Fkt sta je s Kosticem? Jel on uopste na pripremama s ekipom?bosnas_ je napisao/la:Mene samo cudi zasto se mi jos uvijek ne rjesavamo suvisnih igraca u ekipi,sta je sa Puricem,Proticem,Baricem,Kalasijem,Okicem,Kosticem ?
Kako bi bilo dobro da potpisu Ikande i ovaj Emmanuel,oni bi dali poseban smek ovoj ekipi,nekadasnji reprezentativci svoje zemlje,mladi,veliki potencijali,sigurno bi bili miljenici navijaca...imidz kluba nam rapidno raste,sto naravno raduje! Uz Stepanova,Barbarica i Hebibovica to bi bio odlicno odradjen prelazni rok. Uh jos ako bi Delac ostao,imali bi stvarno strasnu ekipu...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Raskinut je ugovor s njim i MitrevskimZip je napisao/la:Fkt sta je s Kosticem? Jel on uopste na pripremama s ekipom?bosnas_ je napisao/la:Mene samo cudi zasto se mi jos uvijek ne rjesavamo suvisnih igraca u ekipi,sta je sa Puricem,Proticem,Baricem,Kalasijem,Okicem,Kosticem ?
Kako bi bilo dobro da potpisu Ikande i ovaj Emmanuel,oni bi dali poseban smek ovoj ekipi,nekadasnji reprezentativci svoje zemlje,mladi,veliki potencijali,sigurno bi bili miljenici navijaca...imidz kluba nam rapidno raste,sto naravno raduje! Uz Stepanova,Barbarica i Hebibovica to bi bio odlicno odradjen prelazni rok. Uh jos ako bi Delac ostao,imali bi stvarno strasnu ekipu...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kostic je dobio raskid ugovora a ove ostale cekamo jos godinu pa da odu konacno jer ocito niko nece da ih kupi a i nemaju neki razlog realno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mogao si to malo ljepse odgovoriti ali hvala na odgovoru pitao sam jer nisam u tokuMortemHz je napisao/la:Sta imas da znas,dosao na probu kao i Ikande i ofanzivan je igracsarajlija je napisao/la:Nigerijac Sani Emmanuel na kosevu znali neko vise sta o ovome?
04.10.2009 !!
Ne mozemo ni svakome dati raskid ugovora, usli bi u veci trosak nego da ih ostavimo kod nas godinu duze.
Za Purica, njega ne bih dirao dok se ne oporavi. Protić je nesto ala Kouadia, pojma namam zbog cega je tu
Barić je fkt los bio, nesiguran, Kallasija ne bih tjerao, sigurno da ima kvaliteta..
Uprava zna svoj posao, i rade ga za 9+
Za Purica, njega ne bih dirao dok se ne oporavi. Protić je nesto ala Kouadia, pojma namam zbog cega je tu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Halalisarajlija je napisao/la:Mogao si to malo ljepse odgovoriti ali hvala na odgovoru pitao sam jer nisam u tokuMortemHz je napisao/la:Sta imas da znas,dosao na probu kao i Ikande i ofanzivan je igracsarajlija je napisao/la:Nigerijac Sani Emmanuel na kosevu znali neko vise sta o ovome?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nije nam vala potreban ovaj osim u slučaju odlazaka, a koliko se priča bar istih ne bi trebalo biti na pozicijama gdje igra ovaj Emanuel.
1946
Sve so je mladje poslat na posudbe , bolje nego da sjede na tribinama sto u Bosnu , oni su nam partner i tu treba poslat igraca na razvijanje , za koju sezonu ocekujem Bosnu u Premier ligi jer sad trenutno rade na infrastrukturi , uredjenju terena i uspostavljanju akademije i vazno je da ostanu u Prvoj Ligi Federacije, ostalo Travnik , mozda Mladost . Ko je stariji a nema mjesta ako ga ne mozemo tuhnut raskid.Zip je napisao/la:Ne mozemo ni svakome dati raskid ugovora, usli bi u veci trosak nego da ih ostavimo kod nas godinu duze.
Za Purica, njega ne bih dirao dok se ne oporavi. Protić je nesto ala Kouadia, pojma namam zbog cega je tuBarić je fkt los bio, nesiguran, Kallasija ne bih tjerao, sigurno da ima kvaliteta..
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
pa šta ti je značilo postavljanje te slike onda...simon je napisao/la:E nek si mi reko brate eto ja mislio ovo fakat onBitiSrcemVezan je napisao/la:e baš ovo ikande vodi stranicu, inače slučajno je "napravio" ha je došao u sarajevo i jedina slika koju ima je ona iz jelaha sa klubom za koji još nije ni potpisaosimon je napisao/la:
ne znam zašto se ne zabrane ove fake stranice za sve igrače, hejbet ih po fb, samo štetu nanose
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bezveze frajer stavio 
Mosa RajvoSa
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj barabe koliki je 
Ma i ovaj Nigerijac je jedva 1.60
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Nešto ko Radovac visok otprilke, Mimin mali samo četri centa veći od njega
Mosa RajvoSa
paulus je napisao/la:Sve so je mladje poslat na posudbe , bolje nego da sjede na tribinama sto u Bosnu , oni su nam partner i tu treba poslat igraca na razvijanje , za koju sezonu ocekujem Bosnu u Premier ligi jer sad trenutno rade na infrastrukturi , uredjenju terena i uspostavljanju akademije i vazno je da ostanu u Prvoj Ligi Federacije, ostalo Travnik , mozda Mladost . Ko je stariji a nema mjesta ako ga ne mozemo tuhnut raskid.Zip je napisao/la:Ne mozemo ni svakome dati raskid ugovora, usli bi u veci trosak nego da ih ostavimo kod nas godinu duze.
Za Purica, njega ne bih dirao dok se ne oporavi. Protić je nesto ala Kouadia, pojma namam zbog cega je tuBarić je fkt los bio, nesiguran, Kallasija ne bih tjerao, sigurno da ima kvaliteta..
Pa nisu ni naši toliki krelci.
Pa valjda ima u ugovoru neka kalauza,o postoku odigranih utakmica.Ako ne ispunis taj procenat noga brate,ili posudba gdje klub odluci.
Znaci pojacanja su dva beka , dva cenarhalfa , jedan vezni ako Ikande stavi potpis i ovaj je spic, krilo, poluspic Emmanuele ako i on potpise. Sve sto nam treba je Delac i uffff , you can't beat the feeling !
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
I jos nam treba jedan napadac, lijevi bek, zadnji i prednji vezni i mirni smo
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Zna li neko dali je Hebibovic trenirao sa ekipom, ne vidim ga na ovim slikama a znam da je imao problema sa ledzima ?
Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.