Ok hvalajopaa7 je napisao/la:Ne mora. Skineš sto želiš i samo ubaciš u folder grafikeEdoBa je napisao/la:Jel' mora biti orginal fm 15 da bi mogli skidati logos , facepaks... Sa fm scout?
Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2015
Kren'o sa Hofenhajmom i završio polusezonu na petom mjestu. Ne možeš nikog prodat' a ni dovest'. Na početku doveo Bonacolija i proslijedio ga na posudbu.
- alan_kardec
- Kontakt:
Može li neko da objasni šta je taj fm scout? Jel se to treba nešto instalirati na comp? Kako funkcioniše?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:Može li neko da objasni šta je taj fm scout? Jel se to treba nešto instalirati na comp? Kako funkcioniše?
- alan_kardec
- Kontakt:
yebiga ne kontam.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- thekoplegend
- Kontakt:
Da ne misliš mozda na fm genie scout ?
Imaš pod downloads hrpu stvari,npr grafike. Logo timova, dresovi, facepackovi...skineš si koji želiš i ubaciš u documents/sports interactive/football manager 2015/graphics
Osim toga imaš i taktike, skinove, shortliste talenata i slično.
Nadam se da je sad malo jasnije
- alan_kardec
- Kontakt:
ma na fm scout.thekoplegend je napisao/la:Da ne misliš mozda na fm genie scout ?
Aha, dosta jasnije. Hvalajopaa7 je napisao/la:Imaš pod downloads hrpu stvari,npr grafike. Logo timova, dresovi, facepackovi...skineš si koji želiš i ubaciš u documents/sports interactive/football manager 2015/graphics
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Koje **** od igrice. Igram protiv Bayera i dadnem gol iz ofsajda, milion šansi da bi oni u 90 dali gol i pobijedili me. Protiv Šalkea istva stvar, dva poništena gola, milion šansi i izgubim kući sa tri komada u mreži. Fuj!
- alan_kardec
- Kontakt:
Uzmem Inter, početak sezone, igram playoff za Evroligu protiv Groningena, prvu utakmicu u gostima izgubim 2:1, revanš 0:0. U obje utakmice omjer u šutevima 51:14, u gol 25:6. Nema teorije gola dat. 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kažem ja, pravo g ovno od igrice. Baš mi je mrzak postao a nisam ni krenuo igrati. Uglavnom, završio sezonu na trećem mjestu. Doveo Balantu, Babu i Vadalu. Od prošle godine imam Bonacolija a možda dovedem kakvog golmana, možda Raifa Husića 
Poceo sam i ja igrati, imam samo jedno pitanje.. Kada zapocinjem karijeru, na pocetku samo strihiram drzavu u kojoj cu igrati, a tek kada budem pravio transfere onda odem u postavke i obiljezim zemlje koje me zanimaju, tj u kojima cu traziti igrace?
I da li je igra znatno sporija ukoliko budem igrao sa svim zemljama strihiranim?
I da li je igra znatno sporija ukoliko budem igrao sa svim zemljama strihiranim?
Oznacis državu u kojoj želiš voditi klub, a što se tiče transfera možeš bez problema dovoditi igrače iz svih ostalih liga. Normalno da će biti sporije, e sad koliko, ne znam jer nikad nisam tako igrao. Ovisi o kompu, imaš dolje one zvjezdice kao ocjenu koliko će dobro igra raditi na određeni broj liga.wayneroo je napisao/la:Poceo sam i ja igrati, imam samo jedno pitanje.. Kada zapocinjem karijeru, na pocetku samo strihiram drzavu u kojoj cu igrati, a tek kada budem pravio transfere onda odem u postavke i obiljezim zemlje koje me zanimaju, tj u kojima cu traziti igrace?
Oznacis lige petice i dosta ti 
jel na orginalnoj igrici ima vec sve ili se i za nju mora traziti po ovim stranicama zna li ko?
Što sve?DR.HOUSE je napisao/la:jel na orginalnoj igrici ima vec sve ili se i za nju mora traziti po ovim stranicama zna li ko?
Novi transferi i update? - DA
ok hvala
Karli, tebra, raspali šakom u monitor, ne daj se zajebavat'VelaHavle je napisao/la:Koje **** od igrice. Igram protiv Bayera i dadnem gol iz ofsajda, milion šansi da bi oni u 90 dali gol i pobijedili me. Protiv Šalkea istva stvar, dva poništena gola, milion šansi i izgubim kući sa tri komada u mreži. Fuj!
Kako se tako mucite ja s Napolijem 26 utakmica bez poraza prvi u Italiji prvi u Lp 
Znaci da bi doveo npr nekog igraca iz Spanije, ne moram oznaciti Spansku ligu? Sad mi nije nista jasnojopaa7 je napisao/la:Oznacis državu u kojoj želiš voditi klub, a što se tiče transfera možeš bez problema dovoditi igrače iz svih ostalih liga. Normalno da će biti sporije, e sad koliko, ne znam jer nikad nisam tako igrao. Ovisi o kompu, imaš dolje one zvjezdice kao ocjenu koliko će dobro igra raditi na određeni broj liga.wayneroo je napisao/la:Poceo sam i ja igrati, imam samo jedno pitanje.. Kada zapocinjem karijeru, na pocetku samo strihiram drzavu u kojoj cu igrati, a tek kada budem pravio transfere onda odem u postavke i obiljezim zemlje koje me zanimaju, tj u kojima cu traziti igrace?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.