AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Tu si upravu sto se tice eventualnog prilagodjavanja, ali treba sacekati da vidimo kako ce to izgledati na terenu, mada ima impresivnu statistiku i najbolji je strijelac u historiji kluba
Il Club più titolato al mondo!
Drago mi je da dovodite dobra pojacanja,nadam se da se sljedece sezone vracate u Ligu Prvaka jer ona nije ista bez Milana i mog Uniteda. 
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Taj ugovor je glupost ako je istina, definitivno omca oko vrata, ne bude li imao cc 15 golova po sezoni naredne dvije, tri godine, bacene pare.
Wijnaldum pls. galijani...
Wijnaldum pls. galijani...
Jarane, Milan ? Mislim ono.. možda čovjek cijeni neke stvari u fudbalu yebiga.let3 je napisao/la:Posao godine u cijeloj Evropi. Doveli ste gol mašinu, koji je usput i extremno podcijenjen kao igrac.UrbyEmanuelson je napisao/la:OFFICIAL: Carlos Bacca is a Milan player.![]()
Nije mi jasan Bacca nikako, igrao bi ove godine sa Seviljom LP, ali ocito poletio za parama.....doduše, i Milan je veliki klub i izazov.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Bertolacci - machka u dzaku;
L.Adriano - dovodjenje je dobar potez, ali je losh ugovor;
Bacca - skupo pojachanje, ali mu treba kreativni vezni red.
Vezni red Milana sa Montolivom, De Jongom, Bertolaccijem i El Shaarawyjem - vrlo slabo glede kreacije, vrlo dobro glede trke.
Odbrana Milana - najloshija od svih sedam sestara.
Potrosheno: 58 000 000 €
Zaradjeno: 11 000 000 €
Bilans: -47 000 000 €

L.Adriano - dovodjenje je dobar potez, ali je losh ugovor;
Bacca - skupo pojachanje, ali mu treba kreativni vezni red.
Vezni red Milana sa Montolivom, De Jongom, Bertolaccijem i El Shaarawyjem - vrlo slabo glede kreacije, vrlo dobro glede trke.
Odbrana Milana - najloshija od svih sedam sestara.
Potrosheno: 58 000 000 €
Zaradjeno: 11 000 000 €
Bilans: -47 000 000 €
buraz, Milan je veliki klub i ocito da se žele vratiti u LP....Bacca je izabrao Milan jer vjeruje u to....on im je strašno pojacanje i prvi korak ka tome.topnik1 je napisao/la:Jarane, Milan ? Mislim ono.. možda čovjek cijeni neke stvari u fudbalu yebiga.let3 je napisao/la:Posao godine u cijeloj Evropi. Doveli ste gol mašinu, koji je usput i extremno podcijenjen kao igrac.UrbyEmanuelson je napisao/la:OFFICIAL: Carlos Bacca is a Milan player.![]()
Nije mi jasan Bacca nikako, igrao bi ove godine sa Seviljom LP, ali ocito poletio za parama.....doduše, i Milan je veliki klub i izazov.
Ali trebat ce opsluživanje od suigraca da bi trpao i bio koristan.
Mene više zanima kako ce se Mihajlović snaci
Luiz - Bacca
Saravi
Bertolaci - De Jong - ?
Antoneli - Paleta - ? - Abate
Lopez
znaci, tako bi to trebalo izgledati, mozda eventualno par rotacija u odbrani... na ova dva upitnika su obecana dva wc igraca, pa cemo vidjeti ko ce to biti.
jedino sto mi se saravi nikako ne svidja, tesko ce se on tu snaci
on je primarno napadac sa mozgom napadaca i tesko da ce doci do izrazaja s obzirom da vec ima dva igraca ispred sebe, a kako ce se tri napadaca snaci na tako malom prostoru, boga pitaj
sto je najgore, kreativnosti ni za lijeka.
Saravi
Bertolaci - De Jong - ?
Antoneli - Paleta - ? - Abate
Lopez
znaci, tako bi to trebalo izgledati, mozda eventualno par rotacija u odbrani... na ova dva upitnika su obecana dva wc igraca, pa cemo vidjeti ko ce to biti.
jedino sto mi se saravi nikako ne svidja, tesko ce se on tu snaci
sto je najgore, kreativnosti ni za lijeka.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Polahko, tek je počeo prelazni rok. Poslaćemo im Cazorlu iz Arsenalalet3 je napisao/la: buraz, Milan je veliki klub i ocito da se žele vratiti u LP....Bacca je izabrao Milan jer vjeruje u to....on im je strašno pojacanje i prvi korak ka tome.
Ali trebat ce opsluživanje od suigraca da bi trpao i bio koristan.
Mene više zanima kako ce se Mihajlović snacijedno je Fiorentina ili Sampdorija (uz dužno poštovanje prema njima) - a našto sasvim drugo je Milan.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ti već pišeš kao da je kraj prelaznog roka a ne prvi danMaGiCa je napisao/la:
Znaš ti da je "G"-ovo vrijeme 31.08. u 23:55 ... Doći će još štoper i vezni igrač to je sigurno.
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.
I to dobro podebljati molbu i prouciti Fatihu pred spavanje, da dovedu Wijnalduma. Uvijek su se snalazili brazilci i holandjani kod nas. Ili barem skoro pa uvijek.TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la: Wijnaldum pls. galijani...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Mercao je i vise nego dobar u odnosu na prijasnje sezone, mercato je tek poceo jos ce igraca dovesti, ako je Bacca mogao uz onakav vezni red dati 20 sto ne bi mogao uz ovaj sto Milan pravi nije mi jasno?? ocito je da je Emeray bio 70% tima...Po meni sve ce ovisiti o Sliniši kako ce ih uklopiti...ono sto ljudi zaboravljaju da Milan moze na zimskom prelaznom roku dovoditi igrace tipa ovih sto sad kupuje, jer nema europe...
- _forzamilan_
- Kontakt:
Treba ga otjerat, skupa sa Berlusconijem.
Vjerujem da ce to Pcelica kroz dvije godine sve rijesiti.
Imam osjecaj da se kod nasumicno kupuju igraci, ono napravi se neki spisak (pokraj svakog imena po dvije losije alternative), uzme sta se moze uzet i to tako na gotovo dostave treneru, pa onda nek' on sklapa ko lego kockice.
Ovaj merkato je dobar samo radi toga sto konacno imamo novce i sto se trosi, ali nije uspio puno osim sto je izgubio dva igraca, pretplatio Bertolacija, aktivirao Baccinu klauzulu (teskog li posla) i dao 29-godisnjem brazilcu petogodisnji ugovor od 3.5m.
Nije da sam nezahvalan, al' izgubio se tip zestoko, treba nam novi sportski direktor.
I maknuti konacno pedofila sa funkcije da se ne petlja u trenerske poslove jer ovo nije '95 vec 2015 godina niti je to njegova oblast.
Imam osjecaj da se kod nasumicno kupuju igraci, ono napravi se neki spisak (pokraj svakog imena po dvije losije alternative), uzme sta se moze uzet i to tako na gotovo dostave treneru, pa onda nek' on sklapa ko lego kockice.
Ovaj merkato je dobar samo radi toga sto konacno imamo novce i sto se trosi, ali nije uspio puno osim sto je izgubio dva igraca, pretplatio Bertolacija, aktivirao Baccinu klauzulu (teskog li posla) i dao 29-godisnjem brazilcu petogodisnji ugovor od 3.5m.
Nije da sam nezahvalan, al' izgubio se tip zestoko, treba nam novi sportski direktor.
I maknuti konacno pedofila sa funkcije da se ne petlja u trenerske poslove jer ovo nije '95 vec 2015 godina niti je to njegova oblast.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Da, upravu si rope. Sve sto si naveo je apsolutno tacno, ali moramo bit zadovolni sa ovim razvojom situacije. Sjeti se predhodnih sezona i silnih free transfera, znaci tad i bez novca i bez plana. Sad bar pare nisu problem, bar za ovaj merkato. Dalje nadam se da Miha nece dozvolit nikakvo mjesanje u trenerski posao. A pcelica ako se imalo razumije u fudbal i ako mu je stalo do njegovog novca, logicno bi bilo da stavi ljude koji su sposobni i koji ce pozitivno poslovat. Kad bi nam Maldinija postavio umjesto Galeta 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
rope11 je napisao/la:Treba ga otjerat, skupa sa Berlusconijem.Vjerujem da ce to Pcelica kroz dvije godine sve rijesiti.
![]()
Ovaj merkato je dobar samo radi toga sto konacno imamo novce i sto se trosi, ali nije uspio puno osim sto je izgubio dva igraca, pretplatio Bertolacija, aktivirao Baccinu klauzulu (teskog li posla) i dao 29-godisnjem brazilcu petogodisnji ugovor od 3.5m.![]()
Nije da sam nezahvalan, al' izgubio se tip zestoko, treba nam novi sportski direktor.![]()
Ti bi sigurno volio Sevchenka, Adriana, Ronalda, Batistuta...čovječe koji si ti pesimista, čudo Bozije
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 03 jul 2015, 01:53, ukupno mijenjano 1 put.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sve se trudimo da konacno gledamo stvari u boljem i svjetlijem okruzenju. Samo on ne odustaje,ubija nas psihicki
De malo se razveseli brate mili. Bitno je da je krenulo sa promjenama,nismo 30 miliona dali za igraca ima 15-20 godina jbt,budi happy
De malo se razveseli brate mili. Bitno je da je krenulo sa promjenama,nismo 30 miliona dali za igraca ima 15-20 godina jbt,budi happy
Čini mi se da je Birsa potpisao trogodišnji ugovor sa Chievom , tako da je jedan manje. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pa dobro ljudi, sretan sam ja sto konacno imamo para i sto trosimo, nije u tom fol...
al' ajmo malo biti realni, nemaju oni veze sta rade i generalno nisam od onih koji ce velicati galijanija jer se pogubio zadnjih godina... ja zelim upravu poput recimo juventusove (uzeo sam za primjer nama bliske), kojima vjerujes da ce uciniti ispravnu stvar, a ne da imas dva senilna starca koji jos uvijek zive u dvadesetom stoljecu i sanjaju fudbal koji se tada igrao.
ima se para hvala bogu, al' ne mogu reci da se pametno trose.
zar maldini nije osnovao neki klub u nju jorku il' je neki suvlasnik, sta ja znam
zato ne vjerujem da ce doci ovdje.
al' ajmo malo biti realni, nemaju oni veze sta rade i generalno nisam od onih koji ce velicati galijanija jer se pogubio zadnjih godina... ja zelim upravu poput recimo juventusove (uzeo sam za primjer nama bliske), kojima vjerujes da ce uciniti ispravnu stvar, a ne da imas dva senilna starca koji jos uvijek zive u dvadesetom stoljecu i sanjaju fudbal koji se tada igrao.
ima se para hvala bogu, al' ne mogu reci da se pametno trose.
zar maldini nije osnovao neki klub u nju jorku il' je neki suvlasnik, sta ja znam
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
E jbt eto sad oni svi nepametni nemaju blage veze daj ba čovječe budi malo optimističan 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.