killer je napisao/la:Joj kad vidim koliko je ovima iz Selje krivo sto smo pobjedili ,sladje mi je 100000 puta .

I volio bih da i sledecu utakmice kuci dobijemo u 99oj minuti pa nek crknu od muke.Svako ko nije gledao utakmicu vec samo cuo da je Borac u 94oj dobio penal rece da je namjestena,a niko ne prica o nasih minimum 20 suteva ka golu i bar 10 kornera

Sudijska nadoknada je mogla biti i veca jer su se igraci Travnika 8-9 puta,ako ne i vise,valjali ko mutavi po terenu . Zasluzena pobjeda,penal nisam vidio,idemo dalje...
Kao sto su neki vec napisali : "BITI BORCEV NAVIJAC SINOC - NEPROCJENJIVO !
Pa normalno da mi je krivo, jel se borimo za titulu il ne. Ne vidim gdje je problem
Normalno da bih volio da kiksate, kako bi se odlijepili.
@borcev_navijac
Ne rise majke ti
Pa igrači Travnika se izležavaju gdje god igraju, a ne samo u BL. De bolan budi malo realna, da si gledao tekmu Travnika na Grbavici vidio bi indetičnu situaciju. A ustalom šta i da su obećane premije od Želje
To nije ništa novo i igrači Slavije su imali premije od Borca u slučaju da otkinu bod na Grbavici
Samo ne znam kako bi i mi i vi dali te premije, kad ni naši igrači ih ne dobijaju redovno