FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 02 jul 2015, 19:39, ukupno mijenjano 2 puta.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
http://www.sportcategory.com/a-2/6/66/a-266648.html
imaju ovde 2 stream, bice do utakmice jos koji
imaju ovde 2 stream, bice do utakmice jos koji
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
ZZtop10 je napisao/la:Mozda nije u pitanju igrac

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- corleone87
- Kontakt:
Sta je to Brko sredio..?Neandertalac je napisao/la:ZZtop10 je napisao/la:Mozda nije u pitanju igrac

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Kako stoje stvari Željo će biti jedini bh predstavnik u drugom pretkolu EL, domaći meč drugog pretkola igramo 23.07. i nadam se će klub odrediti masnu cijenu ovim kvazi tv kućama, pa makar i ne bio prijenos.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zubanovic89
- Kontakt:
Za koga da navijam u ovoj utakmici jel ko istrazio, ko bi nam vise odgovarao 

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
I ja bas da napisem, za koga da navijamo hahaha.zubanovic89 je napisao/la:Za koga da navijam u ovoj utakmici jel ko istrazio, ko bi nam vise odgovarao

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Za Holandeze.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- corleone87
- Kontakt:
Radi link
Ma navijajte za sudiju. Da se razmase kartonima...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Zipa Holandjana sto su se nafurali na tribinama
Po meni bi bilo bolje da navijamo za ekipu iz Holandije, oni su drugoligaši i filijala Ajaxa, mislim da je Ferencvaros dosta jaci od njih..zubanovic89 je napisao/la:Za koga da navijam u ovoj utakmici jel ko istrazio, ko bi nam vise odgovarao
Ima Diattin intervju na izvoru..

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- corleone87
- Kontakt:
1:0 ferenc
Do kada ćemo čekati to janje?Neandertalac je napisao/la:ZZtop10 je napisao/la:Mozda nije u pitanju igrac

Budi Željo! YNWA!
-
- Kontakt:
- zubanovic89
- Kontakt:
Po ovom do sad ovi Madjari nisu nista posebni, Holandezi imaju posjed samo se vidi da su neiskusni il ne znaju, prave glupe faulove, igraju grubo, sto mozda i nije toliko lose mozda polome koga da ne moze igrat protiv nas
Ne znam kakav je sastav izveo trener Ferencvarosa al ako im je ovo najbolje sto imaju ja sam optimista.

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Brzo igraju, vidi se kvalitet tu.
Vidi ovih crnaca kako su jaki, generalno jako brzo igraju, bice pravo tesko sa njima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.