Memija je igrao za 600km neredovne plateDamir05 je napisao/la:Ja govorim da im se trenutni ugovori povecaju duplo,evo recimo Memija je igrao za 900km prosle sezone plata mjesecna,hej kad bi ti njemu dao 2000eura on bi letio po terenu covjece,a nebi mu se nigdje islo,ne dacemo Memiju u bescjenje za 200000eura a dovest cemo Stokica i njemu cemo dati platu 3000eura jer je on priznato ime.A ChWilla ne pricamo da ih trazi neko iz Azije,nego ih traze Dinamo i Maribor,nece ni tamo sigurno imati astronomske plate,a tamo je zivot skuplji u svakom pogledu nego ovdje.....
Ps.da se razumimo ja nisam rekao da mu je cijena 200000eura nego sam samo citirao nekoga ko je spomenuo tu cifru,ja ne znam dali je tako,a slazem se da bi ga dao za 450-500000 eura naravno.....
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- egocentrik
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Kad ce snimak cijele tekme?
Ne valja lagat za Ramazanegocentrik je napisao/la:Memija je igrao za 600km neredovne plateDamir05 je napisao/la:Ja govorim da im se trenutni ugovori povecaju duplo,evo recimo Memija je igrao za 900km prosle sezone plata mjesecna,hej kad bi ti njemu dao 2000eura on bi letio po terenu covjece,a nebi mu se nigdje islo,ne dacemo Memiju u bescjenje za 200000eura a dovest cemo Stokica i njemu cemo dati platu 3000eura jer je on priznato ime.A ChWilla ne pricamo da ih trazi neko iz Azije,nego ih traze Dinamo i Maribor,nece ni tamo sigurno imati astronomske plate,a tamo je zivot skuplji u svakom pogledu nego ovdje.....
Ps.da se razumimo ja nisam rekao da mu je cijena 200000eura nego sam samo citirao nekoga ko je spomenuo tu cifru,ja ne znam dali je tako,a slazem se da bi ga dao za 450-500000 eura naravno.....

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Budi online još nekoliko minuta.roleeee je napisao/la:Kad ce snimak cijele tekme?

egocentrik je napisao/la:Memija je igrao za 600km neredovne plateDamir05 je napisao/la:Ja govorim da im se trenutni ugovori povecaju duplo,evo recimo Memija je igrao za 900km prosle sezone plata mjesecna,hej kad bi ti njemu dao 2000eura on bi letio po terenu covjece,a nebi mu se nigdje islo,ne dacemo Memiju u bescjenje za 200000eura a dovest cemo Stokica i njemu cemo dati platu 3000eura jer je on priznato ime.A ChWilla ne pricamo da ih trazi neko iz Azije,nego ih traze Dinamo i Maribor,nece ni tamo sigurno imati astronomske plate,a tamo je zivot skuplji u svakom pogledu nego ovdje.....
Hajde ne lupetaj Allaha ti. Posto si pitar i realno ogranicen objasnicu ti, pa ti procitaj vise puta pa ces mozda skontati.
Kolika je plata igracima niko ne zna tacno osim par ljudi u klubu koji su zaduzeni za to. Ono sto je na papiru je nidje veze, pravi razlog za to je placanje dadzbina drzavi koje ukupno iznose negdje nesto manje od 70% na iznos od plate. Pa recimo da klub koji prijavi igraca i na papiru mu stoji 10 000 KM mjesecno klub je duzan drzavi platiti na tu cifru jos 7 000 KM. Sad samo skontaj kolike su to cifre na 30+ igraca...
To neredovna plata i sl to mozes u po kobljoj glavi prosipati.
Imal kod vas kakav kovac junior.ako moze neki info o njemu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
e cuj 70 %Senad1921 je napisao/la:egocentrik je napisao/la:Memija je igrao za 600km neredovne plateDamir05 je napisao/la:Ja govorim da im se trenutni ugovori povecaju duplo,evo recimo Memija je igrao za 900km prosle sezone plata mjesecna,hej kad bi ti njemu dao 2000eura on bi letio po terenu covjece,a nebi mu se nigdje islo,ne dacemo Memiju u bescjenje za 200000eura a dovest cemo Stokica i njemu cemo dati platu 3000eura jer je on priznato ime.A ChWilla ne pricamo da ih trazi neko iz Azije,nego ih traze Dinamo i Maribor,nece ni tamo sigurno imati astronomske plate,a tamo je zivot skuplji u svakom pogledu nego ovdje.....
Hajde ne lupetaj Allaha ti. Posto si pitar i realno ogranicen objasnicu ti, pa ti procitaj vise puta pa ces mozda skontati.
Kolika je plata igracima niko ne zna tacno osim par ljudi u klubu koji su zaduzeni za to. Ono sto je na papiru je nidje veze, pravi razlog za to je placanje dadzbina drzavi koje ukupno iznose negdje nesto manje od 70% na iznos od plate. Pa recimo da klub koji prijavi igraca i na papiru mu stoji 10 000 KM mjesecno klub je duzan drzavi platiti na tu cifru jos 7 000 KM. Sad samo skontaj kolike su to cifre na 30+ igraca...
To neredovna plata i sl to mozes u po kobljoj glavi prosipati.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma dobio on platnu listu Memije, zna čoek, ipak je to pitar.
70% e jbg-a i ti sad...
70% e jbg-a i ti sad...

KHAJ PRICE
Napisao sam nesto manje od 70%, mislim oko 66%. Haj sto jednom pitaru moram objasnjavati, sad trojici... Fkt ni ja ne kontam sto meni ovo treba u zivotu...
Živim za dan kad će Željo gledati da zadrži svoje najbolje igrače, da gradi što bolju, konkuretniju ekipu nekoliko godina (Sarajevo, Zrinjski, Sloboda, i drugi se pojačavaju), da imamo neku viziju i da se pokuša što dalje dogurati u Evropi, a ne da prodajemo najbolje što imamo za po mom mišljenju mizeran novac (500.000 eura), koji možemo zaraditi u dva pretkola evropske lige, a ne da se radujemo što naši najbolji igrači odlaze. Niko još nije otišao hvala Bogu, ali mi se čini da neki ovdje jedva čekaju da nam Bajić, Memija, pa i Amir odu, pa da kupimo neke polovnjake koji nikad neće biti na nivou naše dijece. Molim vas još jednom da ne poredite Bajića sa Svrakom. Sa Svrakom se niko ne može porediti. Pored toga što je Bajić već sad bolji igrač, Svraka je bio godinu, dvije stariji nego on. Predstojeća sezona će biti jako teška i ko nam garantuje da ukoliko nekoliko naših najboljih igrača ne daj Bože odu da možemo ostanak u ligi obezbijediti, o izlasku u Evropu da ne pričam. I šta smo onda uradili? Sve radi mizernog novca koji nam neće pobijeći za igrače ovog kvaliteta i njihovog ugovora do 2018 ili 2019 godine.
- corleone87
- Kontakt:
Polahko ba ljudi,uzecemo mi fine pare za njih samo sabura.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Evo mene sad hahahIpee je napisao/la:Budi online još nekoliko minuta.roleeee je napisao/la:Kad ce snimak cijele tekme?
Samo Rijada prodati poslije kvalifikacija, i to za dobre pare, ne ispod 400 000 eura, on će dati još bar 2-3 gola, i skočice mu cijena, Memiju treba ostaviti i molim vas ne poredite ih da Svrakom, Stanom, Colom, i kompanijom
Snimak cijele utakmice na Malti.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bravooo @Ipee, hvala na svemu.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- vazdazeljo
- Kontakt:
Ljudovii
Interesuje mee jel' na svakom kupljenom dresu dodje logo premijer lige na ramenu?

Interesuje mee jel' na svakom kupljenom dresu dodje logo premijer lige na ramenu?
JA SAM LUD, JA SAM JAK, JA SAM ŽELJIN MANIJAK!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
To jarane svaka cast.Ipee je napisao/la:Snimak cijele utakmice na Malti.
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Hvala na odgovoru. Šteta bi bilo da ne bude. Ako je tačno da će i mlade selekcije dobiti nove dresove onda stvarno nema logike da tih dresova ne bude u prodaji.vrbanjusa je napisao/la:Nema jos a da li ce biti stvarno ne znam.rodom s Mejtaša je napisao/la:A meni niko ne odgovori
E sad, u nas logika i nije nešto priznata nauka.
-
- Kontakt:
Hvala Ipe!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
denis zeric potpisao na tri godine

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.