Aj molim te akoo ikako moze u ppRamizBegovic je napisao/la:prije par minuta u prostorijama kluba potpisana su 3 nova ugovora i to 2 igraca su vrhunski napadaci u pitanju su nekadasnji igraci Veleža ......
Vracaju se u napad Aca i Džafakao i golman pantera V.Pudar
šala mala,
strpljen-spašen
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
@Ramize ne yebi nas ,velika je nervoza ,svi smo u iscekivanju
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Evo i ja sam nacuo da taj Ramos dolazi navodno ne zanima ga vise Real a ni Man Utd 
#musvdg
**** ga mi poceli ko olimpic pola macvanske lige dolazi kod nas
-
RamizBegovic
- Kontakt:
Ma ljudi samo opušteno,uprava nek radi svoj dio posla a mi se vec polako trebamo pripremati za 1.kolorodjenisa je napisao/la:@Ramize ne yebi nas ,velika je nervoza ,svi smo u iscekivanju
Nervoza je najgora stvar,bice pozitivni pojacanja do kraja imam neki osjecaj i zato samo opusteno.
Sve ovo sto je na pomolu me vjeruj vise raduje radi atmosfere i raje ,dugo se cekaju neki bolji dani ,a tek onda zbog realne mogucnosti za dobar rezultat.Treba nam dobra atmosfera a ona je kako sam mogao vidjeti neku noc pod Starim vec lagano krenulaRamizBegovic je napisao/la:Ma ljudi samo opušteno,uprava nek radi svoj dio posla a mi se vec polako trebamo pripremati za 1.kolorodjenisa je napisao/la:@Ramize ne yebi nas ,velika je nervoza ,svi smo u iscekivanju
Nervoza je najgora stvar,bice pozitivni pojacanja do kraja imam neki osjecaj i zato samo opusteno.
Volim te Velez
Ljudi zna li iko kad ce ovaj nas forum opet proradit,ova me nervoza ubi.
Da si ti nama ziv i zdrav vec 3 mjeseca forum fercera punom paromAndrija je napisao/la:Ljudi zna li iko kad ce ovaj nas forum opet proradit,ova me nervoza ubi.
-
RamizBegovic
- Kontakt:
Ma znam brato i ja to,ali ima jedan sat nece da mi se otvori,pise nesto kao dogradjiva se,pa reko zna li iko kad ce to zavrsit.rodjenisa je napisao/la:Da si ti nama ziv i zdrav vec 3 mjeseca forum fercera punom paromAndrija je napisao/la:Ljudi zna li iko kad ce ovaj nas forum opet proradit,ova me nervoza ubi.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
-
RamizBegovic
- Kontakt:
Pa oce li tebi sad da otvori?1922VFC1981 je napisao/la:Samo refresh stranicu i meni je par puta tako pokazivalo
Trenutno je u funkciji ,inace veoma rijetko je nedostupna radi odrzavanja ,pokusaj se regatiAndrija je napisao/la:Pa oce li tebi sad da otvori?1922VFC1981 je napisao/la:Samo refresh stranicu i meni je par puta tako pokazivalo
Evo ga otvori,hvala drug.rodjenisa je napisao/la:Trenutno je u funkciji ,inace veoma rijetko je nedostupna radi odrzavanja ,pokusaj se regatiAndrija je napisao/la:Pa oce li tebi sad da otvori?1922VFC1981 je napisao/la:Samo refresh stranicu i meni je par puta tako pokazivalo
Dugo nisam upratio veci interes za nove informacije kao danas.Svi nesto cekamo ,telefon mi zvoni cesce nego obicno hehe .Svi ocekujemo jaci i bolji Velez i to rekao bih s razlogom .Nadam se barem djelimicnoj potvrdi do kraja dana i nesto ostaviti za sutra abd 
Raja može li neko par novih informacija koje se pojave da proslijedi u PP za nas koji nismo u mogucnosti da pristupimo formumu Rodjeni ?
Poslat' ću ti ja, ako bude šta novo. Ako bude dok sam na netu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
RamizBegovic
- Kontakt:
Konkurs za direktora
Konkurs za rukovodioca Oml.škole
Konkurs za sportskog direktora
pogledajte fk.Velež
Konkurs za rukovodioca Oml.škole
Konkurs za sportskog direktora
pogledajte fk.Velež
-