Brate, jeftino, da sam znao da je Bavarac na prodaju, dao bih ti i 20, ali kasno sadjopaa7 je napisao/la:Daj 18 i nosi ga
SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Re: Online Soccer Manager - ss.ba liga
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
gojzerica
- Kontakt:
dao sam i ja njemu najperspektivnijeg napadača lige za siću 
Yebiga ljudi,idući put ide aukcija
nhf ali ne kužim neke od vas koji za igrace traže po 15-20 više od njegove cijene, mislim ok,ali tko će to dat?
nhf ali ne kužim neke od vas koji za igrace traže po 15-20 više od njegove cijene, mislim ok,ali tko će to dat?
-
gojzerica
- Kontakt:
to jedino može kompjuterski klub iz druge lige da kupi, al i to teško
Gaudino ide odmah večeras u vatru protiv Mirsonija
Gaudino ide odmah večeras u vatru protiv Mirsonija
Ide i Bale večeras protiv tebegojzerica je napisao/la:Gaudino ide odmah večeras u vatru protiv Mirsonija
Nadam se da neću izgubiti više od 2 razlike.. xD
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Gora ja budala što igram ovo sranje od random igrice. Lupa sve kako stigne...
Nek i meni nekad lupi pobjedunele-BHF je napisao/la:Gora ja budala što igram ovo sranje od random igrice. Lupa sve kako stigne...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vise ti lupas nego igrica, prvo pogledaj kakav ti je fit i moral ekipe pa se onda javi. Moras da rotiras odmori Mulera pa mozda i zabije nekadnele-BHF je napisao/la:Gora ja budala što igram ovo sranje od random igrice. Lupa sve kako stigne...
Od pocetka samo prica protiv igrice,a niko drugi se ne zali.Ramsey16 je napisao/la:Vise ti lupas nego igrica, prvo pogledaj kakav ti je fit i moral ekipe pa se onda javi. Moras da rotiras odmori Mulera pa mozda i zabije nekadnele-BHF je napisao/la:Gora ja budala što igram ovo sranje od random igrice. Lupa sve kako stigne...
De ljudi, moram zaHebavati malo xD Šta mislite, da sam ozbiljan ? Ja jedva stignem na ovo ući ovako poslije iftara samo da trening odradim...
Nisam ni ja ozbljan i ja se salimnele-BHF je napisao/la:De ljudi, moram zaHebavati malo xD Šta mislite, da sam ozbiljan ? Ja jedva stignem na ovo ući ovako poslije iftara samo da trening odradim...
-
gojzerica
- Kontakt:
lakše čovječeMirsoNi je napisao/la:Ide i Bale večeras protiv tebegojzerica je napisao/la:Gaudino ide odmah večeras u vatru protiv Mirsonija![]()
Nadam se da neću izgubiti više od 2 razlike.. xD
Ameobi 23 godine, napad 81
vrijedi 10,1. Ako nekom možda treba, ide hitno za 7,5
Uletim par minuta prije iftara da mi vrijeme brže prođe. xDRamsey16 je napisao/la:Nisam ni ja ozbljan i ja se salimnele-BHF je napisao/la:De ljudi, moram zaHebavati malo xD Šta mislite, da sam ozbiljan ? Ja jedva stignem na ovo ući ovako poslije iftara samo da trening odradim...![]()
![]()
Opet mi protivnik sutra kampuje, jeste li vi normalni 
- donCorleone1892
- Kontakt:
Nabavio sam par ovih ticketsa i uanjmio financijskog direktora ali ne mogu skauta, zašto??
I šta se može još sa ovim tiketima?
I šta se može još sa ovim tiketima?
Re: RE: Re: Online Soccer Manager - ss.ba liga
Haha, pozitivno sam iznenađengojzerica je napisao/la:lakše čovječe
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
-
gojzerica
- Kontakt:
zahvali se meni na Neymaru jer sam ja poslao skauta po njegajopaa7 je napisao/la:Ameobi 23 godine, napad 81
Lako tako kad se možegojzerica je napisao/la:zahvali se meni na Neymaru jer sam ja poslao skauta po njegajopaa7 je napisao/la:Ameobi 23 godine, napad 81
vrijedi 10,1. Ako nekom možda treba, ide hitno za 7,5isto tako i za Messija sam i Balea
Braco hoce li me neko dobiti bez kampa? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.