FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 26 apr 2010, 11:38

Da i ja pohvalim Zaru za sinocnju predstavu. Bravo Zara! :mrgreen:
Ipak, za mene je igrac utakmice Stupar. Stvarno je trcao bez pauze.

Vukelja je neprepoznatljiv i na njemu je primjetan umor. Da li je to zbog one povrede ili je nesto drugo u pitanju, vidjecemo protiv Slobode. Sreca pa nemamo utakmicu u srijedu i eto prilike za oporavak.

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 26 apr 2010, 11:40

Sta mislite kad ce termin Kupa biti?Mislim da bi trebalo u 8,da svi mogu stici...[/quote]

najbolje bi bilo da termin kupa bude 20:45 trebamo se krenuti navikavati na taj termin kada budemo igrali LS :mrgreen:

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 26 apr 2010, 11:42

BrigateBL je napisao/la:Ma da .. a mene nerviraju oni losi udarci sa 20 metara, kao da dodaju loptu. Jedino je Sakan i Kajkut sutirao kako treba
sakan me bas prijatno iznenadio,zaista dobro igra...borben je...i stupar ima odlican sut....
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 apr 2010, 11:43

Bice kad bude odgovaralo BHT,tj bice termin koji se uklapa u njihovu programsku semu...mislim da se ne igra LS sledece srijede tako da bi to moglo vrlo lako biti u 20 h....

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 26 apr 2010, 11:48

Ja kad sam vidio da je Maric promjenio golmana, odmah mi je na pamet pao ovaj forum... tako da pozdrav za trenera ako cita ;) i onda mi mu dodjemo ko neka masonska organizacija. Jos kad prestanemo igrati bunker a nastavimo davati golove u 90+ ima protivnici da se pojedu...jer koliko vidim vec je pocelo opasno da se prica o teoriji zavjere, Borac ovo ono...puna usta Borca...a neka, samo neka se prica o Borcu pa makar i lose....:)
Sinoc bih izdvojio Stupara, Sakana i Stevanovica na zalaganju ali i ostali su bili dobri, kao ekipa kompaktni :) idemo dalje sad u Tuzlu opet 90+ i dalje nabijamo komplekse :D

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 26 apr 2010, 11:50

KAJKUT: BIĆE NEIZVJESNO, ALI TITULA JE NAŠA

Pogotkom Saše Kajkuta iz jedanaesterca Borac je sinoć u Banja Luci s minimalnih 1:0 svladao Travnik, te tako ostao u utrci za titulu.

Pet kola prije kraja prvenstva Borac i Željezničar imaju isti broj bodova, a Kajkut se nada da će on i njegovi saigrači na kraju podignuti pehar namjenjen najboljom ekipi Premijer lige.

"Zano sam i prije samog početka utakmice s Travnikom da nas očekuje težak posao. Travnik je došao u Banja Luku samo s jednim ciljem, a to je sačuvati svoju mrežu", rekao je strijelac pobjedonosnog gola Saša Kajkut za SportSport.ba i dodao:

"Mi smo dominirali tokom cijelog susreta, pogotovo u drugom poluvremenu, no nije nas htio gol. Promašili smo previše prilika i u jednom momentu sam pomislio da ćemo biti kažnjeni. Međutim, naša ofanzivna igra isplatila se na samom kraju i mislim da smo sasvim zasluženo pobijedili."

Pet kola prije kraja prvenstva Borac i Željezničar vode "mrtvu utrku" za titulu i kako sada stvari stoje novi šampion mogao bi biti odlučen tek u posljednjem kolu.

"Drago mi je što smo upravo mi i Željezničar u borbi za naslov jer mislim da smo u ovom prvenstvu i najviše pokazali. Biće neizvjesno do samog kraja, ali nadam se da ćemo mi podići šampionski pehar. Obje momčadi imaju težak raspored i odlučivaće nijanse, no nakon sinoćnje pobjede uvjeren sam da će titula doći u Banja Luku", istakao je Kajkut.

Pored borbe za šampionski titulu pred Borcem i Željezničarom je i borba za Kup.

"Biće to dva u pravom smislu riječi fudbalska praznika. Očekujem pune tribine i u Banja Luci i u Sarajevu. Možda je Željezničar u maloj presdnosti zbog toga što je revanš na Grbavici, ali to i ne mora biti tako. Igraćemo otvoreno u oba susreta i najbitnije je da fudbal pobjedi. Normalno je da želim da mi osvojim i pehar pobjednika Kupa, no biće neizvjesno i pobjednik se neće znati do posljednjeg sudijskog zvižduka", zaključio je Kajkut.

e ovo volim da vidim, mislim da ce nakon jucerasnje utakmice sve biti drugacije, nek je bilo malo i varnica sa protivnicima, to zblizava ekipu :) ovaj optimizam je nuzan, dolazimo ponovo u pobjednicki mentalitet a to moze biti presudno !!!!
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 26 apr 2010, 11:53

Gospodine Maricu, ako citate ovaj forum, naredite ofanzivu u Tuzli pa sta bude! Ako budete igrali ofanzivno zavoljece vas i oni sa Zapada. :mrgreen:

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 26 apr 2010, 11:56

Simpatizer je napisao/la:Gospodine Maricu, ako citate ovaj forum, naredite ofanzivu u Tuzli pa sta bude! Ako budete igrali ofanzivno zavoljece vas i oni sa Zapada. :mrgreen:
ti stvarno mislis da se treba igrati ofanzvino u tuzli, kakva ofanziva tamo simpatizer, nema tamo igre jos da nekom slome nogu pa da ga izgubimo za sezonu , sve drugo da ali tuzla nikako, tamo treba zacementirati sredinu terena , a tuzla nek jurisa, i tu im spicimo go iz kontre, a nam i bod ko kuca iz tuzle
TREĆI PUT ČASTIMO !

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 26 apr 2010, 11:59

borcev_navijac je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Gospodine Maricu, ako citate ovaj forum, naredite ofanzivu u Tuzli pa sta bude! Ako budete igrali ofanzivno zavoljece vas i oni sa Zapada. :mrgreen:
ti stvarno mislis da se treba igrati ofanzvino u tuzli, kakva ofanziva tamo simpatizer, nema tamo igre jos da nekom slome nogu pa da ga izgubimo za sezonu , sve drugo da ali tuzla nikako, tamo treba zacementirati sredinu terena , a tuzla nek jurisa, i tu im spicimo go iz kontre, a nam i bod ko kuca iz tuzle

Tamo igraju u odbrani sve potomci Jusufa Hatunica :D ali mislim da ce Borcu biti lakse...pobjeda nije pod moranje a bod ko zgrada Vlade ;)

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 26 apr 2010, 12:02

Svako ko je tamo otisao sa stavom: "Joooj, tamo tuku, prebijaju, ubijaju....trebamo igrati tvrdo i cekati...", vratio se sa nulom. Dakle, ne treba cekati! I drugi su to radili pa su ipak na kraju izgubili 1-0. Moja ideja je da krenemo ofanzivno, iznenadimo i sebe i njih, nekako probamo da im uvaljamo gol a ne da strijepimo i cekamo da nam ga oni zabiju. Tada ce biti kasno...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 26 apr 2010, 12:06

Evo obzirom na to da svi izdvajate po nekog igrača i ja ću da izdvojim Sašu Kajkuta, sinoć naša najsvjetlija tačka, ne zbog postignutog gola nego zbog sveukupnog zalaganja i truda, kilometre je pretrčao i zaslužio je da posotigne gol, eto primjer kako negativna kritika može da pozitivno utiče na igrača, čovjek je svojim golovima riješio zadnje tri utakmice...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 26 apr 2010, 12:07

Simpatizer je napisao/la:
Svako ko je tamo otisao sa stavom: "Joooj, tamo tuku, prebijaju, ubijaju....trebamo igrati tvrdo i cekati...", vratio se sa nulom. Dakle, ne treba cekati! I drugi su to radili pa su ipak na kraju izgubili 1-0. Moja ideja je da krenemo ofanzivno, iznenadimo i sebe i njih, nekako probamo da im uvaljamo gol a ne da strijepimo i cekamo da nam ga oni zabiju. Tada ce biti kasno...
hmmm mozda si u pravu, ja se samo bojim da cijena te neke pobjede ne bude previsoka ( mislim na povredjivanje igraca) pa onda vise stete neg koristi, jos da se sve todesi a ne pobjedimo ili izgubimo tek je onda katastrofa jer niko ne garantuje da i sa ofanzivnom igrom tamo mozemo nesto napraviti.

Po meni tamo vise vrijedi bod bez povrijedjenih igraca, nego tri sa povrijedjenim ili ne daj boze izgubljenim igracima do kraja, i onako skoro pa da nemamo vise ss kim igrati, toliko je povrijedjenih.
Nadam se da razumijes o cemu pricam
TREĆI PUT ČASTIMO !

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 26 apr 2010, 12:08

Simpatizer je napisao/la:8000
Svaka cast, respect na posjeti . . . Iskren da budem nisam ocekivao ni pribliznu posjetu . . .

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 26 apr 2010, 12:10

hmmm mozda si u pravu, ja se samo bojim da cijena te neke pobjede ne bude previsoka ( mislim na povredjivanje igraca) pa onda vise stete neg koristi, jos da se sve todesi a ne pobjedimo ili izgubimo tek je onda katastrofa jer niko ne garantuje da i sa ofanzivnom igrom tamo mozemo nesto napraviti.

Po meni tamo vise vrijedi bod bez povrijedjenih igraca, nego tri sa povrijedjenim ili ne daj boze izgubljenim igracima do kraja, i onako skoro pa da nemamo vise ss kim igrati, toliko je povrijedjenih.
Nadam se da razumijes o cemu pricam
Razumijem sve to i vjerovatno cemo igrati tako kao si napisao, ali ja sam ovo pozelio nadajuci se da bismo mogli izvuci nesto na prepad. :mrgreen:

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 26 apr 2010, 12:14

Joj jes mi drago kad onaj lazar popovic izjavljuje ovako "borac igra kilavo" :) sa bi taj clanak proslijedio igracima borca nemaju pojma kako je pogresno davati ovakve izjave , kako to budi prkos u covjeku i adrenalin :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO !

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 26 apr 2010, 12:18

borcev_navijac je napisao/la:Joj jes mi drago kad onaj lazar popovic izjavljuje ovako "borac igra kilavo" :) sa bi taj clanak proslijedio igracima borca nemaju pojma kako je pogresno davati ovakve izjave , kako to budi prkos u covjeku i adrenalin :mrgreen:
ma daj neka laprda bezveze...neka umisle 5.maja da su Barca :D covjek se nije vidio u prvoj polusezoni dao par golova i sad je zvijezda...budimo realni sto bi reko Kazo :D isti je ko Bojic samo sto igra :)

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 26 apr 2010, 12:20

pajkan85 je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:Joj jes mi drago kad onaj lazar popovic izjavljuje ovako "borac igra kilavo" :) sa bi taj clanak proslijedio igracima borca nemaju pojma kako je pogresno davati ovakve izjave , kako to budi prkos u covjeku i adrenalin :mrgreen:
ma daj neka laprda bezveze...neka umisle 5.maja da su Barca :D covjek se nije vidio u prvoj polusezoni dao par golova i sad je zvijezda...budimo realni sto bi reko Kazo :D isti je ko Bojic samo sto igra :)
Ne shvataš , meni baš drago zbog ovakvih izjava igrača željezničara, volio bih da ih je više , razloge objasnio :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 26 apr 2010, 12:21

e ovako bez uvrede...vi ne zasluzujete titulu... vi na svom terenu ne mozete travnik kako treba da uzmete... 5 utakmica ste rijesili u 95. minutu :D

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 26 apr 2010, 12:21

Joj kad vidim koliko je ovima iz Selje krivo sto smo pobjedili ,sladje mi je 100000 puta . :D I volio bih da i sledecu utakmice kuci dobijemo u 99oj minuti pa nek crknu od muke.Svako ko nije gledao utakmicu vec samo cuo da je Borac u 94oj dobio penal rece da je namjestena,a niko ne prica o nasih minimum 20 suteva ka golu i bar 10 kornera :shock: Sudijska nadoknada je mogla biti i veca jer su se igraci Travnika 8-9 puta,ako ne i vise,valjali ko mutavi po terenu . Zasluzena pobjeda,penal nisam vidio,idemo dalje...
Kao sto su neki vec napisali : "BITI BORCEV NAVIJAC SINOC - NEPROCJENJIVO !
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 26 apr 2010, 12:22

amer_zeljoo je napisao/la:e ovako bez uvrede...vi ne zasluzujete titulu... vi na svom terenu ne mozete travnik kako treba da uzmete... 5 utakmica ste rijesili u 95. minutu :D
upravo zato zaslužujemo :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.