Kako mi ono govorismo prije 3 godine, kao gazela da se krece po terenu.Husika je napisao/la:Ma lule je proigrao kao lud, opustio se maksimalno, vidi se da u zadnje vrijeme ne igra u grcu !!!
Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Senad Lulic
možda pređe u Gladbach, za te pare bih ga poslao sa sve mašnom 
-
SjeverniVjetar
Lazio je bolji tim, ne previse ali je bolji,a Lula je skoro siguran starter.
Gladbach ide direktno u grupnu fazu CL, vjerovatno bi dobio vecu lovu, ali valja proci prilagodjavanje, izboriti se za prvih 11...Neka ga u Rimu.
Gladbach ide direktno u grupnu fazu CL, vjerovatno bi dobio vecu lovu, ali valja proci prilagodjavanje, izboriti se za prvih 11...Neka ga u Rimu.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Iskreno sumnjam u interes Borussie za Lulicem, mislim da u tim pisanjima nema istine...
Eberl neće nikada dati 15 mil eura za igrača koji puni 30 godina , pa to bi bio najskuplji transfer u historiji kluba !
Ja licno protiv Lule u gladbachu ne bih imao ništa, polivalentan i zahvalan igrač , sa ogromnim trkackim i radničkim kvalitetima. No za ove pare ne dolazi u obzir.
Eberl neće nikada dati 15 mil eura za igrača koji puni 30 godina , pa to bi bio najskuplji transfer u historiji kluba !
Ja licno protiv Lule u gladbachu ne bih imao ništa, polivalentan i zahvalan igrač , sa ogromnim trkackim i radničkim kvalitetima. No za ove pare ne dolazi u obzir.
Agieren statt reagieren
Ne bih se složio da je Lazio bolji klub. Ako bi imao mjesto u startnih 11, volio bih da pređe. Bolja liga, bolji klub, bolje pare...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
SjeverniVjetar
Mislim da grijesis, u Laziu je dosta reprezentativaca velikih drzava i to prvotimaca, Biglia, Candreva, Prolo , de Vrij, plus Anderson i reprezentativci manjih drzava kao Lula, Basta, Radu, Keita...Gladbach nema taj potencijal.jasmin10 je napisao/la:Ne bih se složio da je Lazio bolji klub. Ako bi imao mjesto u startnih 11, volio bih da pređe. Bolja liga, bolji klub, bolje pare...
Lazio ima mocan tim, ako zadrze kadar, mogli bi daleko dogurati.
Zmaj bira između Rudara i Apotekara!
Autor: Sport Centar
Datum: 2015-07-09 12:29:36
Bh. reprezentativac Senad Lulić blizu je odlaska iz Lazija.
Italijanski mediji svakodnevno pišu o njegovom napuštanju redova Nebeskoplavih pošto nije pronašao zajednički jezik oko produženja ugovora.
Lulić je trenutno najtraženiji u Bundesligi, a za sada su konkretan interes su pokazali Schalke 04 i Bayer Leverkusen.
Rimski klub za našeg fudbalera traži minimalno 143 miliona eura.

Autor: Sport Centar
Datum: 2015-07-09 12:29:36
Bh. reprezentativac Senad Lulić blizu je odlaska iz Lazija.
Italijanski mediji svakodnevno pišu o njegovom napuštanju redova Nebeskoplavih pošto nije pronašao zajednički jezik oko produženja ugovora.
Lulić je trenutno najtraženiji u Bundesligi, a za sada su konkretan interes su pokazali Schalke 04 i Bayer Leverkusen.
Rimski klub za našeg fudbalera traži minimalno 143 miliona eura.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
#zelfie

Kod Mire na juftaru
previše je dobar s Raduom, može biti da se drpaju 
Uh, jos da u klubu imaju ovakve dresove, ma ne bi ga ni Neretva opralaChinaglia je napisao/la:previše je dobar s Raduom, može biti da se drpaju

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Tare rekao da mu je ponuđen ugovor, do njega je da l' će prihvatit'
Druze li se Pjana i Lula u Rimu 
ne druži se Lule s merdašimaSenegal je napisao/la:Druze li se Pjana i Lula u Rimu

- Omerbavarac
- Kontakt:

Rimske ulice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Pored Gladbacha, za Lulica su zainteresovani Bayer Leverkusen i Schalke.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ma moze se pisati sta hoce ali tesko ce njega Lazio igdje pustit. Momak je postao legenda ovog kluba.
Lazio bi ga prodao samo ako bi nam trebalo para (a bog dao imamo smrada za predsjednika, tako da para uvijek treba), u suprotnom, jako zahvalan i univerzalan igrač, ponuđen mu je novi ugovor, još nije odgovorio
Lule uživa u čarima Šangaja
ukoro se očekuje zvanična potvrda da je produžio ugovor

ukoro se očekuje zvanična potvrda da je produžio ugovor

Zašto neće igrati protiv juventusa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.