FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 jul 2015, 23:08

FKZ1921 je napisao/la:Evidentno je da ove dvije ekipe igraju nogomet koji je na znatno visem nivou od onog koji u ovom momentu igra nasa ekipa.
Sanse za prolazak drugog predkola,neovisno s kim se bude igralo,su male. Ali,dok postoje ikakve,treba ih probati iskoristiti. Ovdje bi nasa struka mogla odigrati kljucnu ulogu. Ne sumnjam da ce temeljito analizirati sve i naci nacina kako se suprotstaviti objektivno,puno kvalitetnijem protivniku.
Ja sam npr rijetko optimista u evropi,poucen iskustvom,ali taj svoj "pesimizam" obicno zadrzim za sebe. Evo recimo prije par dana,gledam malo neke klipove ovih maltezana u svojoj ligi,pa sa hiberniansom,pa sa jos par klubova. Kontam,vidi jbt,nisu ni toliki levati ko sto se prica. I sta bi,ubi ih Ljože ko malu djecu.
Sta hocu reci,sve je to relativno,tukli smo se sa viktorijom,sa mariborom,koji su minimalno 5x jace ekipe i od madjara i od holandjana. Protiv viktorije da smo igrali,kao drugo poluvrijeme,moglo je svega biti. Ne treba ih se prepasti,ne treba ih potcjeniti,izaci i potuci se s njima,pa sta bude. Ne sumnjam da ce struka na teren poslati 11 Željinih ratnika i da nas nece razocarati,a nista ne bi falilo da imamo i malo srece ;)

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 02 jul 2015, 23:10

Koga je to Zvezda dovela da je vrh majke ti ?Doveli Kataia koji nije igrao u Grckoj nikako,Renedelica iz Cukarickog, doveli igraca iz Maccabija koji je tamo malo igrao, malo nije, nista specijalno.
Jos doveli igraca iz Novog pazara nije ga ni bilo u kombinaciji. Ako su to vrh pojacanja, ja sam papa... zato ce ispasti.

Lupetas bezveze samo..
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 02 jul 2015, 23:13, ukupno mijenjano 3 puta.
KHAJ PRICE

Najda
Kontakt:

Post Postao/la Najda » 02 jul 2015, 23:11

bistrikboy je napisao/la:I nama i njima prva prava utakmica u sezoni,nasi igrali 20 minuta ovi 45.Kako uspijete zakljuciti iz toga da smo mi nespremni i da se ne borimo,da nam trebaju visinske i sl.Ne kontam fakat.Dvije hefte su do prve utakmice sa njima a to je u ovoj fazi sezone puno,bas puno vremena.

Neki klubovi kojih smo se pribojavali se dobro okliznuse veceras,a mi laganini.Ne sumnjam da cemo ih spremno docekati,pa onda neka bude sta vec treba biti.
Ja govorim o onome što sam vidio kod ovih za 45 minuta i onome što sam vidio kod naših u proteklih par utakmica (prošla sezona itd.).
Nismo odjednom postali Barcelona :) Godinama imamo problem s kondicijom, trkom i brzinom.. zato nam trebaju visinske. Ako ih ne možemo sje.bati brzinom za jedno poluvrijeme, možemo bar jednakim trčanjem svih 90 min.
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 jul 2015, 23:19

Ma lagano samo eno i Zvezda zijanila kuci od Kazahstanaca ;)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 jul 2015, 23:19

zato je joco stokić super pojačanje koje bi nas poguralo preko drugog pretkola. i miljan govedarica. a lik za kojeg je unutar izraela plaćena odšteta milion i portugalac koji je bio standardan u prvoj ruskoj ligi minulu sezonu nisu pojačanja u balkanskim okvirima. jelde aldine?

da se razumijemo, i dalje bih volio vidjeti jocu kod nas, svejedno.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 02 jul 2015, 23:22

Ma ti nemas pojma sta pises. Ustvari hoces da ispadnes pametan ali ti ne ide najbolje. Portugalac nije ni igrao,Raspravljat se s tobomm ne prodaji mu.da za bubrege blage ti veze nemas.

Nek je tebi Livaja i Hodzurda pojacanja s njima mozes igrati..
KHAJ PRICE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 jul 2015, 23:29

znam da nije igrao i nije u tome ni poenta. poenta je da ti pojedince koji će biti prava pojačanja protiv pravih ekipa ne možeš ni dovesti. da takve od rata nikad nisi imao.

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 02 jul 2015, 23:32

Neandertalac je napisao/la:Imam jednu, ne za pive vec za janje uz mahanje lepezom i masazu sa sretnim zavrsetkom ;)
E'o sve spremno, sad jos samo da cujemo lijepe vijesti. :D

slika

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 02 jul 2015, 23:33

Kakve to veze ima sta su oni doveli. To je isto da ti dovedes Ronalda a on ti ne moze igrati pa moras staviti Livaju. Doveli igraca koji iz Izraela koji ima 26 godina koji nije maknuo iz te lige. To nisu pojacanja. Ali logika da su oni doveli nekog izraelca i ispast ce, to nama govori da ne trebamo nikoga dovoditi jer toBoze oni ispali. Logika ti je jaca strana. Uostalom ne moramo nikoga dovesti, necemo nigdje ni proci i opet cemo se boriti za evropu. Ako je tebi dobro, dobro je i meni.
KHAJ PRICE

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 02 jul 2015, 23:34

fcz je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Imam jednu, ne za pive vec za janje uz mahanje lepezom i masazu sa sretnim zavrsetkom ;)

slika
:rol: :rol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 02 jul 2015, 23:39

Aldine ne seri majke ti vise, ajde na spavanje dosta za večeras tvog peglanja ;)

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 jul 2015, 23:40

Ovi Ferencovi pravili belaje po Holandiji..

http://www.rtvoost.mobi/nieuws/nieuwsit ... =1&mcats=0
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 02 jul 2015, 23:42

Željooooo je napisao/la:
fcz je napisao/la:

slika
:rol: :rol:
:clap: :clap: :clap:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 jul 2015, 23:45

aldine logika i razumijevanje pročitanog ti nisu jača strana. zato ti i treba novi nick svaka dva mjeseca. hej, igrač maccabi haife nije pojačanje za današnju crvenu zvezdu. ali zato bi igrači slavije i borca nama bili ta razlika protiv ferencvarosa.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 02 jul 2015, 23:49

Pokusavas biti pametan ali ti ne ide nesto. Potrudi se jos mozes ti to. Kad napises dvije rijeci budes pametniji..
KHAJ PRICE

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 02 jul 2015, 23:50

Ma Ferencovi su jaki k'o zemlja, bice svega dole definitivno. Jos su u bratskim odnosima sa onim Slaskovim ultrasima koji sreca imaju svoju utakmicu. Prosle godine ih krenulo 300 u Rijeku bas huligana i policija ih vratila. Iglsi su me iznenadili, gledao sam prvo poluvrijeme. S obzirom da nema navijaca moze tu biti svega mada prednost dajem Ferencu definitvno i mislim da cemo u Budim. Bice ovo pravi ispit za nasu ekipu ko god da nam dodje.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 jul 2015, 23:50

zato si ti genijalac sa rokom trajanja dva mjeseca.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 02 jul 2015, 23:52

Eto vidis kad hoces da mozes. To je vec nesto pametno :bow: Bolje nego da citamo tvoje gluposti kako se Zvezda pojacala :facepalm:
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 02 jul 2015, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE

Urban

Post Postao/la Urban » 02 jul 2015, 23:52

ChWilla je napisao/la:zato si ti genijalac sa rokom trajanja dva mjeseca.

bez konzervansa :D :D :D :D
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Amerigo
Kontakt:

Post Postao/la Amerigo » 02 jul 2015, 23:54

samogrbavica je napisao/la:Pokusavas biti pametan ali ti ne ide nesto. Potrudi se jos mozes ti to. Kad napises dvije rijeci budes pametniji..
Dali ti stvarno misliš da si jedini pametan ovdje ili uživaš u maltretiranju svih koji čitaju i pišu na ovom forumu .....

Željo je religija i život ...
Nije to samo fudbal već stil življenja i ponašanja ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 29 gostiju.