Dres je odlican moram priznati
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
mrzim biti pesimista , ali tesko ce se posjeta povecati kad svako malo bombe nalaze i sve to ide preko ledja kluba a ne kriminalaca koji se obracunavaju na taj nacin.
Ima li onih novih Jominih polo majica?Minjore je napisao/la:Raja 50 je dres + 10 print.. Ko nije bio i ko se konta zeniti ima kosulja odlicna, a nije skupa... Kasnije slike idu...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nema jos...anonimni je napisao/la:Ima li onih novih Jominih polo majica?Minjore je napisao/la:Raja 50 je dres + 10 print.. Ko nije bio i ko se konta zeniti ima kosulja odlicna, a nije skupa... Kasnije slike idu...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Neka se Koldžo setka po Malti ,a mi na istoku ni krovica nemamo , a bagere obecavao

Željeznicar za život cijeli !
Ako je već tako da se prodaje Dinamu, treba ga prodat za milju (najmanje) i dobar procenat. Dinamo kupi od Splita Roga za 4-5 milijuna eura i 30% od sljedećeg transfera. Mislim da i mi moramo ugraditi u ugovor jak procenat za našeg bisera jer je pokazao veliki potencijal i on će dalje i dalje da napreduje.DR.HOUSE je napisao/la:na jednom forumu(org) memija vec dogovoren za Dinamo,,ovdje nema prodaje sta ce biti na kraju istina ?
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Bajic i Memija se NE SMIJU pustiti za manje od milion € zajedno. I to je bagatela.
+ procenti od narednih transferacala je napisao/la:Bajic i Memija se NE SMIJU pustiti za manje od milion € zajedno. I to je bagatela.
Ako odu za klikere neka se u upravi svi ubiju i ne kukaju kasnije.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 01 jul 2015, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- plavanacija
- Kontakt:
mozda nas ove godine sreca posluzi, kad se sjetim pehova u proslosti, svaki igrac koji je trebao da ide povrijedio se... Zolotić, Kvesić, Čolič, Stanić, sta je kvalitetnih transfera propalo.... obavezni postoci od sljedeceg transfera to mora da bude politika kluba 
Pozdrav manijacima. Čestitke na jučerašnjoj pobjedi, predstavljanje Bosne i HErcegovine je započelo odlično. Zanima me kakav je bio Blagojevic, po vama da li vam je to pojačanje i malo više informacija o Anesu Nuspahicu? Može i u inbox neko voljan da ne zatrpavamo temu bezveze. Hvala
Nije bilo prijenosa tako da ti niko ne moze reci kako je koji igrac igrao.shaman7 je napisao/la:Pozdrav manijacima. Čestitke na jučerašnjoj pobjedi, predstavljanje Bosne i HErcegovine je započelo odlično. Zanima me kakav je bio Blagojevic, po vama da li vam je to pojačanje i malo više informacija o Anesu Nuspahicu? Može i u inbox neko voljan da ne zatrpavamo temu bezveze. Hvala
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
svi kažu da je baš dobar Blagojević, pohvalio ga je i Odović.. mogao bi konačno jedan vaš igrač da bude dobar kod nasshaman7 je napisao/la:Pozdrav manijacima. Čestitke na jučerašnjoj pobjedi, predstavljanje Bosne i HErcegovine je započelo odlično. Zanima me kakav je bio Blagojevic, po vama da li vam je to pojačanje i malo više informacija o Anesu Nuspahicu? Može i u inbox neko voljan da ne zatrpavamo temu bezveze. Hvala
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
prodoran, brz, ali ne razmišlja. glup igrač, da se grubo izrazim, ide u trojicu grlom u jagode, a šteta jer je stvarno brz i ponešto i umije.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Realno je brz, al'nema elementarno znanje koristiti brzinu u prostoru, jajima se vari na liniju, dobro si ga opisao, talentiran al'nedostaje glava, a glava je danas sve. Teferic u Bihacu kad on udje obrani iza ledja.ChWilla je napisao/la:prodoran, brz, ali ne razmišlja. glup igrač, da se grubo izrazim, ide u trojicu grlom u jagode, a šteta jer je stvarno brz i ponešto i umije.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Evo ga al je slikano haman pa mikrovalnom 

Koji kupit? Slatka dilema 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Tako je, moraju znati unovčiti ovu generaciju talenata, čak mislim da bi naši dugovi mogli biti puno manji pogotovo ako se proda Džeko,Bajić i Memija ovo ljeto.Elegant je napisao/la:+ procenti od narednih transferacala je napisao/la:Bajic i Memija se NE SMIJU pustiti za manje od milion € zajedno. I to je bagatela.
Ako odu za klikere neka se u upravi svi ubiju i ne kukaju kasnije.
[youtube][/youtube]
Dresovi su vrh a jos jeftino ko je clan za 60 km
, ne znam koji bi bijele il plave haha
imal tih kosulja, sto je neko rekao da ce slikat haha ?
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Nisam stigao kosulju slikat, al uglavnom je bijela sa plavim prugama i natpisom 1921 na lijevoj strani.. Koji god uznes neces se pokajat, bice slike kad se uradi print na dressz21 je napisao/la:Dresovi su vrh a jos jeftino ko je clan za 60 km, ne znam koji bi bijele il plave haha
Sta bi sa snimkom utakmice ?Ipee je napisao/la:[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Fidelsa, perodeformero i 32 gosta.