Edo koji je sudjelovo u tome je ujedno i Kvesin menadzer tu je veza. Nije jos otisao zavisi sta nude.fcz je napisao/la: I Eto'a i Ronaldinha su doveli...
Ali im je pismen brate ovaj dopis, nema sta.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
yebo vas kokot ,lizite se ko macini macici s njim. Sta je on uradio za Zelju? trom ,spor,nema blage s loptom I samo smeta. Pile je u pravu sto se tice kokota. Spor ko kornjaca nek ide u slaviju.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
De pecat 
Kad su Turci engleski znalifcz je napisao/la:I Eto'a i Ronaldinha su doveli...tplink je napisao/la:
Milion namjanje uzeti, kad mogu Ronaldinja dovesti mogu vala i milion dati![]()
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Hocel dat dobre pare?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
mukitmovac
- Kontakt:
Hoce dace pare ako ce biti i razanj 
Zadnja izmjena: mukitmovac, dana/u 03 jul 2015, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
pod ugovorom je još godinu dana. ako ga hoće nešto će morati dati, mada to sigurno neće biti neka famozna cifra obzirom na godine, povrede i sve.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ma Baja ima problema s burekom,tuče po bureku prije utakmice i onda ima problema s žgaravicom

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
300 000 eura je prezadovoljan ima još vremena da se dovede zamjenaChWilla je napisao/la:pod ugovorom je još godinu dana. ako ga hoće nešto će morati dati, mada to sigurno neće biti neka famozna cifra obzirom na godine, povrede i sve.
Ne vjerujem da ce nasi traziti neku cifru veliku za Kvesu.Momak je ispao korektan u svakom smislu i davao sve od sebe na terenu.S druge strane treba nam u Evropi a ako ga sad ne prodas ko zna hoces li ikada vise.AsharaK je napisao/la:Hocel dat dobre pare?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Smiješna cifra,a naši ga neće pustiti svakako dok igramo evropske 
Einigkeit und Recht und Freiheit
Ponuda bi mogla bit za oko 100k veca od one na tranfermarktu, ali s obzirom da su ovo bogati turci, jos ova ekipa je iznad prosjeka po tome, onda se ne smije pustit ispod 700 k. To je minimum minumuma
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
ja mislim da bi ga spakovali s mašnicom da neko ponudi toliko. ali obzirom na sve okolnosti...teško.arena je napisao/la:300 000 eura je prezadovoljan ima još vremena da se dovede zamjenaChWilla je napisao/la:pod ugovorom je još godinu dana. ako ga hoće nešto će morati dati, mada to sigurno neće biti neka famozna cifra obzirom na godine, povrede i sve.
Kvesa je momak prva liga ne treba mu praviti nikakav problem.
i vrlo vjerovatno dovode i Davida Villufcz je napisao/la:I Eto'a i Ronaldinha su doveli...tplink je napisao/la:
Milion namjanje uzeti, kad mogu Ronaldinja dovesti mogu vala i milion dati![]()
nekih 150k €ChWilla je napisao/la:pod ugovorom je još godinu dana. ako ga hoće nešto će morati dati, mada to sigurno neće biti neka famozna cifra obzirom na godine, povrede i sve.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Kvesa je gospodin pravi, uvijek miran, nikad nijedan problem nije napravio, maksimalno korektan prema klubu i ako ode želim mu sve najbolje u karijeri. Volio bih nakon što završi karijeru da se vrati opet i da obavlja neku funkciju u klubu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
realna cijena između 200 000-250 000 euraSchwarz je napisao/la:nekih 150k €ChWilla je napisao/la:pod ugovorom je još godinu dana. ako ga hoće nešto će morati dati, mada to sigurno neće biti neka famozna cifra obzirom na godine, povrede i sve.
ma i 250 da neko stvarno ponudi, ja mislim da pregovora ne bi ni bilo. čovjek je zimus (i ne samo zimus) izašao u susret, a mogao je sad otići gdje bilo kao slobodan i na bolje. i teško je očekivati da to uradi opet, a cijena mu ne može rasti u ovoj ligi sa 25 godina.
-
mukitmovac
- Kontakt:
Memija, Baja, Kvesa, procenat od Dzeke, pare od Sehe, od Evrope, ulaznica, ja ne znam sta raditi sa tolikim parama hehe
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Trenutno korisnika/ca: Anpa, boki86, dime, Plavamamba, WeekendOffender i 53 gosta.