FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imali neko link za stream?
Steta sto nema stream...nekako je napeto
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Tekma je zatvorena za javnost...Volvic je napisao/la:Imali neko link za stream?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest

That just makes no fucking sense...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema streamVolvic je napisao/la:Imali neko link za stream?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Da li to znači da neće biti ni na Bordo TV?uNbx je napisao/la:Tekma je zatvorena za javnost...Volvic je napisao/la:Imali neko link za stream?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma tebi kad je Tatomirovic fudbaler, nemamo mi sta vise o fudbalu pricati.Head je napisao/la:Prvo za mene je Tatomirovic bolji stoper od Barbarica. Barbarica niko ovdje od nas nije gledao a dozivljavaju ga kao Nestu iz najboljih dana. Drugo, potpuno nova odbrana, niko je nije gledao a tvrdite da je najaca. Na osnovu cega?
Uostalom vidjecemo kako ce to izgledati protiv Rijeke.
On je bio dobar do nekog nivoa, ali FK Sarajevo je njega prevazislo ko fudbalera, i ne mozes ga od bruke staviti protiv Rijeke, da nam se ljudi smiju. Momak ne lici na fudbalera.
Klub je zato i doveo Barbu i Stepanova da ne bi gledali vise njegove i Dzemine bravure.
Da si rekao trebao je Mesa umjesto Stojceva, ili Bekic umjesto Puzigace pa bih te nekako i shvatio.
Ostri brani Sharbiniju, navadio se momcina da zabije. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
A ti si inace Adam Smith danasnjeg fudbala.kinosvra je napisao/la:Ma tebi kad je Tatomirovic fudbaler, nemamo mi sta vise o fudbalu pricati.Head je napisao/la:Prvo za mene je Tatomirovic bolji stoper od Barbarica. Barbarica niko ovdje od nas nije gledao a dozivljavaju ga kao Nestu iz najboljih dana. Drugo, potpuno nova odbrana, niko je nije gledao a tvrdite da je najaca. Na osnovu cega?
Uostalom vidjecemo kako ce to izgledati protiv Rijeke.
On je bio dobar do nekog nivoa, ali FK Sarajevo je njega prevazislo ko fudbalera, i ne mozes ga od bruke staviti protiv Rijeke, da nam se ljudi smiju. Momak ne lici na fudbalera.
Klub je zato i doveo Barbu i Stepanova da ne bi gledali vise njegove i Dzemine bravure.
Da si rekao trebao je Mesa umjesto Stojceva, ili Bekic umjesto Puzigace pa bih te nekako i shvatio.
1946
Hebibovic zaspao, ali Ostri sjano intervenise 
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
A po cemu je to Stepanov ispred Barbarica,mislim gdje si to njega gledao..Barbaric je u trenaznom procesu Stepanov 7 mjeseci nije igrao..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Benko je dobro šutirao iskosa salijeve strane, sa preko 25 metara, ali njegov udarac odlazi pored lijeve stativ Rijekinog gola.
Naljutili su ga, sad' su donji!
Naljutili su ga, sad' su donji!
Igramo 3-5-2
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Kako znaš?MCMXLVI je napisao/la:Igramo 3-5-2
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Otkud to,ko igra koju poziciju..ko je 3 stoper-MCMXLVI je napisao/la:Igramo 3-5-2
FK SARAJEVO.
Ma pitari su cudo bozije. Ovakvih navijaca na svijetu nema.
mjesecima slusamo ocajnicke vapaje. Ibrak, supcino, daj nam stoperaaaa, daj nam bekovaaaa, daj nam vezniiiih. Doslo nekih igraca, neki cak i na pozicijama gdje smo bili deficitarni. Uzeo prosjecan pitar da iznova napravi sastav za Rijeku ili Lech. U sastavu 10 od 11 igraca iz prosle sezone. Sve isto!!!! Eventulno hebibovic da zamjeni Barica. Tek sad vidimo koliko smo jaki. Ovo sto se dovelo odma slat na posudbe il ako se dokazu mogu na klupu...
Priceless! 
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, RoadRunner85, sekac, skoJaa i 35 gostiju.