Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Stoke je vazio za tim sa jednom od cvrscih odbrana i manje primnjenih golova u cjelom prvenstvu.
Bilo kako debi mu je bio bas pravi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vazila je i Villa pa su primili 7 komada od istog Chelsea. Nemaju vise nikakve motivacije, i kad ih je krenulo, onda je gotovo. Nemas sta pricat o Begovicu ako si vidio golove (a cisto sumnjam da jesi). Kod petog ili cetvrtog je cak napravio dobru odbranu, ali su ipak postigli gol jer odbrane nije bilo nigdje.harishp je napisao/la:Stoke je vazio za tim sa jednom od cvrscih odbrana i manje primnjenih golova u cjelom prvenstvu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- bosanac723
- Kontakt:
Nevrijedi ti to sve pisat buraz, ja sam to ranije govorio pa sam dobio palicu preko ledja, i svi me poslali psihijatruCartman je napisao/la:Pa eto jedan Fabianski je bio najbolji golman Poljske lige 2 godine za redom. Toliko o poljskoj ligi. Ne kazem da ne treba zvat Burica, ali samo kao treceg golmana. Vaznije je da se zovne Stilic.harishp je napisao/la:Sigurno, ali ovo je na racun ''A''ngleza.
Sve neki vanzemaljci tamo kao da se u ostalim ligama igra bocanje a ne fudbal.
@harishp odbrana Stoke je bila dobra ranije u sezoni, sada kad su izgubili nadu i kad gledaju kako ce lezati na plazi i da nezaborave rezervisat hotel nigdje ih nema, to se moglo danas primjetit, svi su trcali bez volje i davali 60 posto svojih mogucnosti, a ti dobro znas da protiv ekipe kakva je Chelsea nikad nesmijes igrat bez 120 posto zalaganja i potencijala.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
@Cartman da taj Begovic ne brani u Engleskoj nebi ga ni spomenuo.ili bi ga po tvom obicaju gledao da podcijenis.Ali posto je na ''tvom'' terenu ko biva nemoj ga.
Govoris o golovima gledao tekmu i ismijao se Engleskom fudbalu.jer kad bi se to desilo kod nas odmah bi bilo price o namjestanju :mrgreen:Drugo, te golove imas i na ovom portalu,pa uzivaj pravljenje gol razlike Chelzia nad M.U.
Niko i ne kaze da su njegove greske,jednostavno ispao je koletarna steta.
i zavisi od trenera kako ce ovaj mec da procijeni.Mada nakon vece ozlijede Sorensena i nema izbora.
Govoris o golovima gledao tekmu i ismijao se Engleskom fudbalu.jer kad bi se to desilo kod nas odmah bi bilo price o namjestanju :mrgreen:Drugo, te golove imas i na ovom portalu,pa uzivaj pravljenje gol razlike Chelzia nad M.U.
Niko i ne kaze da su njegove greske,jednostavno ispao je koletarna steta.
i zavisi od trenera kako ce ovaj mec da procijeni.Mada nakon vece ozlijede Sorensena i nema izbora.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Necromacer
- Kontakt:
Lakse ce biti nekima ako napisemo svi da je Bega kriv...jeste Begovic je kriv i on pojma nema...daj nam Burica koji igra u ligi gdje se sut u okvir gola haman pika ko gol
Na kladari u Poljskoj ligi stavis -3 gola i legnes da pajkis i sutra odes po lovu
Ali najaca mi je uporedba Poljske lige i podcjenjivanje Engleske...porediti npr. Drogbu,Ronneya ili Gerrarda sa "igracinama iz Poljske lige
To vm je najjaca do sada...samo neka se blati..nema veze sto ispadas glup 
Na kladari u Poljskoj ligi stavis -3 gola i legnes da pajkis i sutra odes po lovu
Ali najaca mi je uporedba Poljske lige i podcjenjivanje Engleske...porediti npr. Drogbu,Ronneya ili Gerrarda sa "igracinama iz Poljske lige
-
volim_ciglu
- Kontakt:
Nisam gledao tekmu, samo sam procitao izvjestaj is engleskih novina. U suzetku:
odbrana je bila veoma losa, Chelsea odlican, par odlicnih odbrana Begovica i Sorensena i povreda Sorensena zbog koje ce izgleda propustiti world cup.
Danasnja ce se tekma zaboraviti, a Begovic ce od sada biti prvi golman. Yebi ga, zao mi je sorensena, ali kod golmana, jednom ne svane dok druge ne smrkne.
odbrana je bila veoma losa, Chelsea odlican, par odlicnih odbrana Begovica i Sorensena i povreda Sorensena zbog koje ce izgleda propustiti world cup.
Danasnja ce se tekma zaboraviti, a Begovic ce od sada biti prvi golman. Yebi ga, zao mi je sorensena, ali kod golmana, jednom ne svane dok druge ne smrkne.
Evo sa skysports: Save of the Match: Asmir Begovic's one-handed save to deny Florent Maouda in the 78th minute
A evo i ocjene igraca: http://www.skysports.com/football/match ... 64,00.html
Asmir je dobio sesticu, znaci najbolji u svojoj ekipi. ALi yebiga, ipak zlatna kanta bolje zna.
A evo i ocjene igraca: http://www.skysports.com/football/match ... 64,00.html
Asmir je dobio sesticu, znaci najbolji u svojoj ekipi. ALi yebiga, ipak zlatna kanta bolje zna.
@Cartman ti umjesto da se odmoris sa odmora iz Banovica ti jos postao paranoidan.O kakvom ti tvrdjenju pricas.
Uostalom vecinu igraca BIH podcijenis i omalovazavas i onda se ko biva nasao da ispravljas krive Drine.
P.S Ne pocinji bezveze sa provociranjem da opet nebi na odmor ali sada malo duzi.
Uostalom vecinu igraca BIH podcijenis i omalovazavas i onda se ko biva nasao da ispravljas krive Drine.
P.S Ne pocinji bezveze sa provociranjem da opet nebi na odmor ali sada malo duzi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Imas nesto rec u vezi Begovica ili nastavljas sa glupostima svojim? A ja sam jedino za Muratovica i Supica reko da nemaju sta trazit u reprezentaciji. To sam reko vec nakon tekme u Spaniji za Muratovica, tad su me pojedini pljuvali, a sad mi se cini da se 95% slaze s tim da covjek koji ne moze trcat 20 minuta ne moze igrat za ozbiljnu reprezentaciju.harishp je napisao/la:@Cartman ti umjesto da se odmoris sa odmora iz Banovica ti jos postao paranoidan.O kakvom ti tvrdjenju pricas.
Uostalom vecinu igraca BIH podcijenis i omalovazavas i onda se ko biva nasao da ispravljas krive Drine.![]()
Ti si izgleda obolio na ocima garant o kakvom ti sad nastavljanju pisanja govoris
Spominjes Muratovica kao da je najgori izdajnik ili se premisljao za koga ce igrati.kako god da je odigrao odigrao je da pomogne da se tek u 12 godina prvi put do baraza dodje.
Da ne govorimo o mladim igracima,Vedu,Ibricica i ostale koji nisu vrdali kuda ce i sta ce.Napadas i omalovazavas kad god stignes.I sad ko biva nasao glumiti drvenu Mariju.Iako sto je najsmjesnije niko i nije nesto previse kritikovao tvog pulena.
Sam izviris na povrsinu ko....
Spominjes Muratovica kao da je najgori izdajnik ili se premisljao za koga ce igrati.kako god da je odigrao odigrao je da pomogne da se tek u 12 godina prvi put do baraza dodje.
Da ne govorimo o mladim igracima,Vedu,Ibricica i ostale koji nisu vrdali kuda ce i sta ce.Napadas i omalovazavas kad god stignes.I sad ko biva nasao glumiti drvenu Mariju.Iako sto je najsmjesnije niko i nije nesto previse kritikovao tvog pulena.
Sam izviris na povrsinu ko....
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Haha da ja sam "pljuvo" Ibisevica jer sam reko da je njegov realni nivo izmedju 10 i 15 golova, yebote koja uvreda. A Muratovic jest dobar covjek i borac i nikad nista nisam reko protiv njega licno, ali kakva mu korist kad jednostavno nije dovoljno dobar za reprezentaciju? Ne treba zvat izdajnike poput Mujdze, ali ne treba zvat ni igrace na osnovu patriotizma i borbe.harishp je napisao/la:Ti si izgleda obolio na ocima garant o kakvom ti sad nastavljanju pisanja govoris![]()
![]()
Sam izvires na povrsinu ko....
Kakav izdajnik
Mujdza je rodjen u Hrvatskoj i cijeli svoj zivot u Hrvatskoj o cemu ti.
Za ibisevica vrlo je lako naci i citirati postove koje si ti napisao o njemu.Cak te je masa ljudi zbog toga napadalo.O Ibricicu da ne govorim i jucer si se sprdao u vezi toga.
O patriotizmu i borbi nigdje veze ni sa cim.
Pogotovo se ovo ne moze nazvati ''bas jak patriotizam''ali bitno je da ti to spominjes
http://www.youtube.com/vatch?v=sTVi4F4zH4s
Za ibisevica vrlo je lako naci i citirati postove koje si ti napisao o njemu.Cak te je masa ljudi zbog toga napadalo.O Ibricicu da ne govorim i jucer si se sprdao u vezi toga.
Pogotovo se ovo ne moze nazvati ''bas jak patriotizam''ali bitno je da ti to spominjes
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 apr 2010, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hajde zlatni slobodno nadji.harishp je napisao/la:Kakav izdajnikMujdza je rodjen u Hrvatskoj i cijeli svoj zivot u Hrvatskoj o cemu ti.
Za ibisevica vrlo je lako naci i citirati postove koje si ti napisao o njemu.Cak te je masa ljudi zbog toga napadalo.
Pogotovo se ovo ne moze nazvati ''bas jak patriotizam''ali bitno je da ti to spominjes![]()
A vec sam ti reko 10 puta da me zanimaju izjave Begovica, zanima me to sto je odma prihvatio poziv bez ikakvog ucjenivanja, dok jedan Kapidzic, Medunjanin, Seferovic, Tahirovic i ostali imaju muda da ucjenjuju svoju drzavu.
Sa cim ce ucjenjivati.... Kanadom
:mrgreen:Konti moj 
Cuj ne zanimaju te intervjui i direktne izjave a sa nekim dopisom u novinama ili drugim glasilima koji nije ni provjeren napadas druge potencionalne ili vec standardne igrace.
Nigdje veze ni sa cim.
Cuj ne zanimaju te intervjui i direktne izjave a sa nekim dopisom u novinama ili drugim glasilima koji nije ni provjeren napadas druge potencionalne ili vec standardne igrace.
Nigdje veze ni sa cim.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pustimo Begovica, kako ide Supicu? Jesu li udobne klupe u Rumuniji?harishp je napisao/la:Sa cim ce ucjenjivati.... Kanadom![]()
:mrgreen:Konti moj
Nigdje veze ni sa cim.
- NoName
- Kontakt:
Hajd vas dvojica otvorite sebi temu HarisHP vs Cartman a nemorate baš na svakoj temi da se handrite 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ma handri on samog sebe.Satro ima oreolu i brani kobajagi jednog igraca a sto popljuje 100 manje vise.NoName je napisao/la:Hajd vas dvojica otvorite sebi temu HarisHP vs Cartman a nemorate baš na svakoj temi da se handrite
logika prekrasna.I jos momcina neda reci.
Kud ces dalje kad se sa @Mrgoodem slaze da bi mogao podcijeniti igrace koji jedino igraju za BIH i nisu sijedili na dvije stolice kao neki,onda ti vise nista ne treba.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 apr 2010, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Ja mislim da se on slaže sa mrgudetom samo zato što se ovaj ne slaže s tobomharishp je napisao/la:Ma handri on samog sebe.Satro ima oreolu i brani kobajagi jednog igraca a sto popljuje 100 manje vise.NoName je napisao/la:Hajd vas dvojica otvorite sebi temu HarisHP vs Cartman a nemorate baš na svakoj temi da se handrite
Kud ces dalje kadse sa @Mrgoodem slaze,onda ti vise nista ne treba.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
NoName je napisao/la:Ja mislim da se on slaže sa mrgudetom samo zato što se ovaj ne slaže s tobomharishp je napisao/la:Ma handri on samog sebe.Satro ima oreolu i brani kobajagi jednog igraca a sto popljuje 100 manje vise.NoName je napisao/la:Hajd vas dvojica otvorite sebi temu HarisHP vs Cartman a nemorate baš na svakoj temi da se handrite
Kud ces dalje kadse sa @Mrgoodem slaze,onda ti vise nista ne treba.
Cova se drzi ha-hu principa,poseri svojih 100 da bi jednog zastitio koji je u stvari i najmanje tvoj.
Znas sta je ovdje najzanimljivije @mrgood koja je vec svima poznata funkcija ''diverzije''a ovaj drugi se hvata ko muha na ljepilo.
Jedino Begovica hvali dok su mu ostali ispod prosjeka
Vjerovatno ce i njega uzeti na zub sad kad je stao na gol.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Al' najjace mi je poredjenje jedne poljske lige sa englezima, sto je vec neko ovde rekao. GOLEMO 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, FerdinandF, Google Adsense [Bot], NebeskaSila96, Zglavkar i 53 gosta.