FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Jel za vikend u Vitezu igrate protiv nas pripremnu..nesto sam nacuo,pa de potvrdi ako znas bolje 
Re: RE: Re: FK Rudar Prijedor
Igra se sigurno dogovorenoFanVitez je napisao/la:Jel za vikend u Vitezu igrate protiv nas pripremnu..nesto sam nacuo,pa de potvrdi ako znas bolje
Zadnja izmjena: skelar, dana/u 30 jun 2015, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
Re: RE: Re: FK Rudar Prijedor
Nisam 100% siguran ali mislim da je i dalje kod nas . Samo su trojica otišla zasad. Mali nije loš za nas standardpastore je napisao/la:Jel Arezina jos kod vas i kako je odigrao ovu polusezonu?
Ima li ko informaciju kad se finale kupa igra sa Krupom? Nigdje ništa o tome .
Evo nas napokon tamo gdje smo bili do neki dan
pa Dobro mi došli 
- djoleprijedor
- Kontakt:
Malo pomalo Gavran pravi tim . Biće interesantno vidjeti koliko možemo u ovoj sezoni . Sto se tice Anicica jos nije sigurno . Nadati se da ce srediti u narednih par dana . Cilj se zna opstanak u PL . Ajde Rudar !
- djoleprijedor
- Kontakt:
Teško ćemo među 10 biti,al ono,aj bar da daju sve od sebe do kraja,pa šta bude-bude!skelar je napisao/la:Malo pomalo Gavran pravi tim . Biće interesantno vidjeti koliko možemo u ovoj sezoni . Sto se tice Anicica jos nije sigurno . Nadati se da ce srediti u narednih par dana . Cilj se zna opstanak u PL . Ajde Rudar !
Mens sana in corpore sano.
Biti ce lijepo mozda nekad doci u Prijedor pogledati kakvu dobru utakmicu, puno srece i lijep pozdrav iz Bihaca...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- bordoakapitar
Cestitka od srca za povratak u PL i da budete medju 10 najboljih! Niste vi meni svako!
Hvala hvala
. Ljepo se vratiti nazad tamo gdje smo do juče tako reći bili ali eto sticajem okolnosti nismo uspjeli ostati. Ali zato ove sezone sa Gavranom na čelu i nekim novim pojačanjima cilj je opstati u PL . A ko zna možda i završimo tamo gdje nas najmanje neki očekuju
. Ajmo Rudar !
Dobre vijesti Arezina potvrdio da ostaje u Rudaru iako je imao dobru ponudu iz Borca . Papirologija za Anicica bi trebalo da se kompletira za koji dan što potvrđuje njegov dolazak u Prijedor siguran . Raduje isto tako pojavljivanje najboljeg strelca Radoje na treningu sto pokazuje mogućnost daljnje suradnje sa klubom . Ima još nekih bivših imena iz kluba koji se vraćaju i pokušavaju se nametnuti i pokazati treneru Borisu Gavranu. Očekuje se da bi se uskoro moglo riješiti i mjesto direktora kluba koji po svemu sudeći se svodi na legendu kluba dr. Mikic
Ajmo Mikara za direktora
-
worchester
- Kontakt:
jesu li to otisli ljudi iz kluba koji su govorili i radili protiv mikica?
koliko se sjecam da je neko iz uprave ili direktor optuzio mikica za neke budalestine
koliko se sjecam da je neko iz uprave ili direktor optuzio mikica za neke budalestine
- djoleprijedor
- Kontakt:
Sezona nije ni počela a već smo po nekim stručnjacima na ovom forumu ili ispali ili sigurno ispadamo
.
Aničić je već otišao. Ne znam otkud ti da je njegov dolazak u Prijedor siguran.skelar je napisao/la:Dobre vijesti Arezina potvrdio da ostaje u Rudaru iako je imao dobru ponudu iz Borca . Papirologija za Anicica bi trebalo da se kompletira za koji dan što potvrđuje njegov dolazak u Prijedor siguran . Raduje isto tako pojavljivanje najboljeg strelca Radoje na treningu sto pokazuje mogućnost daljnje suradnje sa klubom . Ima još nekih bivših imena iz kluba koji se vraćaju i pokušavaju se nametnuti i pokazati treneru Borisu Gavranu. Očekuje se da bi se uskoro moglo riješiti i mjesto direktora kluba koji po svemu sudeći se svodi na legendu kluba dr. MikicAjmo Mikara za direktora
Tako je bila priča po gradu i sam sekretar kluba Ćanič je bio siguran u potpis . E sad šta se dogodilo u međuvremenu to ne znam . Šteta ako je tako .
Minimalno poraz od Viteza . Promašen penal u prvom poluvremenu kazna stigla desetak minuta prije kraja . U Srijedu protiv Slobode u Novom .
Aničić je napustio klub poslje par treninga . Navodno se nije mogao pronaći dogovor sa njim . Gavran spominje moguć povratak Prijedorskog ljubimca i najboljeg strelca kluba Mirze Dzafica iz Njemačke . Spominje se i neki golman iz Srbije .
Sviđa mi se ideja za Dzafu. Ne znam u kakvoj je formi sad ali ako je i blizu što je bio nekad to bi bio pun pogodak.
Aničić je napustio klub poslje par treninga . Navodno se nije mogao pronaći dogovor sa njim . Gavran spominje moguć povratak Prijedorskog ljubimca i najboljeg strelca kluba Mirze Dzafica iz Njemačke . Spominje se i neki golman iz Srbije .
Sviđa mi se ideja za Dzafu. Ne znam u kakvoj je formi sad ali ako je i blizu što je bio nekad to bi bio pun pogodak.
Moze li neko reci kakav je ovaj Mladenovic sto je potpisao za Zelju?Vidim da je igrao kod vas jedno vrijeme
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Jeste sta radili na vasem stadionu od kako ste ispali iz PL?
Cestitam ulazak u PL
Cestitam ulazak u PL
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase