Op,op,ajmo!Daj Allana i prebolit ću ImbuluDi Marzio: Inter are going for Allan.

Izbori

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Op,op,ajmo!Daj Allana i prebolit ću ImbuluDi Marzio: Inter are going for Allan.
Thorin je napisao/la:Zamjena Mertens-Jesus?
Ja ne znam samo cemu bilo kakvo radovanje ili nada, kad znas da ti je Mancini trener.
100% jer pocinju da javljaju i ostali mediji. 17m evra.muamerc je napisao/la:Koliko je istina sto javlja Di Marzio (vjerovatno 99%) da Sacir ide u Stoke?
po meni extra igrac i mislim da je ovo velika greska.. ali ako je neko morao otici posto je dosta para potroseno onda bolje za vas da ide on nego Kovacic.. cudi me sta su ostali veliki klubovi radili pa nisu ponudili za njega pare :SParadajz je napisao/la:100% jer pocinju da javljaju i ostali mediji. 17m evra.muamerc je napisao/la:Koliko je istina sto javlja Di Marzio (vjerovatno 99%) da Sacir ide u Stoke?
Kakva vijest!!muamerc je napisao/la:Koliko je istina sto javlja Di Marzio (vjerovatno 99%) da Sacir ide u Stoke?
A taj Ramadani je agent Stevana Jovetica ili?SampiJuve je napisao/la:![]()
Navodno je i Everton zainteresovan za sipca.Sve velike ekipe u pm.
"Završen je sastanak Falija Ramadanija i Interovog direktora Pjetra Auzilija. Nerazuri su Ramadaniju za njegovog klijenta ponudili ugovor na četiri godine sa platom od 5.000.000 evra po szeoni. Ramadani je pristao. Sada ostaje teži deo posla. Da se Inter dogovori sa Mančester Sitijem.. "
Jeste Jovetica, Nastasica, Ljajica...suptilnirocker21 je napisao/la:A taj Ramadani je agent Stevana Jovetica ili?SampiJuve je napisao/la:![]()
Navodno je i Everton zainteresovan za sipca.Sve velike ekipe u pm.
"Završen je sastanak Falija Ramadanija i Interovog direktora Pjetra Auzilija. Nerazuri su Ramadaniju za njegovog klijenta ponudili ugovor na četiri godine sa platom od 5.000.000 evra po szeoni. Ramadani je pristao. Sada ostaje teži deo posla. Da se Inter dogovori sa Mančester Sitijem.. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.