A RonaldoPogba je napisao/la:Bale je plaćen 100, James 80, Neymar isto, a prešao iz Brazila itd.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
A RonaldoPogba je napisao/la:Bale je plaćen 100, James 80, Neymar isto, a prešao iz Brazila itd.
GdS: Juve get more money this season from TV viewership. JTV will go to SKY. They'll be incl in the sports package
Mediaset have confirmed that you can only watch Juve in the CL on their channel, no more on SKY, in response SKY bought the rights to JTV.
Pogba pokazuje sta Barcelona moze dobiti za 80 miliona
Romeo Agresti @romeoagresti 2h2 hours ago
#Neto atteso in queste ore a #Torino. Inizia la sua avventura con la #Juventus. #GoalMercato
Kad neko diskredituje MessijaMarvin je napisao/la:Znaci Vidal je sad u suvlasnistvu Arsenala i Reala?![]()
Mislilo se na nesto drugo kada se pricalo o osvajanju te lopte koja je,paradoxlano,izgubila svaki kredibilitet radi Mesija. On je nece dobiti ukoliko je bas preocito da je neko bio bolji. Bilo je doduse preocito i 2009/10 da je to Sneijder ukoliko su titule parametar ili koju godinu kasnije Ronaldo ukoliko su golovi u pitanju ali uglavnom se vise ne zna sta je u pitanju pa je tako isti Messi proglasem za najboljeg igraca na zadnjem svjetskom prvenstvu sto je smijesno itd,otuda ovakve zejebancijeleorey je napisao/la: Pa Barca i jest klub u kojem to moze postat i u buducnosti se boriti za zlatnu loptu, a ne JuventusBarca je primamljiva, sto zbog renomea, sto zbog klime
Pogba ce prije u Barceloni dobiti zlatnu loptu iz ko zna kojih razloga nego u Juventusu.
Vidjet' ćeš ti da može. 120 miliona će ti bit' pa ti pjevaj borbene. Uostalom dobro ćemo investirati pare tako da se ne brinem. Pogba jeste odličan igrač i mi smo ga izgradili u svjetsku klasu ali očekivati da bude tu kroz 5 sezona, ne mogu.IlFantasista je napisao/la:E vala ne moze ni za 200.![]()
Non si vende Pogba, non si vende Pogbaaaaa.
Taman u vrijednosti Juve arene.Sissoko je napisao/la:Za 120 miliona i mashnicu ce dobit![]()
Za te pare nek ga vode sutra.
Prlja se tema bezze al odgovori mi sa DA ili NE na sledece pitanje: Je li Messi bio najbolji igrac proslog svjetskog prvenstva?leorey je napisao/la: Kad neko diskredituje Messija![]()
![]()
a avatar mu Morata, pazi Morata
![]()
![]()
Ali ti bi logicno uvijek doveo prije Snejidera u ekipu nego Messija, tu ti skidam kapu
U finalu LP 7 la masijaca protiv kol'ko 1 čistokrvnog juventusovca ?tuzlak1987 je napisao/la:Barselona stvara, Gerson, Neymar, Pogba, Suarez, Alves, Mascherano, Ter Stegen, Alba..sve La Masija, jefini igraci
Vise je bilo italijana u startnoj postavi Juventusa, nego La Masijaca u startnoj postavi Barce ... Zamisli kakva bi to postava Juventusa bila da plate Neymara, Suareza, Rakitica, Mascherana, Albu, Alvesa..Rajaz je napisao/la:U finalu LP 7 la masijaca protiv kol'ko 1 čistokrvnog juventusovca ?tuzlak1987 je napisao/la:Barselona stvara, Gerson, Neymar, Pogba, Suarez, Alves, Mascherano, Ter Stegen, Alba..sve La Masija, jefini igraci
Jesu li ti talijani Juventusova škola ?tuzlak1987 je napisao/la:Vise je bilo italijana u startnoj postavi Juventusa, nego La Masijaca u startnoj postavi Barce ... Zamisli kakva bi to postava Juventusa bila da plate Neymara, Suareza, Rakitica, Mascherana, Albu, Alvesa..Rajaz je napisao/la:U finalu LP 7 la masijaca protiv kol'ko 1 čistokrvnog juventusovca ?tuzlak1987 je napisao/la:Barselona stvara, Gerson, Neymar, Pogba, Suarez, Alves, Mascherano, Ter Stegen, Alba..sve La Masija, jefini igraci
Manite suplje, izvaljujete isto kao i Real, a iz La Masije niko mlad nema u konkurenciji za prvu postavu
Jeste bio je. A i sad je najbolji na Copa Americi. Uvijek. Gdje god igra. Da se neki igrac ne preziva Messi, da je neki anonimac i igra ovako kao on, bez da daje golove i asistencije citav svijet bi se pitao, ko je ovaj ? Druga je stvar sto ti gledas po golovima i asistencijama kao klinac neki od 15 godina. Pogledaaaj dobro ali dobro tekmu, svaki put kad je on dodirnuo loptu, koliko je imao driblinga, kako je pravio visak, nije on bio kriv sto je Argentina imala monstrume u napadu a sva ta imena dala 1 gol ukupno.Vukao ih je sam doslovno, pretrazi net pogledaj gifove imas ih bar 20-30 gdje je radio stvari koje niti jedan igrac na svijetu nije radio nikad. Jer ako nije bio najbolji, znaci da je Palacio pogodio za Argentinu u produzetku i da su postali prvaci svijeta , Messi bi bio onda zasluzeno po tebi jel ? A i zamijenio bi Maradonu ? Naravno logicno razmisljanje klinaca od 15 godina.Marvin je napisao/la:Prlja se tema bezze al odgovori mi sa DA ili NE na sledece pitanje: Je li Messi bio najbolji igrac proslog svjetskog prvenstva?leorey je napisao/la: Kad neko diskredituje Messija![]()
![]()
a avatar mu Morata, pazi Morata
![]()
![]()
Ali ti bi logicno uvijek doveo prije Snejidera u ekipu nego Messija, tu ti skidam kapu
Odgovor DA ce biti smijesan a NE totalna diskreditacija samog sebe sa ovim upadom gore.
Pa mi i ne pricamo da tako radimo. Juventusova filozofija je uvijek bila da se uzima najbolje iz Italije uz kombinaciju stranaca ...Rajaz je napisao/la: Jesu li ti talijani Juventusova škola ?
Dotakao si se La masije, ja ti kažem da je u minulom finalu bilo 7 igrača koje je izbacila Barcina škola fudbala.
Koliko je takvih bilo u Juventusu tu noć, jedan il' dvojica ?
A ko je ovdje započeo sa šupljom osim tebe ?tuzlak1987 je napisao/la:Pa mi i ne pricamo da tako radimo. Juventusova filozofija je uvijek bila da se uzima najbolje iz Italije uz kombinaciju stranaca ...Rajaz je napisao/la: Jesu li ti talijani Juventusova škola ?
Dotakao si se La masije, ja ti kažem da je u minulom finalu bilo 7 igrača koje je izbacila Barcina škola fudbala.
Koliko je takvih bilo u Juventusu tu noć, jedan il' dvojica ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.