AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 03 jul 2015, 03:06

Nisam bio pesimista jer sam znao da se nemamo cemu nadati :mrgreen: a sad kad imamo pare i kad ustvari ocekujes neki napredak, oni u sve to ulijecu ziheraski i nespremno.
Da se razumijemo, bilo je losih stvari, al' daleko od toga da necu biti zadovoljan merkatom ako dovedu jakog stopera i veznjaka. :kafa:

Pa jedini tvoj posao kod klauzula je aktivirati je, ponuditi uslove igracu, pa je na njemu sve, hos - neces :zzz:
opet, nije sad da mu nudimo brda i doline vec "samo" 3.5 miliona, al' covjek iz svojih privatnih razloga hoce u milan i gotovo, to nam je umnogome olaksalo posao.

mislim da je ovo jednim dijelom zbog religijskih razloga jer znam da je skoro odabrao romu jer je tu papa, vatikan i tako to :mrgreen: pa moguce da je i to u jednu ruku presudilo, uz cinjenicu da smo milan i da mu nudimo finu platu. :kafa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 03 jul 2015, 08:46

L.Adriano; zabio 9komada u CL, samo Messi/Ronaldo bolju statistiku imaju. Pametnom dosta, dobrodosao, pa makar i na osmogodisnji ugovor!

Bacca; bukvalno donjeo 2 titule EuropaLige Sevilli, kisa golova, i opet; samo Messi/Ronaldo imaju vise golova u Primeri.

Bertolacci; perspektivan, mlad momak sa 24god, samo moze postati bolji u Milanu. Odlicna sezona lani.

Mauri; mladic na kojem se nema sta izgubiti a moze mnogo toga dobiti, nesto poput Susa. Dobar potez uprave.

O duzini ugovora i o potrosenim parama ne treba previse razmisljati, jer je ovaj mercato za sada Lamborghini prema zadnja 3, a tek je poceo(!). Klub je u ne volji i mora se sada skrsiti dosta love. G je redovno cupao asa iz rukava u 5 do 12, slican scenario veoma realan i ovaj put.

Ako cemo vjerovati 150mil mercato, ostaje jos gotov 100mil za pojacanja; kao sto svi pisu stoper+fantazista. Uz toliki keš nije problem dovesti super pojacanja tipa Hummels,Ibra itd.

Licno bi volio da dodje Giovinco, da spasi karijeru i da postane ono sto je Pirlo postao u Juventusu - taman da im vratimo :twisted:

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 03 jul 2015, 09:36

Zenga je napisao/la:L.Adriano; zabio 9komada u CL, samo Messi/Ronaldo bolju statistiku imaju. Pametnom dosta, dobrodosao, pa makar i na osmogodisnji ugovor!

Bacca; bukvalno donjeo 2 titule EuropaLige Sevilli, kisa golova, i opet; samo Messi/Ronaldo imaju vise golova u Primeri.

Bertolacci; perspektivan, mlad momak sa 24god, samo moze postati bolji u Milanu. Odlicna sezona lani.

Mauri; mladic na kojem se nema sta izgubiti a moze mnogo toga dobiti, nesto poput Susa. Dobar potez uprave.

O duzini ugovora i o potrosenim parama ne treba previse razmisljati, jer je ovaj mercato za sada Lamborghini prema zadnja 3, a tek je poceo(!). Klub je u ne volji i mora se sada skrsiti dosta love. G je redovno cupao asa iz rukava u 5 do 12, slican scenario veoma realan i ovaj put.

Ako cemo vjerovati 150mil mercato, ostaje jos gotov 100mil za pojacanja; kao sto svi pisu stoper+fantazista. Uz toliki keš nije problem dovesti super pojacanja tipa Hummels,Ibra itd.

Licno bi volio da dodje Giovinco, da spasi karijeru i da postane ono sto je Pirlo postao u Juventusu - taman da im vratimo :twisted:
+1

Samo bi jos dodao da smo se rijesili dugogodisnkeg skarta i ubleha u ekipi...godinama su tu i glavni komentari su bili joj evo ga opet Bonera, Essien, Zacardo, Muntari, Birsa i kakvi sve ne jos klocevi...to je veliki upgrade za ekipu jer jednostavno sto bi veliki Braco reko: ako igraca nema u ekipi on ne moze ni igrati hehee :rol:
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 jul 2015, 09:42

Ako je istina da imaju na raspolaganju još 100 mil, onda nek dovedu Otamendia (cca 30 mil) i De Brynea (cca 40 mil) a preostalih 30 mil halalim Berlusconiju :zviz:
Da nikog nisu doveli ogromno je pojačanje odlazak pojedinih igrača :clap:
Il Club più titolato al mondo!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 03 jul 2015, 10:24

slika

Tanko je ovo jos uvijek. Vezni red tanak ko jufka a da ne pricam o odbrani. Sta je sa De Scigliom?

Sluzbena prezentacija Mihajlovica pocinje uskoro

Na engleski mozete gledati tu

[youtube][/youtube]
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 03 jul 2015, 10:34

Navodno PSG trazi za Ibru "samo" 10 mil, ne bi me cudilo da posalju ponudu i za njeg. Nadam se da nece, jer nema potrebe za tim.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 jul 2015, 10:52

Principe je napisao/la: Ti već pišeš kao da je kraj prelaznog roka a ne prvi dan :kafa:

Znaš ti da je "G"-ovo vrijeme 31.08. u 23:55 ... Doći će još štoper i vezni igrač to je sigurno.

Ja pishem o trenutnom stanju. To je dosta loshe poslovanje, a dobri rezultati se ne naziru. :facepalm:
Milan je bacio 60 milja na dvojicu Juzhnoamerikanaca i na (neproverenog u velikom klubu) Italijana, koji chak nije ni standardni reprezentativac.
@rope objasnio.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 03 jul 2015, 10:58

Koliko vidim niko ne spominje bekove, a upravo su oni ti koji prave razliku na terenu, a mi se bgm nasim ne mozemo nesh poebno pohvaliti...

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 03 jul 2015, 11:13

Berlusconi on MrBee "He has not yet brought money, all player purchases thus far come from my family"
Mihajlovic: "El Shaarawy is a winger, but I will try to use him in midfield this season."
slika
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 03 jul 2015, 11:19

muha milanez je napisao/la:Navodno PSG trazi za Ibru "samo" 10 mil, ne bi me cudilo da posalju ponudu i za njeg. Nadam se da nece, jer nema potrebe za tim.
Berlusconi opens to Ibra "he's a great champion. If he's available, we will take him"
ih da u timu igraju samo napadaci bilo bi to ok

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 03 jul 2015, 11:24

UrbyEmanuelson je napisao/la:Sve se trudimo da konacno gledamo stvari u boljem i svjetlijem okruzenju. Samo on ne odustaje,ubija nas psihicki :D
De malo se razveseli brate mili. Bitno je da je krenulo sa promjenama,nismo 30 miliona dali za igraca ima 15-20 godina jbt,budi happy :lol:
:urnebes: :urnebes:

Podsjeca me na Nasera, sto smo nedavno isli na intervju za posao. Covjek je cijeli odpazak i povratak nakukao, pesimistican bio, cak i za vrijeme intervjua samo negativu sirio hodnikom, da bi na kraju samo njega nepozvali za posao, tj. papire da salje :lol:

Nemoj Rope kakvu suhu baciti, dovescemo Wijnalduma aBd. Jos Poulsena za moju dusu, a vi onda birajte odbranu po vasoj zelji.

@meskalin - upravo na dobre bekove bih i ja ulozio, Abate je sve losiji, de Siljo ionako los, dok Antoneli nit smrdi nit mirise, vise je za klupe i kupa mozda.
Zadnja izmjena: Batva, dana/u 03 jul 2015, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 03 jul 2015, 11:27

Evo uzivo prezentacija Mihe sa prevodom..
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 03 jul 2015, 11:27

Berlusconi:"Scudetto? Milan sa Mihajlovicem se moze takmiciti sa Juventusom. Imamo kvalitet da se takmicimo sa Juventusom za Scudetto. "
:crazy:

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 03 jul 2015, 12:13

Silvio je izjavio ovako :"Svaka avantura ima nekoliko ciklusa, nas primarni cilj je vraćanje u Ligu Prvaka." tako da niko se ne nada Scudettu nego za mene će bit dovoljno to 3-će mjesto kao i za svakog navijača Milana a i upravu.

Evo prijateljske ..

slika
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 jul 2015, 12:32

Sad čitam da ćemo za Adriana platiti 5,5 mil a ne 8 kako se jučer moglo pročitati
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jul 2015, 15:54

Ljudi moji, fakultet me yebe tako da, halalite, moram se negdje istrest :mrgreen: :zviz:

cuj saravi lijevi vezni :lolno: o maj gad :lolno:
njega ce jadnog unistit, nek' ide budala dok je mlad, yebala ga lojalnost i ljubav. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 jul 2015, 16:16

Silvio kao da je doveo Mourinha ili Ancelottija na klupu, a ne diletanta Mihajlovića, pa očekuje da osvoji titulu u Italiji. :crazy:

Pročitao sam pažljivo izjave s predstavljanja, ali opet ne vidim gdje je pokriće za silni optimizam. Berlusconi je dao odgovor na mnoga pitanja oko igrača, organizacije i infrastrukture kluba, samo treba čitati između redova. Sve na prvi pogled izgleda bajno, no od mene će dobiti priznanje tek kada vidim djela. Dakle, samo konkretni potezi kao što je kupovina zemljišta za stadion i početak izgradnje, prodaja kluba, dovođenje pojačanja itd.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 04 jul 2015, 01:18

:tokralju: :tokralju: :salut:

[youtube][/youtube]

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 04 jul 2015, 02:08

UrbyEmanuelson je napisao/la::tokralju: :tokralju: :salut:

[youtube][/youtube]
Oci mi posuzile.. Koja nostalgija u 3 lijepe..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 04 jul 2015, 02:32

Isti sam,dovoljno je samo vidjeti igracki kadar da zaplaces. Koje legende covjece.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.