dr.van nostrand je napisao/la:nije on bas ni mlad, skoro 23 godine a ipak nedokazan, mislim da je bespotreban, pa mora se misliti i na domace igrace, barem jednog, dvojicu, morao bi se pojaviti uskoro novi Radovac, pa ja majkumu, sta misle
Sarajevo postaje drugi Arsenal
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Ne znam nit' sam kad cuo za tog tamnoputog igraca. Mogu samo reci da ako ce biti neka prevaga bujrum ali ako ce ciniti prosjek ekipe i igrati a time zauzimati mjesta nasim omladincima onda nisam pretjerano zadovoljan njegovim dolaskom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ako najbolji strijelac (? 5komada) u17 svijetskog prvenstva nije bolji od okica onda ga ja ****... A i kasnije gdje god je bio daje gol svako 100 minuta sto nije los prosjek dakle od 10 utakmica na 9 da gol, pa da je u Pofalickom dobro je. Iskreno pamtim ga ko najboljeg na u17 uz svicarce. Sigurno dobar igrač.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
jel odigrao u karijeri taj nekih 40+ premierligaskih utakmica, koliko vidim sve primavera, ostalo posudbe po pola sezone i slicno, ekipe haman nizeligasi itd. ne znam, ali ja sam skeptik
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
To si upravu, dobio ugovor od Lazia krenule ga pare zene kocka i propao hahahaha neko logično razmišljanje. Ovdje bi se uklopio fino. Nek dodje na probu pa ako mogne mogne pa ja, ozbiljan smo klub
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 03 jul 2015, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
zbog ovog se ne spava .
il nam neko novi dolazi ili se neko iz lecha opet povrijedio
raja ovaj mukombe ce biti itekakvo pojacanje. to je strogo dzenanova filozofija. brza krila . brzo prebacivanje lopte prema naprijed bez mlitavosti. pa milos kako god da nabije loptu ovaj garo je fata i ide na stativu povratna na benku goooooo
Ljudi moji...ovaj nigerijac je za svoje 23god odigrao ukupno 12utakmica....da nije smijesno bilo bi zalosno. Pocinjem da mislim da neko opasno pere pare preko kluba....da sad nesto pisem necu da kvarim raspolozenje al samo cu reci Kloudio ili kako se vec preziva. Zapitajte se ko ga je doveo...zasto...kako....zbog cega...mozda neko i dodje do istine....neke stvari se guraju pod tepih samo zbog osvojene titule. Propast ce nam talenti koje imamo, Mihojevic...Andjusic ako se nastavi ovaj cirkus sa ovakvim igracima. Mihojevica ko hoce da malo googla moze da vidi da je momak sa 16-17god igrao premier ligu i bio standardan u Leotaru....al nemoj da on igra....neka drugih. Ne pravi se tako igrac...treba imati damu pa pustiti momka...dati sansu...vrijeme...njemu je 19god nije ni kadat niti je neko ko je tek dosao u prvi tim a stopera po evropi njegovih godina koji igraju u prvoj postavi na pretek. Po meni neke stvari pogresno radimi.
dr.van nostrand je napisao/la:nije on bas ni mlad, skoro 23 godine a ipak nedokazan, mislim da je bespotreban, pa mora se misliti i na domace igrace, barem jednog, dvojicu, morao bi se pojaviti uskoro novi Radovac, pa ja majkumu, sta misle
Nedaj boze da nam se npr Benko povrijedi pu pu pu... Koga bih ti onda ubacio? Po meni je ovaj jako brz sa loptom, to nama treba upravo za kontre i spore odbrane u ovoj ligi. Siguram sam u to da bih nam bio pojacanje.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Neko upita sta je s Belim xd Tu je brat, prati vas redovno ali neda mi se pisati preko ove aplikacije, a laptop mi na servisu... pozz unbx, mortem, obiteljski, kinosvra, amy, raminjo...i ostali.... Nema me opet dok MD2 ne dodje
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
e baš ovo ikande vodi stranicu, inače slučajno je "napravio" ha je došao u sarajevo i jedina slika koju ima je ona iz jelaha sa klubom za koji još nije ni potpisao ne znam zašto se ne zabrane ove fake stranice za sve igrače, hejbet ih po fb, samo štetu nanose
e baš ovo ikande vodi stranicu, inače slučajno je "napravio" ha je došao u sarajevo i jedina slika koju ima je ona iz jelaha sa klubom za koji još nije ni potpisao ne znam zašto se ne zabrane ove fake stranice za sve igrače, hejbet ih po fb, samo štetu nanose