Čitam ovde nam neki Zvijezdaš piše hvalospjeve, kako to funkcionise u njihovom klubu,a mi kolektivno zabalili.
I onda ih tresnu neki klub, kojem ja ime ne mogu zampatiti, i to usred Marakane
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ti brate nabroja pola ekipeAmca007 je napisao/la:I jos nam treba jedan napadac, lijevi bek, zadnji i prednji vezni i mirni smo
Moram ga zvat da mi plafone okreci.
Haver moj predavao za slovensku vizu, kaze udje security govori napravite mjesta za igrace Sarajeva, a za njim ide Ikande. Sad koliko traje to da se dobiju papiri pojma nemam. Al vjerovatno se urgira da ide sto brze.vecaveca je napisao/la:Jel Ikande u Sloveniji ??? Znam da ima problema sa papirima.Kako ce potpisati ako nike na pripremama ??? Moze li raspored tekmi priprema
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FrancescoTotti je napisao/la:Sinoc nisam htio da komentarisem ovog Emmanuela, al kad pogledas realno, mi ne mozemo dovesti nekakvog talentovanog nigerijca od 19-20 godina jer su takvi vec po Europi rasprodani, ne mozemo jer nemamo ni love toliko a ni renomea da bi takvi igraci htjeli nama. Sta nam onda ostaje, ostaje nam da mozemo dovoditi igrace koji su malo posrnuli.. i Ikande i Emmanuel su bili veliki talenti, igrali u Milanu i Laziu, ali jednostavno nije im se dalo i zavrsili su kako su zavrsili.. ali to ne znaci da oni ne znaju igrat lopte i da nemaju kvalitet! Opet su to relativno mladi momci, 22 godine, da im je karijera isla savrsenim tokom oni bi sad igrali Bog zna gdje, i bili bi u svojoj reprezentaciji, ali evo ih kod nas, i oni su svjesni da nemaju puno jos sansi da ucine nesto od te karijere! Siguran sam da ce davati 100% od sebe, a pobogu nisu zaboravili da igraju fudbal, sigurno su kvalitetniji od pola nase lige!
Ko zna, mozda jedan od njih a mozda i obojica bljesnu, i naprave nesto sto nismo vidjeli dosad..
Sinoc neki lik na forumu kaze kako sad bas sumnja u upravu i kako misli da neko pere parepa de eto ti otiđi u nigeriju, u brazil ili gdje vec, pa nam povedi 2 supertalentovana mladica za male pare, pa cemo vidjet dal ces uspijet.
Ponavljam, u okvirima mogucnosti koje nas klub ima, dovesti ova dva igraca na probu je sjajan posao! Jos ako potpisu, a ja sam uvjeren da hoce i jedan i drugi, to ce biti sve super.
Zip je napisao/la:Pa do jucer smo molili, zahtjevali da uprava dovodi strance![]()
s nama nikad dosadno![]()
I onda bi neko pumu, adidas, nike a ovi ljudi zarađuju hljeb praveci dresove maice itdMCMXLVI je napisao/la:Pogledajte kako i gdje se prave dresovi FKS![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 23 gosta.