtjeve,ustao sa klupe,izbacio gore navedene iz tima...Kazem skoro sve,jer je jos ostao nas zahtjev i zelja da ne igramo totalne bunkere u gostima.

To sam pomislio kad sam vidio da prvi put nema nijednog od ovih kojima nas je iritirao iz kola u kolo,Petrovica,Savica,Damjanovica,Milinovica....
I zaista sam imao osjecaj da bi igraci bili ispraceni aplauzom i da nismo dali onaj pobjedonosni gol,bar ja bih tako postupio. To govori da nismo mi previse zahtjevni,ne moramo pobjediti cak ni Travnik ako sreca okrene ledja,vec samo trazimo maksimalnu borbenost i da igraju najbolji,a ako nije tako,onda nam ni plasman u Evropu ne moze zamazati oci jer banjalucka publika je skolovana i ne mogu joj se prodavati muda pod bubrege.
Izgleda da je Maric to shvatio,a kineska poslovica kaze da se nije kasno vratiti ni sa pola puta ako je pogresan,tako da ja ne mislim vise da ga treba smjeniti,posto je prihvatio skoro sve nase zahtjeve,ustao sa klupe,izbacio gore navedene iz tima...Kazem skoro sve,jer je jos ostao nas zahtjev i zelja da ne igramo totalne bunkere u gostima.
Marić je sinoć u prvom poluvremenu imao žestok duel sa nekim momcima na zapadu u toku prvog poluvremena , mislim da mu je zaprijećeno da ga čekaju poslije utakmice, neznam šta je bilo, ali znam da je ekipa za poluvrijeme doživjela dosad neviđenu transformaciju, a neznam dal je neko vidio, mislim da je njemu sinoć spremljen otkaz da je ostalo 0-0, jer je Šipovac desetak minuta pred kraj sišao na klupu...Schlager je napisao/la:Tatamata,znas da sam i ja to pomislio sinoc da Maric cita forumIzgleda da ovo vise nije zayebancija i da smo uticajniji nego sto mislimo....
Kad sam vidio da prvi put nema nijednog od ovih kojima nas je iritirao iz kola u kolo,Petrovica,Savica,Damjanovica,Milinovica....
Izgleda da je Maric to shvatio,a kineska poslovica kaze da se nije kasno vratiti ni sa pola puta ako je pogresan,tako da ja ne mislim vise da ga treba smjeniti,posto je prihvatio skoro sve nase zahtjeve,ustao sa klupe,izbacio gore navedene iz tima...Kazem skoro sve,jer je jos ostao nas zahtjev i zelja da ne igramo bunkere u gostima.

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
ma da,al neko je postavio link stranice..sa svim slikama...tatamata je napisao/la:Nije ovo slika grupe,ovo je najava za finale Kupa!radebl je napisao/la:bezze postavljati slike grupe..na ovaj forum...Ako Schlager misli da nije prikladna,nek je ukloni....Mada mislim da nema za to razloga.
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Koliko je odprilike bilo navijaca Borca sinoc ? Bas me zanima s obzirom na "atraktivnost" protivnika ?
- Simpatizer
- Kontakt:
To je vjerovatno bila najposjecenija utakmica u istoriji NK Travnik,uz mozda gostovanje na Grbavici prije tri nedjelje.
Vidjelo se i na njihovim igracima da su impresionirani kad su napustali stadion,svi su gledali na tribine...
Vidjelo se i na njihovim igracima da su impresionirani kad su napustali stadion,svi su gledali na tribine...
- Simpatizer
- Kontakt:
Inace, moglo bi se razmisliti da ovaj termin bude i u naredna dva kola.
Ne znam za Vas ali meni je Zara sinoc bio jako dobar , mnogo ofanzivniji nego inace imao je dobrih centarsuteva a u defanzivi je po obicaju uradio dobar posao..
Stupar je bas pretrcao mnogo i to korisno u prostor i zaista je sve bolji svaka mu cast
Prvo poluvrijeme je bilo jako lose da se ne lazemo imali smo sansu vukelje i prodor Stevanovica.
U drugom kao da je druga ekipa izasla na teren. Konstantan pritisak, ali je realiyacija zakazala . Nazalost Vukelja pada u formi kao i Stevanovic . Nadam se da ce proraditi na vrijeme.
P.S. Utisak veceri pored pobjede i igre je paljenje baklji ispod koreografije. Ne znam kome je palo to na pamet ali sledeci put nosim gas masku
Stupar je bas pretrcao mnogo i to korisno u prostor i zaista je sve bolji svaka mu cast
Prvo poluvrijeme je bilo jako lose da se ne lazemo imali smo sansu vukelje i prodor Stevanovica.
U drugom kao da je druga ekipa izasla na teren. Konstantan pritisak, ali je realiyacija zakazala . Nazalost Vukelja pada u formi kao i Stevanovic . Nadam se da ce proraditi na vrijeme.
P.S. Utisak veceri pored pobjede i igre je paljenje baklji ispod koreografije. Ne znam kome je palo to na pamet ali sledeci put nosim gas masku

NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
- bilino polje
- Kontakt:
jarane najpoosjecenija tekma travnika je ona prije dvije sezone u zenici 13 hiljada .......Schlager je napisao/la:To je vjerovatno bila najposjecenija utakmica u istoriji NK Travnik,uz mozda gostovanje na Grbavici prije tri nedjelje.
samo celik ale samo celik ale
E to si u pravu Schlager,i ja imam taj osjecaj i da nismo dali gol,da bi momci bili ispraceni sa ovacijama,jer su stvarno srce ostavili na terenu!Znaci samo borbenost,da se vidi da grizu,a rezultat u drugi plan,ma kako to mozda smijesno zvucalo...
Sta mislite kad ce termin Kupa biti?Mislim da bi trebalo u 8,da svi mogu stici...
Sta mislite kad ce termin Kupa biti?Mislim da bi trebalo u 8,da svi mogu stici...
Treci put castimo
-
- Kontakt:
da bas sam i ja to mislio napisati za zarica, po meni njegova najbolja utakmica imao je dosta dobrih centrarsuteva i to prilicno opasnih.BrigateBL je napisao/la:Ne znam za Vas ali meni je Zara sinoc bio jako dobar , mnogo ofanzivniji nego inace imao je dobrih centarsuteva a u defanzivi je po obicaju uradio dobar posao..
Za vukelju ne znam sta mu se desava, jednostavno zadnje dvije utakmice to nije vukelja kakog ocekujemo na terenu, stevanovic hmmmm pa trci on puno radilicia je, ali nekonkretan nekako , .
Ali ja sam ubijedjen , sasvim sam sigruan, da se onoliki promasaji od sinoc ne mogu ponoviti vise nikad.
Jer pazite, mislim da smo svoju kvotu promasaja soionoc ispucali, sto bi moglo da znaci da nam doalze bolji dani

vec u tuzli npr.
Mada, opet ponavljam, ja bi u tuzli odigrao bunker, sa blagim pritiskom na njihovu zadnju liniju i prijetio iz kontre, tamo kako rekoh nema nadigravanja nema igre, nego udri:)
TREĆI PUT ČASTIMO !
Ma da .. a mene nerviraju oni losi udarci sa 20 metara, kao da dodaju loptu. Jedino je Sakan i Kajkut sutirao kako treba
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.