FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vi ako imate para, oni ce ih objerucke prihvatiti i napraviti tribinu po vasoj zelji.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Na ovom ni Nijaz ne bi smio navijati...Admiral_TM87 je napisao/la:I jos se popnes na ovo pomocu ove dvije fosne i stane 12 i po navijaca, samo treba moliti boga da kisa nepada bilo bi klizavo pravo po ovim fosnama
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Ljudi definitivno imaju opravdanje sto bacaju baklje u teren, a ne da je samo spuste kulturno pod noge hehehhe
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Poslije naleta smijeha, uhvatila me vala i tuga kad vidim ovo. Kad skontas da su ljudi imali svoj stadion kojim se su ponosili i da sad spadnu na neku tribinu skrpljenu od par dasaka.
Trebamo samo zamisliti kako bi se mi osjecali da se ovo nama desava.
Fakat zalosno.
Fakat zalosno.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Na tome mogu zahvaliti ovim "moralistima":Avanes je napisao/la:Poslije naleta smijeha, uhvatila me vala i tuga kad vidim ovo. Kad skontas da su ljudi imali svoj stadion kojim se su ponosili i da sad spadnu na neku tribinu skrpljenu od par dasaka.
Fakat zalosno.
http://www.zrinjski.info/
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Nebi vise ponavljo ali Velez i njanjajevo ce dobro da zapnu da nas zajebu za titulu.Ovi radi kupa a ovi drugi suvisno pricat.Tako da je i ovo vise nego super a to je 2 mjesto i osvojen kup.
-
Grandmaster
- Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:made of lamperija.drop je napisao/la:LIvada je napisao/la:Mjesto: Mostar, stadion Vrapčići
![]()
![]()
![]()
oplakah ****
![]()
gdje izvuce ovu sliku
![]()
![]()
Old Traford bi pozavidio na ovakoj tribini![]()
![]()
trebali su staviti znak "UPOZORENJE: OPASNO PO ŽIVOT" i u kakvo je ovo grmlje smjestena ...![]()
![]()
Admiral_TM87 je napisao/la:I jos se popnes na ovo pomocu ove dvije fosne i stane 12 i po navijaca, samo treba moliti boga da kisa nepada bilo bi klizavo pravo po ovim fosnama
Kao što ste vi znali reći,nema veze što je sve bezveze !Strumph_tm87 je napisao/la:Joj tribine sminkeJa mislio nas zapad najgori na svijetu al ima gorih
Pazite se zmija u ovoj travi
Šta ću,kakav god da je-on je moj ! Ne mogu drugo nego da ga volim.
Grandmaster.
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Sve ce im se to vratiti kad-tad jer ce i njima nekad trebati, a znaju da se nemogu dogovarat sa sirokim, borcem, laktasima i slicnim jedino im mi ostajemo, tako da sve ce se to vratiti kad tad...Alipasino je napisao/la:Nebi vise ponavljo ali Velez i njanjajevo ce dobro da zapnu da nas zajebu za titulu.Ovi radi kupa a ovi drugi suvisno pricat.Tako da je i ovo vise nego super a to je 2 mjesto i osvojen kup.
Previse ima kombinacija do kraja i treba se bas puno stvari poklopiti, al opet je dobro kako je bilo prije, mene bi licno najvise pogodilo da imamo isto bodova pa da borac uzme titulu radi onog gola, nego da im daju cigani pa da odu na 3 vise
ma samo po najstrozijim uefinim standardima!LIvada je napisao/la:Mjesto: Mostar, stadion Vrapčići
![]()
Sad ćemo se smijati ovom stadionu? Mislim da to nije ok, nisu oni krivi što ne igraju na svom stadionu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Strumph_tm87
- Kontakt:
Kad bi znao da ce svi oni zapet protiv Borca kao sto ce zapet protiv nas nebi se sikirao sekunde. Samo bi mi bilo krivo da zapnu protiv nas a ne zapnu protiv Borca. Ovako mi je draza titula kad znam da smo je zasluzili nego onako da nas neko pusta.
Nemoj me gotivit al me nemoj ni j.ebavat
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Dosta vise suplje price, sve i jedan igrac i navijac Sarajeva, Veleza i Slobode vise zeli da titulu osvoji Zeljo nego Borac, tako da nema potrebe da sumnjate da ce odigrati 100% protiv njih... isto kao sto bi svaki navijac Zelje zelio vise titulu Slobodi, Velezu pa cak i Sarajevu prije nego Borcu... ja licno navijam za Zelju od 1998. i mogu samo reci da sam vristao kad je Sarajevo dalo gol Slaviji za 1-1, jer sam znao da ce osvojiti titulu, i bilo mi je draze nego da to uzme Slavija... samo se dzaba lazemo i prodajemo suplju...Strumph_tm87 je napisao/la:Kad bi znao da ce svi oni zapet protiv Borca kao sto ce zapet protiv nas nebi se sikirao sekunde. Samo bi mi bilo krivo da zapnu protiv nas a ne zapnu protiv Borca. Ovako mi je draza titula kad znam da smo je zasluzili nego onako da nas neko pusta.
- elninho_resTO
- Kontakt:
ma dobice licencu za evropske tekme...hahahahah....a jestel culi sad na obn infu....kazu na internetu izaso oglas navijacai prodaju fk sarajevo,igrace i upravu..h.ahahaha....ja mislim da je to na market.ba mislim tako mi je izgledalo al nezz 100%gdje je oglas,ako neko ima link bilo bi lijepo malo ga prokomentarisat..hhahahahafczeljo je napisao/la:ma samo po najstrozijim uefinim standardima!LIvada je napisao/la:Mjesto: Mostar, stadion Vrapčići
![]()
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Vjeruj, Pitari cu cudna sorta. Sacu da ti kazem sta je meni rekao jedan od mojih boljih drugova, inace po opredjeljenju pitarIsnar je napisao/la:Dosta vise suplje price, sve i jedan igrac i navijac Sarajeva, Veleza i Slobode vise zeli da titulu osvoji Zeljo nego Borac, tako da nema potrebe da sumnjate da ce odigrati 100% protiv njih... isto kao sto bi svaki navijac Zelje zelio vise titulu Slobodi, Velezu pa cak i Sarajevu prije nego Borcu... ja licno navijam za Zelju od 1998. i mogu samo reci da sam vristao kad je Sarajevo dalo gol Slaviji za 1-1, jer sam znao da ce osvojiti titulu, i bilo mi je draze nego da to uzme Slavija... samo se dzaba lazemo i prodajemo suplju...Strumph_tm87 je napisao/la:Kad bi znao da ce svi oni zapet protiv Borca kao sto ce zapet protiv nas nebi se sikirao sekunde. Samo bi mi bilo krivo da zapnu protiv nas a ne zapnu protiv Borca. Ovako mi je draza titula kad znam da smo je zasluzili nego onako da nas neko pusta.
A sto se tice stadiona, mogli su vala ovu tribinu napraviti barem 2-3x vecu, ovo je stvarno sramota gdje smjestaju ljude...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- bistrikboy
- Kontakt:
Zato RA dogodine zgurat' u lokomotivu pa nek odatle "uzivaju"...
Bruka i sramota sta se sve takmici u ligi,ako vec ne mozes obezbjediti uslove za normalno gledanje utakmice svima koji zele gledati nemoj se ni takmiciti,ovako se samo brukaju...
Bruka i sramota sta se sve takmici u ligi,ako vec ne mozes obezbjediti uslove za normalno gledanje utakmice svima koji zele gledati nemoj se ni takmiciti,ovako se samo brukaju...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
O cemu pojedinci pricaju? Kakvo zapinjanje da bi nas zajebali? Kao prvo sve te ekipe koje su spomenute se bore za 3. i 4. mjesto da bi izasli u Evropu i zapet ce protiv svakoga da bi to ostvarili. Velike su pare u pitanju ako bi se izaslo pa makar i u prvo predkolo za Evropu tako da ce se svi boriti za to. Kao drugo navijaci ni jednog kluba se nista ne pitaju kome ce se pomagati a kome ne nego ako bi i doslo do toga samo uprava tog kluba se pita. I ne kukajte odmah kako svi rade protiv nas jer cak i da rade mi sami odlucujemo o svojoj sudbini.
Ova ismijavanja Velezovog stadiona nisu potrebna. Slicna sranja su se desavala i sa nasom Grbavicom i sa 90% drugih stadiona u drzavi. A o utakmici...neka pobijedi bolji...tj. Zeljo
Ova ismijavanja Velezovog stadiona nisu potrebna. Slicna sranja su se desavala i sa nasom Grbavicom i sa 90% drugih stadiona u drzavi. A o utakmici...neka pobijedi bolji...tj. Zeljo
Iskreno, gdje bi se Zeljo takmicio da su nam ukrali Grbavicu kao što su Veležu ukrale Bijeli Brijeg... i Vrapcici su bolji od pola livada na kojima se igra kod nas...bistrikboy je napisao/la:Zato RA dogodine zgurat' u lokomotivu pa nek odatle "uzivaju"...
- bistrikboy
- Kontakt:
To me ne zanima,nije 1992 vec 2010,imali su 15 godina da stvore uslove...Isnar je napisao/la:Iskreno, gdje bi se Zeljo takmicio da su nam ukrali Grbavicu kao što su Veležu ukrali Bijeli Brijeg... i Vrapcici su bolji od pola livada na kojima se igra kod nas...bistrikboy je napisao/la:Zato RA dogodine zgurat' u lokomotivu pa nek odatle "uzivaju"...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
pa nepadaju pare s neba, a ni savez nije rasirene kese... a znas kako je u8 ovoj nasoj KUKURUZ ligi tesko doci do rekosntrukcije stadiona.bistrikboy je napisao/la:To me ne zanima,nije 1992 vec 2010,imali su 15 godina da stvore uslove...Isnar je napisao/la:Iskreno, gdje bi se Zeljo takmicio da su nam ukrali Grbavicu kao što su Veležu ukrali Bijeli Brijeg... i Vrapcici su bolji od pola livada na kojima se igra kod nas...bistrikboy je napisao/la:Zato RA dogodine zgurat' u lokomotivu pa nek odatle "uzivaju"...
Druze, ljudi vole svoj stadion, ti bi radije stvarao uslove na nekoj livadi dok Slavija igra na tvojoj Grbavici, i dok se na tvojoj Grbavici velicaju fasisticke vodje... ali dobro, svako nek misli kako hoce...bistrikboy je napisao/la:To me ne zanima,nije 1992 vec 2010,imali su 15 godina da stvore uslove...Isnar je napisao/la:Iskreno, gdje bi se Zeljo takmicio da su nam ukrali Grbavicu kao što su Veležu ukrali Bijeli Brijeg... i Vrapcici su bolji od pola livada na kojima se igra kod nas...bistrikboy je napisao/la:Zato RA dogodine zgurat' u lokomotivu pa nek odatle "uzivaju"...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hansestadt, Levin, SAMOREALN0 i 40 gostiju.