PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

pitic
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la pitic » 03 jul 2015, 15:51

manijakdokraja je napisao/la:Tuzlaci, ne stavljajte se u isti kos sa sarajevom.. ne uvlacite im se u zicagu jer vas ne hebu ni 1%.. I zasto bismo bili ljubomorni na vas kad igramo kval za EL, ispred vas smo u ligi... ima li bilo kakav razlog da budemo ljubomorni na vas ?
Tuzlaci su dobrodošli na stadion AFH ( u što su se uvjerili 30 kolo) za razliku od Grbavice. Pametnom dosta ko koga poštuje. Prijetili ste im dođite na Grbavicu ako smijete pa onda dođite na Koševo ako smijete i oni dođoše na Koševo i šta bi :?: Sa vaše strane ništa, a sa njihove strane skandiranje biti će Željo k...c šampion :cool: u sred Sarajeva.

@solinas

trpaš li trpaš :thumbup:
SRETAN BROJ - 1725

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 03 jul 2015, 15:58

pitic je napisao/la:
manijakdokraja je napisao/la:Tuzlaci, ne stavljajte se u isti kos sa sarajevom.. ne uvlacite im se u zicagu jer vas ne hebu ni 1%.. I zasto bismo bili ljubomorni na vas kad igramo kval za EL, ispred vas smo u ligi... ima li bilo kakav razlog da budemo ljubomorni na vas ?
Tuzlaci su dobrodošli na stadion AFH ( u što su se uvjerili 30 kolo) za razliku od Grbavice. Pametnom dosta ko koga poštuje. Prijetili ste im dođite na Grbavicu ako smijete pa onda dođite na Koševo ako smijete i oni dođoše na Koševo i šta bi :?: Sa vaše strane ništa, a sa njihove strane skandiranje biti će Željo k...c šampion :cool: u sred Sarajeva.

@solinas

trpaš li trpaš :thumbup:
Kad se prijetilo Tuzlacima?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 jul 2015, 16:01

Preko svih živih komentara i foruma počevši od ovog tačnije vaše teme.
SRETAN BROJ - 1725

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 03 jul 2015, 16:02

[youtube][/youtube]
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 jul 2015, 16:16

Prijetilo se preko komentara i foruma? Stvarno si ograničen ako misliš da je to stvarno neki vid prijetnje a iskreno govoreći ograničeni su i oni koji to doživljavaju kao prijetnju. Čuj prijetilo se preko komentara i foruma :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 jul 2015, 16:26

Ajzea je napisao/la:Prijetilo se preko komentara i foruma? Stvarno si ograničen ako misliš da je to stvarno neki vid prijetnje a iskreno govoreći ograničeni su i oni koji to doživljavaju kao prijetnju. Čuj prijetilo se preko komentara i foruma :lol:
Ma ne ustvari zezali ste se i sa komentarima i preko foruma posebno poslije onog belaja između omladinaca u Tuzli. Kada se sjetim forumske priče valja im doći na Koševo 30 kolo :lol:
SRETAN BROJ - 1725

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 jul 2015, 16:36

pitic je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Prijetilo se preko komentara i foruma? Stvarno si ograničen ako misliš da je to stvarno neki vid prijetnje a iskreno govoreći ograničeni su i oni koji to doživljavaju kao prijetnju. Čuj prijetilo se preko komentara i foruma :lol:
Ma ne ustvari zezali ste se i sa komentarima i preko foruma posebno poslije onog belaja između omladinaca u Tuzli. Kada se sjetim forumske priče valja im doći na Koševo 30 kolo :lol:
I sam znaš da na FBu prijetnje bivaju upućene od djece koja nastupaju pod lažnim imenima ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jul 2015, 16:42

ja bih samo upitao ove moje tuzlake zasto uopste sebi dozvoljavaju da prvo citaju ovo ovdje, a drugo i da se upustaju u neke rasprave ....dajte ba pa ko zna ko sjedi iza tih nickova i ti kad saznas sasvim slucajno da je neko blago receno retardiana dijeca , bas ti bude zao i krivo sto si sebi glavu lupao raspravljajuci se...ohladite ba imamo tamo svoju temu pisimo o nasoj svetinji , i umjereno postujmo druge ciji klubovi imaju viziju kako izaci ili iz krize i izdignuti se do vrha ili pokusati opstati na vrhu kako god... NIKO NIKO SAMO SLOBODA !!!!!!!!!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 03 jul 2015, 17:45

Horde dodju u Tuzlu i ne naprave nikakav belaj, bar je tako u skorije vrijeme... zadnji put su hodali s nasim navijacima i niko im "A" nije rekao. Ako mi postujemo takve navijace ne znaci da im se ulizujemo, vec znaci da svako ko dodje na Tusanj s takvim ponasanjem nece dobiti ni mrki pogled. To sto ste vi stoka, to je druga stvar.. posle se pitate sto vas niko ne voli. Polako samo doci ce i vama kraj ;)
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 jul 2015, 17:48

DoeTz je napisao/la:Horde dodju u Tuzlu i ne naprave nikakav belaj, bar je tako u skorije vrijeme... zadnji put su hodali s nasim navijacima i niko im "A" nije rekao. Ako mi postujemo takve navijace ne znaci da im se ulizujemo, vec znaci da svako ko dodje na Tusanj s takvim ponasanjem nece dobiti ni mrki pogled. To sto ste vi stoka, to je druga stvar.. posle se pitate sto vas niko ne voli. Polako samo doci ce i vama kraj ;)
:facepalm:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 03 jul 2015, 17:49

Ajzea je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Horde dodju u Tuzlu i ne naprave nikakav belaj, bar je tako u skorije vrijeme... zadnji put su hodali s nasim navijacima i niko im "A" nije rekao. Ako mi postujemo takve navijace ne znaci da im se ulizujemo, vec znaci da svako ko dodje na Tusanj s takvim ponasanjem nece dobiti ni mrki pogled. To sto ste vi stoka, to je druga stvar.. posle se pitate sto vas niko ne voli. Polako samo doci ce i vama kraj ;)
:facepalm:
Problem?

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 03 jul 2015, 17:56

Cuj mi stoka, a niste vi stoka sto gadjate igrace ciglama i sto nije bilo vecih mesara u ligi dugo godina.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 03 jul 2015, 17:56

zeljeznicar1 je napisao/la:Cuj mi stoka, a niste vi stoka sto gadjate igrace ciglama i sto nije bilo vecih mesara u ligi dugo godina.
Stvarno? Al stvarno si to napisao?

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jul 2015, 18:45

DoeTz je napisao/la:
zeljeznicar1 je napisao/la:Cuj mi st8oka, a niste vi stoka sto gadjate igrace ciglama i sto nije bilo vecih mesara u ligi dugo godina.
Ali stvarno te pitam zasto pises sa njima uopste ? Brate ohladi brate
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 03 jul 2015, 18:47

SaltCityAttack je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
zeljeznicar1 je napisao/la:Cuj mi st8oka, a niste vi stoka sto gadjate igrace ciglama i sto nije bilo vecih mesara u ligi dugo godina.
Ali stvarno te pitam zasto pises sa njima uopste ? Brate ohladi brate
Sta fali, zabavljam se malo, nisam ja ko vecina ovdje da sve olako shvatim :mrgreen:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 03 jul 2015, 18:50

PS: Potajno ih obozavam, jer niko na ovom forumu ne moze vise gluposti izvalit u jednom danu :mrgreen:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jul 2015, 22:48

Bio sam danas nešto zauzet, vidim da je Rijeka održala čas fudbala prvacima svemira.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2015, 22:57

Cas fudbala je bilo ono demoliranje na grbavici,ovo je prijateljska a igrali smo drugo poluvrijeme sa drugom postavom a u prvom smo vodili protiv kluba koji stalno igra grupne faze i koji ulazu ogromna sredstva,zadovoljni smo igrom i da je ostala najjaca ekipa rezultat bi bio drugaciji ali prijateljska je i neka su svi dobili sansu :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 03 jul 2015, 23:03

Virtu4l je napisao/la:Bio sam danas nešto zauzet, vidim da je Rijeka održala čas fudbala prvacima svemira.
Kako ti ne dosadi biti najveci kompleksaš na forumu ?

Cuj on bio zauzet, pa tebi je ovaj forum citav život.
Das Ist Walter

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 jul 2015, 23:19

miden je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Bio sam danas nešto zauzet, vidim da je Rijeka održala čas fudbala prvacima svemira.
Kako ti ne dosadi biti najveci kompleksaš na forumu ?

Cuj on bio zauzet, pa tebi je ovaj forum citav život.
:urnebes: :urnebes: :bow:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []