PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
solinas je napisao/la:Za 150 000 km.i 20 posto öd sledeceg transfera zeljo je bio spreman prepustiti bajica husicu...i zbog toga je husic bio na grbavici a ne zbog statuta .in van je nakaradan.
Toliko o milostinji..ja ne zelim propast nikom.Ali finansijska situacija u zeljo je daleko öd idealne.
Oper kazem...porez je jedno..Ali dobavljaci igraci Bänke povjerioci raznorazni..fatate vazduh na slamku..

Svaka cast, zasluzujes posebno mjesto na ovoj temi.
A vidim već si period milostinje zaboravio kada je roštiljdžija trpao na sve strane počevši od plata za igrače pa nadalje.Virtu4l je napisao/la:Hvala.
To je mnogo bitno za klub koji se sam finansira i koji ne zavisi od milostinje Husića, Gracića, Tana i sl...
SRETAN BROJ - 1725
Na osnovu cjelokupnog doprinosa ovoj temi, volio bih misliti da se korisnik solinas trudi biti ovako, kako da kažem, ograničen. Odbijam vjerovati da priroda može biti ovako okrutna.
Stvarno Neznam Sta je smijesno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
solinas je napisao/la:Stvarno Neznam Sta je smijesno.
Europski Zrinjski.
Ja samo znam da ti ne znaš kako se piše ne znam.solinas je napisao/la:Stvarno Neznam Sta je smijesno.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
@rigotina, jesmo tu? 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ti jadan ti si smijesan.solinas je napisao/la:Stvarno Neznam Sta je smijesno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa TU su bombasi prve proleterske Professor do profesora.Ajzea je napisao/la:Ja samo znam da ti ne znaš kako se piše ne znam.solinas je napisao/la:Stvarno Neznam Sta je smijesno.
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Kako ti ne dosadi ovakve stvari pisati, fakat sam nekad kontao da samo voliš da trolaš, ali tvoji zadnji postovi se kose sa zdravim razumom.Virtu4l je napisao/la:Hvala.
To je mnogo bitno za klub koji se sam finansira i koji ne zavisi od milostinje Husića, Gracića, Tana i sl...
Pa sta vam bi?rigotina je napisao/la:izvoli?MCMXLVI je napisao/la:@rigotina, jesmo tu?

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
vidio si i sam. sramotaMCMXLVI je napisao/la:Pa sta vam bi?rigotina je napisao/la:izvoli?MCMXLVI je napisao/la:@rigotina, jesmo tu?
goveđigulašmajka
Ja sam ipak siguran da vi prolazite. Ne znam imam taj osjecaj. Steta za onu gresku Dujkovica 

- manijakgotti
- Kontakt:
Sta kaze lav 150 000 KM za Bajica,e jesi lud musafa mi,imao sam tezak dan al si me nasmijao posteno i sta kaze jos 20 % od transfera,ja NE ZNAM odakle vi iz Tuzle te informacije kupite,e jest vam glava da se bratite sa pitarima i oni su dovodili Žerica malog
ok ja sam lud,vi pametni.nije istina,isto kosto nije istina da se gredic i husic nisu sastali u sarajevu,i ovaj ga molio da dodje u zelju.
nije istina i da je tomic presjedio polusezonu jer je trazio svoje pare...gredic za papire trazio oprost duga..ovaj se pokupio odmorio polusezonu,i zapicio za grcku..usput nije istina ni da vas je tuzio.za poveci iznos...nista nije istina,u zelji masallah med i mlijeko,pucaju transferi,
stadion se gradi,nikom niste duzni marku,ma idila..
nije istina i da je tomic presjedio polusezonu jer je trazio svoje pare...gredic za papire trazio oprost duga..ovaj se pokupio odmorio polusezonu,i zapicio za grcku..usput nije istina ni da vas je tuzio.za poveci iznos...nista nije istina,u zelji masallah med i mlijeko,pucaju transferi,
stadion se gradi,nikom niste duzni marku,ma idila..
-
- Kontakt:
ovaj post sacuvati, da bude na vrhu svake stranicesolinas je napisao/la:Za 150 000 km.i 20 posto öd sledeceg transfera zeljo je bio spreman prepustiti bajica husicu...i zbog toga je husic bio na grbavici a ne zbog statuta .in van je nakaradan.
Toliko o milostinji..ja ne zelim propast nikom.Ali finansijska situacija u zeljo je daleko öd idealne.
Oper kazem...porez je jedno..Ali dobavljaci igraci Bänke povjerioci raznorazni..fatate vazduh na slamku..

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ono je za bicevanja, nije mu prvi put ove sezone. olako su oni njih shvatiliMCMXLVI je napisao/la:Ja sam ipak siguran da vi prolazite. Ne znam imam taj osjecaj. Steta za onu gresku Dujkovica
goveđigulašmajka
- bistrikboy
- Kontakt:
döbar pöstfedeltafrotta je napisao/la:ovaj post sacuvati, da bude na vrhu svake stranicesolinas je napisao/la:Za 150 000 km.i 20 posto öd sledeceg transfera zeljo je bio spreman prepustiti bajica husicu...i zbog toga je husic bio na grbavici a ne zbog statuta .in van je nakaradan.
Oper kazem...porez je jedno..Ali dobavljaci igraci Bänke povjerioci raznorazni..fatate vazduh na slamku..![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua