Zaklano je, cekamo znak da ga stavimo na razanjcorleone87 je napisao/la:Sta bi sa janjetom?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Koga interesuje dosla je nova tura dresova
Jel neko slucajno pitao u fan shopu koliko se otprilike prodalo, mislim super koliko god s obzirom da nikakve reklame nema i da pola ljudi i ne zna da se moze kupit.
Jucer sam cuo da dnevno dodje 15-20 dresova i svi odu
došlo i već nestalo bijelih xxl ,ja bio prije 15 min uzeo plavi VRHHHHHEnemy00 je napisao/la:Koga interesuje dosla je nova tura dresova
Do kod rade, ima li ikog poslije 5, jel radim pa ne mogu sticiarena je napisao/la:došlo i već nestalo bijelih xxl ,ja bio prije 15 min uzeo plavi VRHHHHHEnemy00 je napisao/la:Koga interesuje dosla je nova tura dresova
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
Kad ce se moci produziti clanske? Ja cekam pa da se uzme ovaj bijeli dres
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
- samogrbavica
- Kontakt:
Mozes sa starom clanskom uzeti dres.uvijekuztebe1921 je napisao/la:Kad ce se moci produziti clanske? Ja cekam pa da se uzme ovaj bijeli dres
KHAJ PRICE
Kaže Diatta brat da smo im mogli još dosta golova dati ali povukli ručnu s obzirom da su ovi izrazito grubi bili, ja mu vjerujem 
Simpatičan neki momak
Simpatičan neki momak
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
ako je tako neka su. samo da se ovo prođe bez povreda i velikog trošenja energije.
Koliki je vaš procenat od transfera Džeka? Roma je skoro pa završila taj transfer ako je vjerovati stranim medijima (Talijanskim, Austrijskim, Belgijskim...).
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 02 jul 2015, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
DzekeDenno je napisao/la:Koliki procenat je vaš od transfera Džeka? Roma je skoro pa završila taj transfer ako je vjerovati stranim medijima ( Talijanskim, Austrijskim, Belgijskim...).
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
dimitrijevic
- Kontakt:
3,5 % daj Boze da se to zavrsiDenno je napisao/la:Koliki procenat je vaš od transfera Džeka? Roma je skoro pa završila taj transfer ako je vjerovati stranim medijima ( Talijanskim, Austrijskim, Belgijskim...).
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- corleone87
- Kontakt:
Ma samo kad Sky Sports objavi od medija onda je gotov posao a ovi tracarski portali samo suplje bacaju..Denno je napisao/la:Koliki procenat je vaš od transfera Džeka? Roma je skoro pa završila taj transfer ako je vjerovati stranim medijima ( Talijanskim, Austrijskim, Belgijskim...).
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Znači od 0.5 do 1 mil bi moglo vam u kasu. Piše se o cifri 20-25 mil.dimitrijevic je napisao/la:3,5 % daj Boze da se to zavrsiDenno je napisao/la:Koliki procenat je vaš od transfera Džeka? Roma je skoro pa završila taj transfer ako je vjerovati stranim medijima ( Talijanskim, Austrijskim, Belgijskim...).
embrace the chaos
-
mukitmovac
- Kontakt:
Evo Kukesi vodi protiv Torpeda, ocito im ide protiv Torpedovaca haha, sta bi od te ultra, mega, giga vijesti, ja doceka i iftar a janjca nigdje 
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Ma eno mamicima policija u kuci
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Svaka čast za karte,bez obzira što nije atraktivan protivnik,da nas što više dođe na lavor
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Za pola sata pocinje Fenervarso, ima li neki link ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], blap, Emindoks20, Levin, lolcina, Pact1921, Paromlinac, seha77 i 48 gostiju.