AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

suptilnirocker21
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la suptilnirocker21 » 02 jul 2015, 19:03

Samo da javim da na temi Prognoza za sezonu 2015/16 imate link od web aplikacije za takmicenje pa ne bi bilo zgorega da oni koji ce se takmiciti da se registruju cim prije da bi mogli provjeriti je li sve kako treba.
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jul 2015, 19:40

Izgleda da je sve dogovoreno sa crnjom, samo je pitanje da li ce doci sad ili na zimu.

ajmo jos i ibru, fali nam napadaca :facepalm:

koliko su glupi u pm, ponovo cemo ostati bez kreativca u ekipi... da im neko hoce konacno reci, ukazati na to kad vec oni ne vide. :nedam:
ovo u zivotu nisam vidio, ovoliku opsesiju napadacima, a ovamo ti krs igra.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 jul 2015, 20:13

UrbyEmanuelson je napisao/la:OFFICIAL: Carlos Bacca is a Milan player. :njanjanja: :opaopa:
Posao godine u cijeloj Evropi. Doveli ste gol mašinu, koji je usput i extremno podcijenjen kao igrac.
Nije mi jasan Bacca nikako, igrao bi ove godine sa Seviljom LP, ali ocito poletio za parama.....doduše, i Milan je veliki klub i izazov.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 02 jul 2015, 20:16

Luiz adriano
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 02 jul 2015, 20:30

Benvenuto Luiz! 8m plaćen. Ugovor do 20.juna.2020 ..... Mene živo zanima šta će bit sa Menezom, Ćerćijem i Hondom.

slika

slika

slika

slika
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jul 2015, 20:32

Ovo su nesto ekspresno zavrsili, samo odjednom tip osvanu sa dresom u ruci :urnebes:

Bacca jest gol masina, ali pitanje je kako ce se uspjeti snaci ovdje jer su Milan i Sevilja nebo i zemlja, po pitanju svega. Da ne pricam da nemamo jaku sredinu i igraca koji ce znati podvaliti loptu od cijih usluga igraci tipa Bacce zive, a kako stvari stoje, nece se ni dovesti.

Vidjet cemo da li ovo znaci Luiz- Bacca naprijed sa Saravijem iza ili ce jedan od njih na klupu.

FORZA MILAN !

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 02 jul 2015, 20:35

I Miha i Shaarawy su potvrdili da će ElSha igrati iza napadača.

____Adriano__Bacca
______ElShaarawy
_Monto_DeJong_?????

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 jul 2015, 20:37

rope11 je napisao/la:Ovo su nesto ekspresno zavrsili, samo odjednom tip osvanu sa dresom u ruci :urnebes:

Bacca jest gol masina, ali pitanje je kako ce se uspjeti snaci ovdje jer su Milan i Sevilja nebo i zemlja, po pitanju svega. Da ne pricam da nemamo jaku sredinu i igraca koji ce znati podvaliti loptu od cijih usluga igraci tipa Bacce zive, a kako stvari stoje, nece se ni dovesti.

Vidjet cemo da li ovo znaci Luiz- Bacca naprijed sa Saravijem iza ili ce jedan od njih na klupu.
to se slažem :thumbup:

Sevilja je odlican klub, pod vodstvom Emerya....Milan sa novim trenerom je trenutno nepoznanica, a Bacci ce trebati jaka sredina da bi trpao, on je igrac 16-erca, lisica.

ronaldo99
Kontakt:

AC Milan

Post Postao/la ronaldo99 » 02 jul 2015, 20:41

Baca, luiz, bertolaci, mauri,

Sad nam dajte kvalitetno rjesenje u veznom i jednog dobrog stopera i vjerujem da mozemo bez problema biti medju prve tri ekipe

Btw: otkad nismo bili ovako aktivni pocetkom jula uvijek zadnjih dana mercata dovodimo ko zna sta ce sve biti do kraja :)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jul 2015, 20:46

Iskreno, pored Rome, Intera i Juventusa koji su se daleko bolje pojacali od nas, tesko da cemo u top 3. Jedino ako se sta ne promjeni do kraja merkata i znacajno pojaca sredina i odbrana, onda se mozemo ravnopravno potuci sa Romom i Interom za trecu poziciju.

Mada, culi ste nase ciljeve za sezonu, LE :zzz:

Za Saravija se jos ne zna, ja sam procitao da je razgovarao sa Mihom da ce igrati slicnu poziciju kao u Padovi, dakle ili SS ili atm (nije receno tacno koja), a o tome ce detaljnije kada dodju u milanello.
Dzabe, meni se on nikako ne svidja kao veznjak :nene:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 jul 2015, 21:17

Po cemu se to Roma deleko bolje pojacala?
Il Club più titolato al mondo!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 02 jul 2015, 21:39

Mozda se Roma nije bolje pojacala, ali igracki imaju sigurno kvalitetniji vezni red a i odbrana im je bolja od nase. Znamo svi da nam je potreban wc stoper i veznjak pa cemo onda sa pravom moci racunat na visok plasman. Naravno valja nove igrace ukomponovat i poslozit kako treba. Meneza i SeS-a ostavit a Cercija i Hondu prodat ako moze, ili na posudbu poslat. Ima i Niang :crazy: nek rade sta hoce sa njim :lol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 jul 2015, 21:46

Nisam ja rekao da roma nema kvalitetnu ekipu ali konstatacija da su se daleko bolje pojacali ne stoji

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jul 2015, 21:51

Ma nisam konkretno mislio da su se pojacali nego da su trenutno igracki ispred nas, ali imaju strasan vezni red, vjerovatno ce dovesti Dzeku i jos nekog u odbranu. Mi jedino imamo dobar napad, ovo sve ostalo je po meni tanko, taman negdje za 4-5 mjesta.

Meneza treba prodati jer taj ocigledno nije u Mihinim planovima niti ce se doticni proslavit kod ovog cak i da dobije priliku igrati. :yawn: Ovo mu je najbolja sezona u karijeri i treba to iskoristiti i uzeti novce dok jos nesto vrijedi.

Kako kazu, Niang i Suso bi mogli na posudbu, neko od Honde i Cercija ide (Cerci ocigledno), a Saravi i Menez bi kao trebali ostati. Vidjet cemo...

FORZA MILAN !

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 02 jul 2015, 21:53

Bacca i Adriano vrhunska pojačanja. Ali sad valja pojačati zadnju liniju i vezni red. Barem po jednog klasnog igrača.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 02 jul 2015, 21:58

OFFICIAL: Bacca je prošao lječničke preglede !!!!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 02 jul 2015, 22:00

Za sad je extra , tek poceo prelazni rok a vec dva extra pojacanja i rijeseno pitanje napada. I Bertolacci je doveden, sto se moze ispostaviti kao odlican posao. Nadam se da ce Miha aludirat da se dovede kvalitetan igrac na sredini i stoper do kraja prelaznog roka. Isto volio bih da se proba dovest lijevi bek umjesto De sciglia jer momak definitivno nema kvalitet.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jul 2015, 22:08

Pa da, sad su ostala jos dva cilja, stoper i veznjak. Nemam ideje ko bi to mogao biti, mozda Romagnoli za stopera, ali za veznjaka ne znam jer se ni s kim osim Witsela ne povezujemo.

Kod Luiza mi se ne svidja sto mu je dan ugovor na 5 godina, a plata 3.5m... previse yebemu, s obzirom da tip ni nije sad neka top klasa :hmmmmm: i to ga jos platili 8 miliona, a za 5 mjeseci mu istice ugovor
ajde, ok sto se konacno trosi, al' ne bi bilo na odmet malo stati na loptu i pametnije se razbacivati parama, imam utisak da cemo kroz godinu-dvije imat parazita na ledjima kojeg se neces moci rijesiti (jedan hint: brazilac blizu tridesete). :rol:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 jul 2015, 22:15

Rope ne znam od koga si cuo da Adriano nije neki kvalitet. Ipak je najbolji strijelac u istoriji kluba i cca 0.5 golova po utakmici. Ima dobru statistiku a kako ce se pokazati vidjet cemo.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jul 2015, 22:30

Pa cuo sam od par likova koji prate Shaktar, a vidim i da po forumima vlada podjeljeno misljenje.

Ja licno ne mogu nista konstatovati jer ne pratim tu ligu tako da bi bilo nezahvalno donositi preuranjene zakljucke, dat cu konacni sud kad ga vidim na terenu.
Mada je to brazilac u pitanju, 29-ta godina, promjena sredine i lige koja je prilicno teska za adaptaciju, pogotovo kad dolazis iz jedne Ukrajine... milion je tu nekih faktora koji mu ne idu na ruku, al' nadam se da nece flopnuti. :mrgreen:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []