Znam cudi me da im savez nije premjestio ekmu , samo tri dana prije nase jel ?mma_hz je napisao/la:Izgleda,po TM kostaju 2,1M...moguce da Lech igra sa drugim timom,nasa je velika prednost njihova tekma protiv Legije,tu ce biti zestoko i igraci ce im se dobro istrositi..Koliko fizicki,toliko i psihicki..paulus je napisao/la:Pa ko su ovi druga liga Poljske ?![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
sudiš na osnovu jedne utakmice, interesantnopitic je napisao/la:Tatko je za našu ligu extra igrač. Drugo kada spominješ Tatka u kontekstu sa Zebom pogledaj zadnju utakmicu protiv Slobode kada je Zeba dao gol Berberović se je prvo odbio od Zebe koji je sa loptom u nogama, odbio se je kao da je u zid udario i pao kao klovn nakon toga Tatko klizećim startom nije uspio da spriječi gol Zebe.amypitar je napisao/la:I vecina trenera misli da Tatko nema kvalitete za Sarajevo.Srcanošću i borbom to pokusava nadoknaditi,i u Premijer ligi mu to nekako i ide.Ali kad se sjetim Zebe i one šprdancije,mene stid majkemi.U posleratnoj historiji FK.Sarajeva, teško je naći goreg stopera.
Upkos svemu Tatko je naš kapiten,i tako se snjim treba i ophoditi.
Tatomirović, naš kapiten i najpožrtvovaniji igrač je u proteklim sezonama(posebno nakon odlaska Vuleta) bio najbolji igrač odbrane, vrlo konstantan i siguran, u probleme je dolazio više nezalaganjem drugih igrača odbrane(posebice bekova) ili kad bi se pored njega našao neiskusan mlad igrač(Mihojević, Kovačević), ne treba zaboraviti da je na polusezoni otišao Dupovac s kojim je već bio dobro uigran...
ko Ivana potcjenjuje kao igrača vjerovatno je i za Delača imao isto mišljenje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
4 dana ja mislim..al kad tu dodas put,pa malo da se priviknu..vamo tamo,gore dole.sanse rastu..paulus je napisao/la:Znam cudi me da im savez nije premjestio ekmu , samo tri dana prije nase jel ?mma_hz je napisao/la:Izgleda,po TM kostaju 2,1M...moguce da Lech igra sa drugim timom,nasa je velika prednost njihova tekma protiv Legije,tu ce biti zestoko i igraci ce im se dobro istrositi..Koliko fizicki,toliko i psihicki..paulus je napisao/la:Pa ko su ovi druga liga Poljske ?![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja imam osjecaj da cemo proci ove levate.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ima li ko ovdje da "navija" za juventus, tj da prati juve pored toga sto umire za sarjaevom
Ako ima neka se javi na PP
Ako ima neka se javi na PP
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
nadam se i ja da cemo proci, samo ovi su sve samo ne levatiSarajlijc@ je napisao/la:Ja imam osjecaj da cemo proci ove levate.
@pantelija jel nam to Pirlo dolazi ?
Pyro is not a crime !
na probu ko i harmonija 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Bice gusto. Ako zaustavimo njihovu trku onda smo na konju. Nasi igraci su tehnicki jaci i kvalitetniji od njihovih. Mogu odlucivat nijanse: sudije, bolje zamjene, golman i takve stvari. Da postoje fine sanse postoje. Da ce biti jako tesko bice.Sarajlijc@ je napisao/la:Ja imam osjecaj da cemo proci ove levate.
I ja isto dugo nisam bio ovako optimističan.Sarajlijc@ je napisao/la:Ja imam osjecaj da cemo proci ove levate.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
to nije dobro, kad sampiona jedne troduplo jace lige potcjenjujes, onda bas nesto nije uredu 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ma potcjenjujemo ga mi po forumu,ko nas pita za bilo sta,bitno je da ih momci shvate ozb kao i strucni stab..hvala Bogu..dr.van nostrand je napisao/la:to nije dobro, kad sampiona jedne troduplo jace lige potcjenjujes, onda bas nesto nije uredu
FK SARAJEVO.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
iči ću ja ovih dana za godišnju da uplatim pa ću potražiti baš, valjda neću zaboraviti uslikati ako vidim zanima me pravo ako je dobra ko što kažeš...BeSha1992 je napisao/la:Nisu te brate Bgm, ove objesene odmah dole na ulazu, meni prejakee bile, ici cu uskoro opet pa slikam aBd...dr.van nostrand je napisao/la:ovakveBeSha1992 je napisao/la:Danas ja bio u fan shopu, neka raja se podmiruje ( valjda iz dijaspore ) imaa neka majica pravo dobra 30KM nisam vidio sliku uopste na stranicama FKS![]()
I ove dole polo su dobre, ali ova mi je najbolja sto sam vidio do sada...
1946
I pioniri prvaci BiH

Jedva ste nas uzeli.kinosvra je napisao/la:I pioniri prvaci BiH![]()
Jedva smo uzeli.
Ma ja ne podcjenjujem ove LeHvate, ali imam neku suhvu da cemo ih proci.
Sve kontam da ovi LeHvati podcjenjuju nas i da imaju raj pritisak da prođu dalje.
Sve kontam da ovi LeHvati podcjenjuju nas i da imaju raj pritisak da prođu dalje.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Seniori: FK SARAJEVOBelminM23 je napisao/la:Jedva ste nas uzeli.kinosvra je napisao/la:I pioniri prvaci BiH![]()
Jedva smo uzeli.
Juniori: FK Zeljeznicar
Kadeti: FK SARAJEVO
Pioniri: FK SARAJEVO
Seniorski Kup: FK Olimpic
Omladinski Kup: FK SARAJEVO
4 od 6 mogucih trofeja na drzavnom nivou, a tek se dizemo
Ni kamp jos nije gotov...
Ma pritisak je na Lehvatima, mi uopste ne trebamo nasim stvarati imperati pobjede. Koliko vidim iz medija, Lehvati su sigurni u prolaz i tu ih trebamo šokirati.ShofaII je napisao/la:Ma ja ne podcjenjujem ove LeHvate, ali imam neku suhvu da cemo ih proci.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- molotovljev
Halo ba ofsajd Cornelisamolotovljev je napisao/la:Hugo Broos je vjerovao da će pobijediti Sarajevo 3:0, međutim...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- molotovljev
čist ofsajd.. uefa je trebala kazniti pomoćnog sudiju zbog propusta, a ne odgovornost pripisati nedužnom komentatoru.Sabinho je napisao/la:Halo ba ofsajd Cornelisamolotovljev je napisao/la:Hugo Broos je vjerovao da će pobijediti Sarajevo 3:0, međutim...![]()
F.K.SARAJEVO