OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
ko sto gledam novi trener ce biti muminovic
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Pa dobar je on trener, al mi nikako da izbacimo nekog igraca vec godinama, Kikan je bio zadnji.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Da li to bio Muminovic, Hodzic ili bilo ko drugi sasvim je nebitno.. niti ce se on sta pitati, on je tu samo u ulozi lutke.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Skoro svi su otisli, ostalo jos sakica igraca
Nedžad, Dino (djeca ona)
Adi, Enes, Mirsad, Mirza i Asim (otis'o bi i on al' ima ugovor jos 1 sezonu)
Nedžad, Dino (djeca ona)
Adi, Enes, Mirsad, Mirza i Asim (otis'o bi i on al' ima ugovor jos 1 sezonu)
ko bi htio asima jbt ,pa taj nije trebao igrat uopste ni u slobodi
dugo nisam vidio smotanijeg lika a da se nesto fura ko neki talenat
,ko da je citav zivot igro hokej i doso ove sezone da igra kosarke za slobodu,eto kako on izgleda na terenu.
jadna slobodina skola ak je on jedan od vecih talenata
znaci raspad sistema
dugo nisam vidio smotanijeg lika a da se nesto fura ko neki talenat
znaci raspad sistema
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ne moze stvarati nesto covjek koji cijeli zivot unistava.
Asim nije ni za klupe Studenta. Adi je dobar i mogo bi se razvit u kvalitetnog kosarkasa al da nabije koju kilu.
Nullius in verba
Zna nekad odigrad dobro odbranu i to je to, a Boljkovac ga mislio vodit u Bijeljinu da igra. To reko Bozee, vodi ga..Al' nista od tog' haman -.-
Msm da mu je neko od familije u upravi, pa zato igrabarca_87 je napisao/la:ko bi htio asima jbt ,pa taj nije trebao igrat uopste ni u slobodi
dugo nisam vidio smotanijeg lika a da se nesto fura ko neki talenat,ko da je citav zivot igro hokej i doso ove sezone da igra kosarke za slobodu,eto kako on izgleda na terenu.
znaci raspad sistema
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
A on sam kaze kako jedva ceka da ode iz Slobode(i ja to jedva cekam).Da mu je neko u upravi ne bi on bio u SlobodiMortus je napisao/la: Msm da mu je neko od familije u upravi, pa zato igra
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg skola kosarke nije prezivila Zarka Vujovica i njegove "rezove", basnoslovne clanarine itd itd...taj dio kluba sluzi samo za ubiranje para od djece..a ako se jos potrefi i neki parali roditelj to je onda vrlo uspjesna generacija, a ne neka koja izbaci 3 prvotimca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliko nas je bilo u skoli kosarke i niko nije postao nista
Samo pare izvlacili od roditelja i opreme
U svakoj generaciji 0d 85-e do 95-e po 200 njak djece mislim da je bilo...tuzlak1987 je napisao/la:Koliko nas je bilo u skoli kosarke i niko nije postao nistaSamo pare izvlacili od roditelja i opreme
Nullius in verba
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
i sta kaze bevba...jel napada ABA ligu ove ili sljedece godine...samo punite mejdan i morate bit strpljivi...sve ce to doc na svoje...prvo ABA a onda za par godina Euroliga
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
http://tuzlalive.ba/okk-sloboda-igraci- ... ravaspava/
Od gašenja Sloboda Dite prošlo je skoro četiri godine, a obećanja aktera tog čina i osnivača novog kluba, tek su djelimično ispunjena. Nije li vrijeme da javnost nešto više sazna o tome što se planira i kako se i gdje troše proračunstva sredstva dobijena od Gradskog vijeća, marketinga, ulaznica? (SN, tl)
Od gašenja Sloboda Dite prošlo je skoro četiri godine, a obećanja aktera tog čina i osnivača novog kluba, tek su djelimično ispunjena. Nije li vrijeme da javnost nešto više sazna o tome što se planira i kako se i gdje troše proračunstva sredstva dobijena od Gradskog vijeća, marketinga, ulaznica? (SN, tl)
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sta ti samo gluposti neke citiras...kakvo gasenje...ovo je sloboda,sta ti je....i kakav proracun bolan...pa sve je transparentno...plus sto je mejdan prepoznao evropski projekat i iduce sezone se ide na titulu....i ne siri vise negativuSkojevski je napisao/la:http://tuzlalive.ba/okk-sloboda-igraci- ... ravaspava/
Centar Rusmir Grošić i naredne sezone će nositi dres tuzlanskog prvoligaša.U prošloj sezoni je prije teške ozljede odigrao samo 6 utakmica na terenu je provodio 19.3 minute za to vrijeme je postizao 7.33 poena i hvatao 3.5 skoka!
kosarkaski.infoDejan Marković je na pitanje gdje nastavlja karijeru odgovorio sljedeće:
Ne znam. Kako stvari stoje ne ostajem u Slobodi. U narednih 7 dana ću znati gdje ću igrati. Imam par ponuda pa ću vidjeti gdje ću igrati sljedeće sezone.
Vidjo sinoc Adi-a voda neka 2 crnca.
Ima l' ko nekih novosti?
Berba dere nekretnine po Hrvatskoj i odmara, svi su raspusteni kuci ili na odmor.. odnosno klub "ne postoji" do septembra
i ja sad kod kipova vidio 4 crnca i jednog visokog lika bradonja (bijelcaChaosX je napisao/la:Centar Rusmir Grošić i naredne sezone će nositi dres tuzlanskog prvoligaša.U prošloj sezoni je prije teške ozljede odigrao samo 6 utakmica na terenu je provodio 19.3 minute za to vrijeme je postizao 7.33 poena i hvatao 3.5 skoka!kosarkaski.infoDejan Marković je na pitanje gdje nastavlja karijeru odgovorio sljedeće:
Ne znam. Kako stvari stoje ne ostajem u Slobodi. U narednih 7 dana ću znati gdje ću igrati. Imam par ponuda pa ću vidjeti gdje ću igrati sljedeće sezone.
Vidjo sinoc Adi-a voda neka 2 crnca.
Ima l' ko nekih novosti?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Tuzlanski Mamic al sa gradskim paramaEthel je napisao/la:Berba dere nekretnine po Hrvatskoj i odmara, svi su raspusteni kuci ili na odmor.. odnosno klub "ne postoji" do septembra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.