Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Pappy
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Pappy » 01 jul 2015, 22:25

Signore je napisao/la:I ta Krupa umalo uleti u PL. Ako sagledamo sve mislim da su i zasluzili. Rudaru i Leotaru se trebao oduzeti dovoljan broj bodova da ni jedan ne zavrsi prvi u slucaju da su stvarno namjerali.

I bila bi steta da se fuzionisu sa Borcom. Imaju fin stadioncic, steta da kasnije propada zbog tudjih gresaka.
Zbog situacije koja je izbila zaslužili su. Mislim da je ovo jedina liga u kojoj se klubu dokaže namještanje, i onda taj isti opet bude šampion. :oops: Ali zbog cijele sezone nisu, jer su i oni isti takvi.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 jul 2015, 22:28

Nisam ove sezone gotovo nikako pratio PLRS. Pratio tek malo pred kraj, cisto da vidim ocel se Leotar vratiti. Oni su mi bili favoriti i onda vidim da je Savez podijelio kazne i da je prvaku dokazano namjestanje i da je isti taj prvak usao u visi rang. Najsumnjivije mi je sto ovi iz Leotara tvrde da oni nisu, cak je njihova uprava podrzala Savez kada su ovi rekli da je netko namjestao. Oni su prvi tvrdili da oni nisu i trazili kazne za one koji jesu.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 jul 2015, 22:29

Pappy je napisao/la:
Signore je napisao/la:I ta Krupa umalo uleti u PL. Ako sagledamo sve mislim da su i zasluzili. Rudaru i Leotaru se trebao oduzeti dovoljan broj bodova da ni jedan ne zavrsi prvi u slucaju da su stvarno namjerali.

I bila bi steta da se fuzionisu sa Borcom. Imaju fin stadioncic, steta da kasnije propada zbog tudjih gresaka.
Zbog situacije koja je izbila zaslužili su. Mislim da je ovo jedina liga u kojoj se klubu dokaže namještanje, i onda taj isti opet bude šampion. :oops: Ali zbog cijele sezone nisu, jer su i oni isti takvi.
Ma posteno receno usla je jedina ekipa koja moze dobiti licencu,FSRS sebi napravio uslugu.A da je bruka jeste vala.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 01 jul 2015, 23:14

Jedini logican potez je gašenje Borca. Nadam se da će se to desiti prije početka lige

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hilmo » 01 jul 2015, 23:28

lazar je napisao/la:Jedini logican potez je gašenje Borca. Nadam se da će se to desiti prije početka lige
Sarajevo se izvuklo, Željezničar i Sloboda su se gotovo izvukli, sličnim stopama će izgleda krenuti i Čelik.
Jedini logičan potez je da se i Borac izvuče, ja se nadam da hoće, ali to moraju oni sami uraditi ako žele.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 02 jul 2015, 00:53

dotjeran i pokosen teren za primjer svima u ligi, fino
slika
slika
slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 jul 2015, 00:58

Široko Briježani imaju odličan stadion kad se sve uzme u obzir, mozda kad bi ga zaokruzili iza gola, al zbog pozicije je nemoguće. Mada su znali imat katastrofalan teren. Pretpostavljam da će prije ili kasnije neko bit voljan da kupi zemljiste za pare za koje ŠB može gradit novi stadion i da će to uradit.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 02 jul 2015, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jul 2015, 01:00

Prelijepo! Dokle je Slavija dogurala sa terenom, hoce li biti ok?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 02 jul 2015, 01:47

Pappy je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Borac-velikan nema prostora pored Igokee hmmm Mile sta napravi, od seoskog kluba stabilan kolektiv a od velikog Borca i BL bankrot i kasabu.
Što je Mile kriv ? :D Upumpao je boga oca samo ove sezone u Borca. Drugi je par čarapa što je Borac oko sebe nakupio ojebine koja samo gleda da se rastali. Borac je pred utakmicu u Foči sa Slavijom dobio 150 000 KM, a mi toliko od entiteta nismo vidjeli za pet godina. A oni iz samo jednog puta. A ko zna koliko je takvih uplata bilo tokom sezone. Ja znam za tri, različitih cifara, ali ogromnih. ;)
Zar se nisu nesto zalili na Mileta i pljuvali ga ?

Ma koliko god ih mrzio ne bih volio da se ugase, ipak je to velikan BH fudbala. Ali kako je krenulo tesko ce na kraj sa ovom bagrom. Svake godine se izvuku, nadju neke pare ali ne moze tako do vijeka. Moraju pocistiti sve iz korijena, jer ovako propadaju sve dublje i dublje. Vala i od lesinara sam ocekivao neki bojkot ili nesto ali slabo to oni, ne bi me cudilo da su i oni umjesani u ove marifetluke oko Borca. Ipak nadam se da nisu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 jul 2015, 01:49

Upoznao sam neke lesinare jos prije par godina. Ako svi imaju onakvu pricu i politiku ne bi me to cudilo ni najmanje ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 02 jul 2015, 02:08

PL im ne treba jer Bosna nije njihova drzava :o :o
Volio bih da se hoce ugasit samo zbog fasista(njihovih navijaca)
Nije to ni V od Velikana iz Platonove, a sve su to ubili tzv navijaci i rukovodstvo koje je doselilo iz Hrvatske, Kosova , i sa okolnih brda iznad BL
Takodje zelim propast svim klubovima koji BiH ne smatraju svojom zemljom.
P.S nisam nacionalista, niti bilo koga mrzim, Bog mi je svjedok
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 02 jul 2015, 02:30

Mrzio ne mrzio njima je gašenje, Slavija ako ne otjera Saviju neće ni oni dugo

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 jul 2015, 02:35

esprit24 je napisao/la:PL im ne treba jer Bosna nije njihova drzava :o :o
Nije to ni V od Velikana iz Platonove, a sve su to ubili tzv navijaci i rukovodstvo koje je doselilo iz Hrvatske, Kosova , i sa okolnih brda iznad BL
Tako je istog sam misljenja, davno je pravi Borac ugasen.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 02 jul 2015, 08:07

esprit24 je napisao/la:PL im ne treba jer Bosna nije njihova drzava :o :o
Ma to je saka placenika, koji usput pokupe raju koja prati masu i misli da treba tako.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 jul 2015, 11:55

iskreno Borac je klub koji ima ime i historiju i spada u red najvećih u BIH, na stranu navijače, šteta bi bila da se desi likvidacija... katastrofa za BIH fudbal i općenito sport u Banja Luci i RS-u
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 02 jul 2015, 12:09

Ma gasi taj skup nacionalista!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 jul 2015, 12:29

Sa Borcem ce biti onako kako je Mile Ronhil naumio. Tamo ne smiju ni u WC bez njegovog znanja, ljudi su istraumirani.
🔴⚫️

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 02 jul 2015, 13:11

Samo je u našem regionu problem biti nacionalista. Evo gledam nekoliko postova svima smeta nacionalizam. Izvinite, je l' vi to ne volite Bosnu i Hercegovinu pa niste nacionalisti ? :roll: Valjda bi se trebalo prvo pogledati značenje te riječi.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 02 jul 2015, 13:50

U nasem regino je nacionalizam u 95% slucajeva i sovinizam, il na samoj granici sovinizma. To je problem, kad vec pokreces tu temu. A mislim da joj nije mjesto na sportskom forumu,
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 02 jul 2015, 13:51

Pappy je napisao/la:Samo je u našem regionu problem biti nacionalista. Evo gledam nekoliko postova svima smeta nacionalizam. Izvinite, je l' vi to ne volite Bosnu i Hercegovinu pa niste nacionalisti ? :roll: Valjda bi se trebalo prvo pogledati značenje te riječi.
Miješa se nacionalizam sa naciolnal-šovinizmom. Ljudima je jednostavnije reći ili pisati nacionalisti, nego nacional-šovinisti, al' zna se na šta se misli.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Hrammm1921 i 12 gostiju.