AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milan
evo ovakomuha milanez je napisao/la:Kad bi neko sumirao dosadasnje promjene u ekipi, pa fino napravio spisak igraca koji su u klubu. Vidim danas sa nekoliko igraca nije produzen ugovor, pa zato. Naravno da uracuna i igrace sa kojima se postignut dogovor, tj. koji ce u naredim danima potpsiat.
Previse se igraca dovodi u vezu sa nama, pogotovo danas. Najzanimljivija svakako je prica oko Ibre, opet ga dovode u vezu sa Milanom. Pa onda L. Adriano, Liorente, itd.. Ludilo opste
![]()
Svu srecu za Abiatia, Pazzu i Mexesa u novim sredinama.
otisli:

dosli:
Bertollaci
Verdi
Ely
igraci koji bi trebali ovih dana doci: Bacca, a jos se ocekuje dogovor sa Basellijem,Romagnolijem
trenutno stanje ekipe:
Diego Lopez, Agazzi
Rami,Palleta,Zapata,Alex,Ely,Albertazi,Zaccardo,Antoneli,De Siljo,Abate
De Jong,Bonaventura,Montolivo,Poli,Berotlacci,Suso,Verdi,Mastour,Honda,Cerci
El Saravi,Menez,Niang
sa posudbe se vracaju:Gabriel,Vergara,Nocerino,Innocenti,Birsa,Oduamadi,Matri,Petagna,Baretta,Zigoni,Henty
To je to...Vecina ovih sa posudbe ce ili na nove posudbe ili ce biti prodani(ako ih neko hoce?)
Takodjer vecinu iz prvog tima treba prodati najmanje 4-5 igraca tako da ocekujem burno ljeto
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
I ovaj Petagna nevidjena prevara od napadaca, a mislio sam da ce nesto biti od njega. Sa 20 godina nista jos nije napravio, a u posljednje 2 godine cak je uspio i 1 pogodak postici, hhh.
Joj al mi imamo ovih talenata, ali nikako da taj talenat izadje na vidjelo. Nadam se da nam nece i Mastour grohnuti.
Cuj ponudili nam Lorenea. Pa imamo mi vec Matrija onda, za daleko manju platu.
Joj al mi imamo ovih talenata, ali nikako da taj talenat izadje na vidjelo. Nadam se da nam nece i Mastour grohnuti.
Cuj ponudili nam Lorenea. Pa imamo mi vec Matrija onda, za daleko manju platu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
jesam li nekog uvrijedio ?NeverGiveUp je napisao/la:Opusten sam ja, ali su ti sale neslane.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Samo zdrav razum.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Šta je sa Mexesom, hoće dobiti novi ugovor?
I ako se nećete pjačat dobro na svakoj poziciji onda Ibru bolje ne dovoditi, riskantno je a skupa je avantura, godišnje on izađe 20ak mil.
I ako se nećete pjačat dobro na svakoj poziciji onda Ibru bolje ne dovoditi, riskantno je a skupa je avantura, godišnje on izađe 20ak mil.
embrace the chaos
- NeverGiveUp
- Kontakt:
:S
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
Berlusconi: "Ibrahimovic je idealan za Milan, ali komplikovano je... Možda ga PSG pusti besplatno ali plata mu je velika. Vidjet ćemo. Kao navijač kažem volio bih da dođe"
http://www.football-italia.net/68551/%E ... n%E2%80%99
Abbiati produžio godinu ..

http://www.football-italia.net/68551/%E ... n%E2%80%99
Abbiati produžio godinu ..

Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.
Kakav je igrac ovaj Romagnoli pa dajemo tolike pare za njega? posto nisam nesto pratio pa nek neko napise sta mu je prednost a sta mana 
FORZA MILAN!
Odličan igrač, odlično prati igru i postavlja se, skočan, jak 1 na 1 u defanzivnom smislu, brzina prosječna, mana mu je što je loma lud izgleda.
embrace the chaos
-
celikmilan
- Kontakt:
Champion1 je napisao/la:evo ovakomuha milanez je napisao/la:Kad bi neko sumirao dosadasnje promjene u ekipi, pa fino napravio spisak igraca koji su u klubu. Vidim danas sa nekoliko igraca nije produzen ugovor, pa zato. Naravno da uracuna i igrace sa kojima se postignut dogovor, tj. koji ce u naredim danima potpsiat.
Previse se igraca dovodi u vezu sa nama, pogotovo danas. Najzanimljivija svakako je prica oko Ibre, opet ga dovode u vezu sa Milanom. Pa onda L. Adriano, Liorente, itd.. Ludilo opste
![]()
Svu srecu za Abiatia, Pazzu i Mexesa u novim sredinama.
otisli:
dosli:
Bertollaci
Verdi
Ely
igraci koji bi trebali ovih dana doci: Bacca, a jos se ocekuje dogovor sa Basellijem,Romagnolijem
trenutno stanje ekipe:
Diego Lopez, Agazzi
Rami,Palleta,Zapata,Alex,Ely,Albertazi,Zaccardo,Antoneli,De Siljo,Abate
De Jong,Bonaventura,Montolivo,Poli,Berotlacci,Suso,Verdi,Mastour,Honda,Cerci
El Saravi,Menez,Niang
sa posudbe se vracaju:Gabriel,Vergara,Nocerino,Innocenti,Birsa,Oduamadi,Matri,Petagna,Baretta,Zigoni,Henty
To je to...Vecina ovih sa posudbe ce ili na nove posudbe ili ce biti prodani(ako ih neko hoce?)
Takodjer vecinu iz prvog tima treba prodati najmanje 4-5 igraca tako da ocekujem burno ljeto
Savršena ekipa za plasman između 15-e i 17-e pozicije.
Dobar je, ja bih odmah dao ovih 20 miliona što traže. Plus još onog Abdenura nekako dovesti, za 45 miliona kompletno rekonstruišeš odbranu.
Pa s obzirom da izgleda dolazi Bacca, Ibra mi je tu suvišan, previše je tu novca u igri. Još će imati Bertolaćija, Montoliva i De Jonga iza leđa, pa gdje će ovo valjat?
A još mi se čini da će Šaravi sigurno igrati kod Mihe tako da je bolje tušnuti ga na napadača nego izmišljati neke pozicije, haj što se on neće snaći već što će i nas zajebat.
Hoćel' ovaj Mauri konačno doći u pm, ko da Messija dovodimo majke ti mile
Pa s obzirom da izgleda dolazi Bacca, Ibra mi je tu suvišan, previše je tu novca u igri. Još će imati Bertolaćija, Montoliva i De Jonga iza leđa, pa gdje će ovo valjat?
A još mi se čini da će Šaravi sigurno igrati kod Mihe tako da je bolje tušnuti ga na napadača nego izmišljati neke pozicije, haj što se on neće snaći već što će i nas zajebat.
Hoćel' ovaj Mauri konačno doći u pm, ko da Messija dovodimo majke ti mile
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
pa taj stoperski dvojac i ne bi bio tako los..ovo rasprodati sve (ako ih iko hoce vise) i nek ostanu na klupi mexes i ely kao rezerva..bekovi mogu proci ovu sezonu nekako.. i ostatak novca (20-25 miliona) posvetiti nekom u sredini igracu j.e.b.e.n.o.m kreativcu !
Ceka se da istekne ugovorm Mauriju a to ce biti danas ili sutra ako sam dobro procitao
Ceka se da istekne ugovorm Mauriju a to ce biti danas ili sutra ako sam dobro procitao
FORZA MILAN!
Jest dobro, još imaš Paletu, Mexesa i Elija kao zamjene. Meni je želja bio makar Darmian ili Kolarov, al' ajde, može se izdeverati ovu sezonu sa Abateom i Antonelijem.
Ma dovest će ti Witsela ili Wijnalduma i to je kao lafo rješenje za našu sredinu, naprijed nek' napadači sami sebi stvaraju prilike
nisu im bile dosta ove tri sezone da skontaju da nam treba kreativac, pa kud ćeš dalje
da hoće makar doći bacca, witsel i romagnoli prije ovih prijateljskih utakmica, da vidimo kako to fercera na terenu, a ne da mi se uigravaju kad već sezona krene... eto vidiš kako je to fino inter i juventus riješio, to su se ekspresno i ciljano dovela pojačanja već na samom početku, a mi nismo odradili ni 20% posla kojeg trebamo.
i neka mi niko ne kaže "pa milan nije u evropi, neće igrači da dođu ovdje", pa kako yebem ga ja inter sebi sklopi ekipu, a u istim smo go.vnima kao oni.
Ma dovest će ti Witsela ili Wijnalduma i to je kao lafo rješenje za našu sredinu, naprijed nek' napadači sami sebi stvaraju prilike
da hoće makar doći bacca, witsel i romagnoli prije ovih prijateljskih utakmica, da vidimo kako to fercera na terenu, a ne da mi se uigravaju kad već sezona krene... eto vidiš kako je to fino inter i juventus riješio, to su se ekspresno i ciljano dovela pojačanja već na samom početku, a mi nismo odradili ni 20% posla kojeg trebamo.
i neka mi niko ne kaže "pa milan nije u evropi, neće igrači da dođu ovdje", pa kako yebem ga ja inter sebi sklopi ekipu, a u istim smo go.vnima kao oni.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ako nam ovi Llorentea uvale to ce biti gore nego Matria kad smo kupili...
FORZA MILAN!
Ode Rami
Sevilla have officially announced the transfer of Adil Rami za 3,5 M sto je malo malo je jbg...
Shakhtar Donetsk Coach Mircea Lucescu reveals Milan ‘are in pole position’ to sign Luiz Adriano this summer
Sevilla have officially announced the transfer of Adil Rami za 3,5 M sto je malo malo je jbg...
Shakhtar Donetsk Coach Mircea Lucescu reveals Milan ‘are in pole position’ to sign Luiz Adriano this summer
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kada mi kupujemo nekoga onda je to vrtoglava cijena a naši igrači kada odlaze onda su to smiješne cifre. S obzirom koliko se procjenjuju Koscienly ili slični balvani onda Rami vrijedi duplo više. Bolje da su ga dali džaba nego za 3.5 mil.
Inter se opasno pojačao i još će, nisam ovo očekivao. Sreća pa imaju ublehu na klupi.
Inter se opasno pojačao i još će, nisam ovo očekivao. Sreća pa imaju ublehu na klupi.
Forza Milan!
Sto je najgore, mi takodjer imamo ublehu na klupi, a nismo se ni pojacali.
Dzabe im i ubleha na klupi kad su bas fino sredili i usminkali ekipu, dovoljno dobro da cak i sa Mancinijem bez problema udju u top 3, a nama su vrhunac merkata Bertolaci i Mauri. Boze mi oprosti...
Hvala Adile i sretno ti bilo
jest otisao za malo para, ali ko zna sta stoji iza toga, mozda ima nekih benecija po nas kod dovodjenja Bacce.
ja nam smijesnog onog treceg dresa ... #LoveIsLove
Dzabe im i ubleha na klupi kad su bas fino sredili i usminkali ekipu, dovoljno dobro da cak i sa Mancinijem bez problema udju u top 3, a nama su vrhunac merkata Bertolaci i Mauri. Boze mi oprosti...
Hvala Adile i sretno ti bilo
jest otisao za malo para, ali ko zna sta stoji iza toga, mozda ima nekih benecija po nas kod dovodjenja Bacce.
ja nam smijesnog onog treceg dresa ... #LoveIsLove
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
bit ce to dobro sve na kraju, nama treba ekipa sa kojom cemo izboriti LP plus na polusezoni cemo dovesti jos igraca... bolje je nego prosle sezone prvenstveno sto nas napustaju klocevi i time se otvara prostor za neke nove igrace... kad bi nas samo poslusali i kreativca kupili nasa ekipa bi se popravila barem za 30-40%... mi trkace u ekipi imamo De Jong, Bonaventura,Poli,Montolivo pa svrstat cu i Bertolacija u tu grupicu iako ga iskreno nisam puno gledao...Kreativac i jedan stoper i ja bi bio koliko toliko zadovoljan ovim prelaznim rokom
rope mozes li postaviti slike svih nasih dresova za ovu sezonu?
rope mozes li postaviti slike svih nasih dresova za ovu sezonu?
FORZA MILAN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.