Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Steta, kad vec nismo uspjeli zabiti jos jedan gol, onda nismo ni ovaj trebali primiti, ali sta da se radi. Momci su po svemu sudeci odigrali dobru utakmicu, ali je nedostajalo malo srece za bolji rezultat. Gore se potuci pa sta bude.
Šteta što ne dobiste bar 2:0 ona Trnava tanka baš, nije vam se dalo al imate šanse u revanšu.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Bio na utakmici. Po mojoj slobodnoj procjeni između 3000 i 4000 gledalaca. Olimpik dobro bolji u prvom poluvremenu. Imao je jednu jako dobru priliku, plus prečku. Na početku drugog poluvremena ovi su bili stisli, a gol je postigao Bosanac Halilović. Okrenuo se prema zapadu kad je proslavljao odakle mu je pljeskala grupica od desetak navijača, mora da je neko od njegove rodbine. Imao je Olimpik i stativu pred kraj meča nakon greške njihovog golmana. Možda se mogao penal svirati u prvom poluvremenu nakon što je igrač Spartaka igrao rukom. Jedina greška trenera Olimpika je što nije ranije pravio izmjene.
-
- Kontakt:
Bodu ?bhsport je napisao/la:Čestitke na bodu. Bitno je da niste zijanili.

#musvdg
Ostaje zal ali sta ces , dobro je. Idemo na revans po prolaz dalje. Molio sam Boga da ostane 1-0 jer taj bi nam rezultat od starta garantovao prolaz dalje i Trnava bi morala napadati sto bi nama dalo prostora za neki kontranapad i gol.
Mislim da mozemo u gostima odigrati jako dobro. Bitno je da postignemo gol i sto ne sumnjam. Mozda smo trebali pobjediti u ovoj utakmici jer smo imali jako dobre prilike koliko se da primjetiti po komentarima ali sta je tu je. Bravo momci na premijernom nastupu i uzdignute glave idemo u Slovacku po prolaz dalje.
Mislim da mozemo u gostima odigrati jako dobro. Bitno je da postignemo gol i sto ne sumnjam. Mozda smo trebali pobjediti u ovoj utakmici jer smo imali jako dobre prilike koliko se da primjetiti po komentarima ali sta je tu je. Bravo momci na premijernom nastupu i uzdignute glave idemo u Slovacku po prolaz dalje.
Ekipa junacki odigrala danas, svaka im cast!
Srkleti me ovo sto nije lopta htjela uci, da ih hocemo naguziti u Slovackoj iz inata k'o da je njihova greska

Srkleti me ovo sto nije lopta htjela uci, da ih hocemo naguziti u Slovackoj iz inata k'o da je njihova greska

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
fizicki ste dosta slabiji od njih, to ce biti veliki problem u revansu, inace, da je bilo vise srece Olimpic je mogao prolaz osigurati u prvom poluvremenu
Pyro is not a crime !
Nismo fizicki slabiji nego je bilo pitanje svjezine.Pripreme su bile na Bjelasnici po niskoj temperaturi a danas je bilo dosta sparno.
Ocekujem da cemo iduce sedmice biti puno svjeziji.
Ocekujem da cemo iduce sedmice biti puno svjeziji.
Steta. Stvarno ste vecim dijelom meca bili bolji. U prvom pol.ste morali voditi 2-3 razlike.
Valjda bude bolje u Trnavi. Ovi ne znaju da ste vi bolji na kontrama. Moguce da znaju
, al kontam da ce malo jace krenuti na vas gore, da sto prije pokusaju dati gol i osiguraju se. Valjda sijevne par kontri i zabijete.
Sretno gore.
Valjda bude bolje u Trnavi. Ovi ne znaju da ste vi bolji na kontrama. Moguce da znaju

Sretno gore.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Hvala ti.Boga mi biti ce tesko ali nada zadnja umire.
Dugo cu se sjecati ove fotografije 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Karic, Smajic i onaj brazilac su trebali ranije uci u igru..
Dosadna utakmica po meni bez sansi..
Olimpic prolazi dalje..
Dosadna utakmica po meni bez sansi..
Olimpic prolazi dalje..
Toto Riina
I po meni su kasno izmjene napravljene.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Prolazite vi ovo ba. Danas nije bilo srece, ali ce se to vratit sve. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Samo da ne podlegnu pritisku publike u Trnavi i idete dalje. Ekipe su tu negdje, uz malo vise srece nego danas Olimpik prolazi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Da bodu, koji je osvojen za drzavni koeficijent.1922VFC1981 je napisao/la:Bodu ?bhsport je napisao/la:Čestitke na bodu. Bitno je da niste zijanili.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dobro je bilo,po meni mi tamo moramo odigrat mnogo bolje I uvjeren sam da idemo dalje.SRETNO u revanšu.Mancini je napisao/la:I po meni su kasno izmjene napravljene.
Cestitke Olimpiku na odlicnoj tekmi jucer.Steta sto nisi ostvarili povoljniji rezultat, jer ste zasluzili da ih dobijete.Ali Boze moj odigrati smireno i pametno u Trnavi i za nadati se da mozete ostvariti prolaz u naredni krug.Sretno 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Slovaci se prave k'o da nisu mogli primiti 3-4 gola
Prikazat ce utakmicu sutra u 20:40 na Spartak TV.

Prikazat ce utakmicu sutra u 20:40 na Spartak TV.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
U drugom ste se povukli i tu je bio kraj. Mogli ste već sada biti u 2. pretkolo. Ovako patnja, Mirzin poraz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.