Sporting Lisabonoljubac na aparatima
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
TRPAJ VOAJEROVU PRĆIJU!anell je napisao/la:Naravno
Sporting Lisabonoljubac na aparatima
TRPAJ VOAJEROVU PRĆIJU!
TRPAJ VOAJEROVU PRĆIJU!
Ezekiel Garaj kao moguce pojacanje...46 igrac ovog ljeta koji je povezan sa Arsenalom...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ali interesantno je da je ama bas svakom potencijalnom pojacanju pogotovo na pozicijama dmfa i napadaca ovde trazena i izmisljana mane trazen neki nedostatak i losa utakmcia, iskopana neka statistika smijesna sve u cilju kako bi samo ne bi ispalo da su diletanti bili u krivu kako bi se prikazalo da je malo koji napadac napredak u odnosu na Panjouda, da nema boljeg DMFa od Coqelina. Kad su vasi ljubimci takve klase sta se onda bunite protiv ovih igraca siguran sam da ako Carvalho dodje kad si tako siguran da je on flop pokazace se i vidjecemo rambo da si ti bio u pravu da je Coqelin bolji ali prpa da ne bude suprotno da ne pricam o tome da bi svaki tek malo bolji napadac ala Benteke ili Lukaku zakucao Panjouda na klupu a kamoli klasa poput Cavanija ali ne svakom ce naci manu ala ne vrijedi toliko, nije neki napredak nedao bog da se dovede a da su sigurni toliko u sposobnosti panja ne bi imali nista protiv nekog spica jer sigurno klasu kakvu smatraju Panjodua bi tesko izbacio.
Ali dobro sta reci ovo i nije iznenadjujuce na temi na kojo Koscielnog ne bi mijenjali za Ramosa (jer kao Ramos nije nista bolji
)
Ali dobro sta reci ovo i nije iznenadjujuce na temi na kojo Koscielnog ne bi mijenjali za Ramosa (jer kao Ramos nije nista bolji
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Mene samo zanima, kako se nitko ne interesira od velikih klubova za Girouda?
pisao sam prije 15 dana, nikakav off-season plan ne postoji u Arsenalu; pripremi se i dovedi pojačanja prije 15.7, kad ti kreću pripreme i riješio si sve probleme... al ne, treba čekat deadline day
pisao sam prije 15 dana, nikakav off-season plan ne postoji u Arsenalu; pripremi se i dovedi pojačanja prije 15.7, kad ti kreću pripreme i riješio si sve probleme... al ne, treba čekat deadline day
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kazu htio ga Bayern ali Giroud odabrao nas, blago nama
a oni kasnije levati nekakvog Lewandowskog doveli 
Znaju da ga Arsenal nece pustiti. Isto da kazes nije ti jasno sto se niko ne interesira za Messia.tillman je napisao/la:Mene samo zanima, kako se nitko ne interesira od velikih klubova za Girouda?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Dobro si. Jedini klubovi koji imaju prednost u odnosu na Arsenal kod dovodjenja igraca su Real i Barcelona. Tu su negdje sa Unitedom, a ispred Bauerna i Juventusa npr.BigBigBang je napisao/la:Kazu htio ga Bayern ali Giroud odabrao nas, blago namaa oni kasnije levati nekakvog Lewandowskog doveli
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Mislim da Benteke ni Lukaku nisu bolji od Giroud-a, a vjerujem da je za arsenal bolje da im igra Giroud nego Cavani. Naravno dobro bi bilo dovesti bilo kojeg od ovih igrača, ako ništa zbog konkurencije a i rotacije. Za Carvalha smatram da je bolji od Coqelina i on bi bio napredak na toj poziciji.BigBigBang je napisao/la:Ali interesantno je da je ama bas svakom potencijalnom pojacanju pogotovo na pozicijama dmfa i napadaca ovde trazena i izmisljana mane trazen neki nedostatak i losa utakmcia, iskopana neka statistika smijesna sve u cilju kako bi samo ne bi ispalo da su diletanti bili u krivu kako bi se prikazalo da je malo koji napadac napredak u odnosu na Panjouda, da nema boljeg DMFa od Coqelina. Kad su vasi ljubimci takve klase sta se onda bunite protiv ovih igraca siguran sam da ako Carvalho dodje kad si tako siguran da je on flop pokazace se i vidjecemo rambo da si ti bio u pravu da je Coqelin bolji ali prpa da ne bude suprotno da ne pricam o tome da bi svaki tek malo bolji napadac ala Benteke ili Lukaku zakucao Panjouda na klupu a kamoli klasa poput Cavanija ali ne svakom ce naci manu ala ne vrijedi toliko, nije neki napredak nedao bog da se dovede a da su sigurni toliko u sposobnosti panja ne bi imali nista protiv nekog spica jer sigurno klasu kakvu smatraju Panjodua bi tesko izbacio.
Ali dobro sta reci ovo i nije iznenadjujuce na temi na kojo Koscielnog ne bi mijenjali za Ramosa (jer kao Ramos nije nista bolji)
[youtube][/youtube]rambo16 je napisao/la:Nemoj se trudit da ulaziš u rasprave samnom što se tiče Carvalha. Izgubićeš,kako god okreneš
Flopnuo je kad god je bila bitna utakmica. Totalni anonimusi su ga znali eliminisat.
Samo ga malo pritisneš i on sa svojom lošom tehikom šalje lopte ili u aut,ili ukopa golmana
Podsjećam,mlađi je godinu od Koke. Dakle i jedan i drugi nisu gotovi igrači i imaju prostora za napredak. Aaa?
No mental strength.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Schneiderlin
- Kontakt:
tillman je napisao/la:Mene samo zanima, kako se nitko ne interesira od velikih klubova za Girouda?
traže ga samo u šumama za drva
šta će im plan,pa kad se u prvih 8 kola izgubi šanse za titulu,onda će dovoditi igrače,pa još vremena dok se ti novi uigraju
-
BigBigBang
- Kontakt:
Benteke i Lukaku su svakako bolji od Panjouda u svkaom segmentu a dane pricamo o tome da su mladji od njega a o Cavaniju da ne pricam druga dimenzija i drugi nivo igre...ublehas je napisao/la:Mislim da Benteke ni Lukaku nisu bolji od Giroud-a, a vjerujem da je za arsenal bolje da im igra Giroud nego Cavani. Naravno dobro bi bilo dovesti bilo kojeg od ovih igrača, ako ništa zbog konkurencije a i rotacije. Za Carvalha smatram da je bolji od Coqelina i on bi bio napredak na toj poziciji.BigBigBang je napisao/la:Ali interesantno je da je ama bas svakom potencijalnom pojacanju pogotovo na pozicijama dmfa i napadaca ovde trazena i izmisljana mane trazen neki nedostatak i losa utakmcia, iskopana neka statistika smijesna sve u cilju kako bi samo ne bi ispalo da su diletanti bili u krivu kako bi se prikazalo da je malo koji napadac napredak u odnosu na Panjouda, da nema boljeg DMFa od Coqelina. Kad su vasi ljubimci takve klase sta se onda bunite protiv ovih igraca siguran sam da ako Carvalho dodje kad si tako siguran da je on flop pokazace se i vidjecemo rambo da si ti bio u pravu da je Coqelin bolji ali prpa da ne bude suprotno da ne pricam o tome da bi svaki tek malo bolji napadac ala Benteke ili Lukaku zakucao Panjouda na klupu a kamoli klasa poput Cavanija ali ne svakom ce naci manu ala ne vrijedi toliko, nije neki napredak nedao bog da se dovede a da su sigurni toliko u sposobnosti panja ne bi imali nista protiv nekog spica jer sigurno klasu kakvu smatraju Panjodua bi tesko izbacio.
Ali dobro sta reci ovo i nije iznenadjujuce na temi na kojo Koscielnog ne bi mijenjali za Ramosa (jer kao Ramos nije nista bolji)
Po čemu su bolji (naravno ako izuzmemo da su mlađi), i još mnogo bitnije zašto misliš da bi se bolje uklopili u Arsenal? U ostalom mnogi su plakali za Falcaom, pa vidjesmo sa koliko je uspjeha igrao u Utd-u.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa Benteke je za Aston Villu zabio vise golova nego Giroud za Arsenal, tehnicki bolji igrac od Girouda, svestraniji je dakle Benteke nije napadac za koejg mozes reci da je top klasa ali Giroud je igrac na svom vrhuncu u najboljim godinama i igra u jacem klubu i Benteke je opet bolji, Benteke ima potencijal da bude jos bolji Giroud moze biti ili ovakav kakav je sad ili gori..Ne vjerujem da ce Benteke biti medju najboljim napadacima svijeta on je tu negdje tek nesto bolji od Girouda i ima potencijal da bude jos bolji ali sumnjam da ce on ikad biti nivo onih bas najboljih napadaca ali definitivno mogu reci da je bolji od Girodua. Lukaku takodjer tu negdje, ima potencijal ali stagnirao je proslu sezonu, moze napredovati ima dobre predispozicije, snazan a brz napadac i on nije nista losiji od Girouda stim da on moze dosta jos napredovati.
Falcaou sudite na osnovu sezone u Unitedu gdje je pored opake konkurencije jos nije ni igrao kao napadac tj. izgubljen u nekakvim rotacijama, ja sam uvjeren da smo mi doveli Falcaoa umjesto Uniteda da bi on kod nas trpao puno vise nego francuska bukva jer je ipak to klasan napadac koji ne moze preko noci zaboraviti igrati fudbal.
Falcaou sudite na osnovu sezone u Unitedu gdje je pored opake konkurencije jos nije ni igrao kao napadac tj. izgubljen u nekakvim rotacijama, ja sam uvjeren da smo mi doveli Falcaoa umjesto Uniteda da bi on kod nas trpao puno vise nego francuska bukva jer je ipak to klasan napadac koji ne moze preko noci zaboraviti igrati fudbal.
Falcao jeste imao ovu sezonu u Unitedu kada su se svi trazili, od trenera pa do igraca, svi su se trazili i skoro nista nije funkcionisalo. To je isto onda kada je Bergkamp otisao u Inter pa imao slabiju sezonu i po toj sezoni ga neko otpisao pa onda fol proigrao kod Wengera. A to sto je prije toga bio zvijer je eto sve zatrpala ta jedna losija sezona u Italiji.
Falcao je minimalno za klasu bolji od Girouda i pored te jedne sezone u kojoj je mnogo toga islo lose u Unitedu.
(da ne bude nije bilo napadaca na trzistu)
Falcao je minimalno za klasu bolji od Girouda i pored te jedne sezone u kojoj je mnogo toga islo lose u Unitedu.
(da ne bude nije bilo napadaca na trzistu)
Falcao je poslije povrede obicna kita
I nije to samo United. I repka je mjerilo. I Monaco je mjerilo
I nije to samo United. I repka je mjerilo. I Monaco je mjerilo
A.F.C. Bournemouth!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Za pet klasa je bolji, ali je dao manje golova. Iskljucivo greska Uniteda, a ne Falcoa. A kad Giroud ne daje golove onda je njegova greska, a ne Arsenala. I molim bez price o kreativcima, znamo kako to na terenu izgleda.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Zivo me zanima koliko bi Panjoud golova zabio u Unitedu prosle sezone ili da bolje postavim pitanje koliko bi nastupa ubiljezio pored RVP i Rooneya? 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:Vise od 4 svakako.
#Voajeroljupci na respiratorima.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Il' u Welbeča.bega_afc je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Vise od 4 svakako.El tigre, eat a snickers, cause u turn into Lord Bendtner.
Bendtner je ipak bolji. On je imao 4 sezone sa 5+ golova.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.