Ne kontamm cemu ismijavanje harmonija, covjek je igrac koji bi prekucao nas komplet vezni red.... igrao u milanu koji je u to vrijeme imao u veznom redu jednog ronaldinja... kod nas sve stratezi i menadzer svi znaju sve, majke mi nsita mi mrze nema nego kada neko pocne pricati o igracu kojeg nikad i nigdje nije gledao... je li znate odakle je dosao momak s kojim je mamic potpisao ugovor jucer?Derdiyok je napisao/la:Vratite nam Noukena a evo vam Harmonija
je li znate odakle je dosao momak u partizan, odigrao sezonu ili pola i otisa u dortmund?
pogba je dosao iz u21 mancestera gdje nisu razisljali uospte da mu daju ugovor profi, a njemu vec prosla 19-ta godina bila?
mogu ovako do jutra da nabrajam igrace koji su imali veliki potencijal ali se u datom trenutku nisu snasli... biti posudjen u salarentanu i slicno prekucale ekipe u italiji je jako zeznuta stvar jer talijani su kao nacija takvi da talijan uvijek ima prednost, a ako si jos na posudbi tek onda ti je belaj.... pa kada sa nivoa igraca koji je bio najbolji pojedinac u17 WCup-a dodjes do trece talijanske lige nije to jednsotavno za psihu igraca
Jos gora stvar, prizivaju se igraci nakon dva centarsuta ... i jednog uklizavanja....
Harmony ce biti najjaci igrac FKS ako potpise... inace mi smo davnih dana preskocili level izraelskog prvaka i to je za nas taraba ekipa...