menadzer sunderlanda je legenda uniteda steve bruce tako da ne bi trebalo biti nekih problemajose je napisao/la:A je li to vec upisana pobjeda protiv Sunderlanda? Je li ko išta njih pitao?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
menadzer sunderlanda je legenda uniteda steve bruce tako da ne bi trebalo biti nekih problemajose je napisao/la:A je li to vec upisana pobjeda protiv Sunderlanda? Je li ko išta njih pitao?
My name is Bond, James BondCartman je napisao/la:Nista, preostaje Liverpool. Vjerujem da mogu u najmanju ruku do boda, sad jos imaju neke prilike za 4.mjesto tako da ih ne mogu pustit.
A sudijske lakrdije se nastavljaju. Kalou sa obe noge ide i povrijedi Sorensena kod drugog gola, i gol nije ponisten. Mogli bi dovest sudije iz nase lige i bolje bi poso odradili.
Pa i Chelsea ima priliku da osvoji premiership, tako da ce imati vecu motivaciju od Liverpoolovaca koji se bore za 4. mjesto...Cartman je napisao/la:Nista, preostaje Liverpool. Vjerujem da mogu u najmanju ruku do boda, sad jos imaju neke prilike za 4.mjesto tako da ih ne mogu pustit.
Ja garantujemRiNo je napisao/la:Pa i Chelsea ima priliku da osvoji premiership, tako da ce imati vecu motivaciju od Liverpoolovaca koji se bore za 4. mjesto...Cartman je napisao/la:Nista, preostaje Liverpool. Vjerujem da mogu u najmanju ruku do boda, sad jos imaju neke prilike za 4.mjesto tako da ih ne mogu pustit.
A i niko ne garantuje da ce Manchester sve do kraja pobjediti.
ili da mozda i prodju pa im moral poraste i onda dobiju chelsea kod kuceTed Mosby je napisao/la:Najbolje bi bilo da bude ovakav scenarij :
Liverpool ispadne od Atletica u četvrtak, pa mu u nedjelju jedino ostaje da pobijede ili ne izgube od Chelsea da bi spasio sezonu i ostao u borbi za 4.mjesto koje donosi kvalifikacije Lige Prvaka
Tako jeCartman je napisao/la:Znaci Unitedovi igraci su dobili nagradu igraca godine 4 godine za redom, Ronaldo dva puta, Giggs jednom i ove Rooney. Ovo je ocito znak da cemo osvojit i 4 titule za redom.
Bilo bi dobro ali tesko da cu biti ovdje drugog maja, a i ako budem bit cu pjan ko guj'sca, il' cu spavatimajestic24 je napisao/la:Ja garantujem![]()
![]()
Nego drug,mogli bi se mi negdje skupiti da gledamo utakmicu u Bihacu. Mislim utakmicu Liverpool-Chelsea. Zovnuti cemo i Quaresmu. Sta kazes na to
.ebo vas 1 maj...meni je prvi maj kad god imam para. Hajd,mozes se valjda otrijezniti do 2-3 sata popdne. Biti cu i ja umoran al nekako cu se dovuci do Bihaca.RiNo je napisao/la:Bilo bi dobro ali tesko da cu biti ovdje drugog maja, a i ako budem bit cu pjan ko guj'sca, il' cu spavatimajestic24 je napisao/la:Ja garantujem![]()
![]()
Nego drug,mogli bi se mi negdje skupiti da gledamo utakmicu u Bihacu. Mislim utakmicu Liverpool-Chelsea. Zovnuti cemo i Quaresmu. Sta kazes na to
I bojim se da ce nas Begovic za*ebati u zadnjem kolu kad igramo protiv Stoka...
Toga se ne trebas bojati uopste, kao ni Sunderlanda, vjeruj da se sve svodi na utakmicu Liverpool - Chelsea, a ako mislis da eventualni poklon iz te utakmice nasi ne bi znali iskoristiti... hm, onda se malo podsjeti svih "izgubljenih" situacija u zadnje vrijeme...RiNo je napisao/la:Bilo bi dobro ali tesko da cu biti ovdje drugog maja, a i ako budem bit cu pjan ko guj'sca, il' cu spavatimajestic24 je napisao/la:Ja garantujem![]()
![]()
Ma ako Liverpool ne izgubi a United onda tu priliku propusti, treba ih sve na kolektivni odmor u Sibir. Vjerujem da ce United pobjedit ove 2 tekme sto su ostale, iako ce bit dosta tesko protiv Sunderlanda. Ali ako Berbatov bude igro kao protiv Tottenhama, trebalo bi ic, vazno je samo da se kreta, a ne ko protiv Blackburna.Isnar je napisao/la:Toga se ne trebas bojati uopste, kao ni Sunderlanda, vjeruj da se sve svodi na utakmicu Liverpool - Chelsea, a ako mislis da eventualni poklon iz te utakmice nasi ne bi znali iskoristiti... hm, onda se malo podsjeti svih "izgubljenih" situacija u zadnje vrijeme...RiNo je napisao/la:Bilo bi dobro ali tesko da cu biti ovdje drugog maja, a i ako budem bit cu pjan ko guj'sca, il' cu spavatimajestic24 je napisao/la:Ja garantujem![]()
![]()
Ma Bega je vec primio 4 komada ove sezone na Fratton Parku od Rooneya i Giggsa,ne vidim sto ne bi slicno prosao i na Old TrafforduIsnar je napisao/la:Toga se ne trebas bojati uopste, kao ni Sunderlanda, vjeruj da se sve svodi na utakmicu Liverpool - Chelsea, a ako mislis da eventualni poklon iz te utakmice nasi ne bi znali iskoristiti... hm, onda se malo podsjeti svih "izgubljenih" situacija u zadnje vrijeme...RiNo je napisao/la:Bilo bi dobro ali tesko da cu biti ovdje drugog maja, a i ako budem bit cu pjan ko guj'sca, il' cu spavatimajestic24 je napisao/la:Ja garantujem![]()
![]()
Boji se i trener Stokea isto da nece Begovic zaebat.Vas nece garant.RiNo je napisao/la:Bilo bi dobro ali tesko da cu biti ovdje drugog maja, a i ako budem bit cu pjan ko guj'sca, il' cu spavatimajestic24 je napisao/la:Ja garantujem![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.