Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U Sloveniji čelnici Sarajeva čakaju odgovor Chelseaja, nadavši se da će zadržati prošlosezonskog golmana Mateja Delača.
"On je pristao da se vrati u naš tim. Pitanje je samo šta će odlučiti u Chelseaju. Nadamo se njhovom što skorijem odgovoru", otkrio je za Anadolu Agency Abdulah Ibraković, sportski direktor FK Sarajevo, dodavši i kako su brojni evropski klubovi zainteresovani za nekolicinu prvotimaca "bordo" ekipe, prije svih za bh. reprezentativca Gojka Cimirota.
Ima li neki stream brate?mma_hz je napisao/la:Gledam ovaj Zrinjski sada i sjetih se nekog naseg "kolege" sa foruma koji je o superlativima pisao o Todorovicu..nismo se mi njega ocigledno bezze odrekli..lik je trenutno kantica.
jandro je napisao/la:Sutrašnji ogled Rijeke protiv Sarajeva koji će se igrati u 18 sati neće biti prenošen preko Live streama. Utakmica je potpuno zatvorena za javnost, a tijek utakmice se može pratit na stranicama http://www.nk-rijeka.hr u sklopu Live score aplikacije. Igrači Rijeke se nakon utakmice vraćaju na Kvarner
To Samkeeee hahahSabinho je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eto na tome je ZrinjaAlpasinac je napisao/la:Ima li neki stream brate?mma_hz je napisao/la:Gledam ovaj Zrinjski sada i sjetih se nekog naseg "kolege" sa foruma koji je o superlativima pisao o Todorovicu..nismo se mi njega ocigledno bezze odrekli..lik je trenutno kantica.
Alpasinac je napisao/la:Ima li neki stream brate?mma_hz je napisao/la:Gledam ovaj Zrinjski sada i sjetih se nekog naseg "kolege" sa foruma koji je o superlativima pisao o Todorovicu..nismo se mi njega ocigledno bezze odrekli..lik je trenutno kantica.