FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 26 apr 2010, 13:49

Uh samo je jos ovo trebalo. Stvarno sam ocekivao Timoschuka u pocetnih 11. Sad ce Demichelis morati stisnuti zube, ili ce eventualno kapiten igrati stopera.
Haj valjda nas Lyon ne moze dobiti 2 razlike...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 26 apr 2010, 16:11

Evo jedan kratki clanak sa jedne stranice za biveseg Bayernovca, kojeg cemo pamtiti po najbrzem golu u ligi prvaka, na asistenciju naseg Hasana Salihamidzica :mrgreen: i da jos ljepse bude dao ga je Realu :mrgreen: .

Roy Makaay najavio kraj karijere

slika

Bivši napadač nizozemske nogometne reprezentacije i aktuelni član Feyenoorda Roy Makaay (35) nagovijestio je kraj vrlo uspješne 17-godišnje karijere u kojoj je branio boje pet različitih klubova.

Makaay je tako objavio da će po završetku ove sezone objesiti kopačke o klin i od sljedeće sezone preuzeti mjesto trenera Feyenoordovog omladinskog pogona.

Svoju karijeru Makaay je započeo u Vitesseu 1993. godine, nakon čega je redom branio boje Tenerifea, Deportivo La Corune, Bayern Münchena i Feyenoorda (od 2007.).

Za nizozemsku reprezentaciju nastupio je 45 puta i pritom zabio šest golova.

Zanimljivo je da je Makaay strijelac najbržeg gola u historiji Lige prvaka, a postigao ga je Real Madridu u 11. sekundi utakmice igrane 7. marta 2007. godine.
Zadnja izmjena: armin90, dana/u 26 apr 2010, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
--Pametnij popusta--

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 26 apr 2010, 16:17

makaay je bio igracina sve najbolje njemu u nastavku karijere kao trener :D

a lyon nas nece uzeti sa dva razlike u to sam siguran,dat cemo makar jedan gol onda ce lyonu trebati 3 gola :roll:
a za finale hocu intera posto cemo njih uzeti,protiv barse je teze igrati :D

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 26 apr 2010, 16:20

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:makaay je bio igracina sve najbolje njemu u nastavku karijere kao trener :D

a lyon nas nece uzeti sa dva razlike u to sam siguran,dat cemo makar jedan gol onda ce lyonu trebati 3 gola :roll:
a za finale hocu intera posto cemo njih uzeti,protiv barse je teze igrati :D
Slazem se i ja sa tim za Barcu mislim da bi smo mi tesko protiv njih jer nam je najslabija karika odbrana, a oni to odlicno koriste, dok Inter nije puno slabiji al mislim da jeste ipak dovoljno da se mozemo nosit sa njima. No ko zna ako dodje i Barca netreba se predat :D.
--Pametnij popusta--

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 26 apr 2010, 16:35

Prvo i najbitnije proci Lyon i sta bude bice jer i ovo do sada sto su napravili dobro je s obzirom da imamo jednog Holger Badstubera, Thomas Müller, Ivicu Olića, Hans Jorg Butta, Robbena i Gomesa u prvoj postavi,a to nisu igraci koji su igrali prosle sezone u Bayernu (jeste Thomas Müller, ali svi znamo koliko :)), dok ponekada u prvoj postavi imamo i: Pranjića (u zadnje vrijeme sve cesce igra), Anatoliy Tymoschuka, Davida Alabu (kojeg pozelim nekad da nismo imali, al mlad je ima vremena da uci imao je par dobrih i par losih utakmica kada se sve sabere nije lose), Diega Contenta (koji sto se mene tice odlicno igra za svoje godine, malo me na Lahma podsjeca brz je zna centrirat, ali i zahvalan u odbrani i također "zahvaljujući" povredama drugih igraca sve cesce igra), ukoliko sam negdje pogrijesio slobodno ispravite :D al et potrudio sam se da nabrojim sve to i da se vidi sta smo postigli s obzirom koliko se promjenilo u zadnjih godinu dana :).

P.S. Pljuvao sam po Van Gaalu i pogrijesio, svaka mu cast na svemu, mada ga idalje nevolim dok ovako bude vodio Bayern i nek osvoji BL na njegovoj sam strani. Ocito je covjek znao sta radi, ja sam izuzetan postovalac njegovog nacina vodjenja ekipe, a to je stvaranje mladih i kvalitetnih igraca i oslanjanje na njih koliko je to moguce, sami mozete iz gore nabrojanih vidjeti 3 igraca koji po meni imaju priliku biti jedni od najboljih na svijetu ukoliko se nastave razvijati kako treba, a to su:Thomas Müller, Holger Badstuber i Diego Contento, dok za Alabu cemo da vidimo :D.
--Pametnij popusta--

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 26 apr 2010, 17:46

miroslav klose nije bio na treningu zbog gripe i bit ce upitan za mec protiv lyona sutra :roll:

nesto nas krenuli izostanci :cry:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 apr 2010, 17:50

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:miroslav klose nije bio na treningu zbog gripe i bit ce upitan za mec protiv lyona sutra :roll:

Bijelog luka,limuna i u krevet. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 26 apr 2010, 17:53

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:miroslav klose nije bio na treningu zbog gripe i bit ce upitan za mec protiv lyona sutra :roll:

E jbg losa nafaka skroz, a mozda LvG sta muti vidjet ce se :).
--Pametnij popusta--

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 26 apr 2010, 17:54

ma haj nek nam je zdrav robben,uz njega dodati jos 10 igraca i procemo nekako :lol:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 apr 2010, 19:07

armin90 je napisao/la:Prvo i najbitnije proci Lyon i sta bude bice jer i ovo do sada sto su napravili dobro je s obzirom da imamo jednog Holger Badstubera, Thomas Müller, Ivicu Olića, Hans Jorg Butta, Robbena i Gomesa u prvoj postavi,a to nisu igraci koji su igrali prosle sezone u Bayernu (jeste Thomas Müller, ali svi znamo koliko :)), dok ponekada u prvoj postavi imamo i: Pranjića (u zadnje vrijeme sve cesce igra), Anatoliy Tymoschuka, Davida Alabu (kojeg pozelim nekad da nismo imali, al mlad je ima vremena da uci imao je par dobrih i par losih utakmica kada se sve sabere nije lose), Diega Contenta (koji sto se mene tice odlicno igra za svoje godine, malo me na Lahma podsjeca brz je zna centrirat, ali i zahvalan u odbrani i također "zahvaljujući" povredama drugih igraca sve cesce igra), ukoliko sam negdje pogrijesio slobodno ispravite :D al et potrudio sam se da nabrojim sve to i da se vidi sta smo postigli s obzirom koliko se promjenilo u zadnjih godinu dana :).
Uzmi jos u obzir da Schweinsteiger igra mnogo bolje nego prosle sezone. Van Gaal mu je promjenio poziciju, te sad igra zadnjeg veznjaka, a promjenu pozicije dozivio je i Lahm. Vjerujem da uz manju rekonstrukciju ekipe, a to je dovodjenje kljucnih igraca, mozemo biti "strasni".

Trenutno sam zaokupljen ovim mecom u Lyonu, a ako sve prodje kako treba imacemo dosta razloga za zadovoljstvo.
#divovi

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 26 apr 2010, 19:14

moustapha je napisao/la:
armin90 je napisao/la:Prvo i najbitnije proci Lyon i sta bude bice jer i ovo do sada sto su napravili dobro je s obzirom da imamo jednog Holger Badstubera, Thomas Müller, Ivicu Olića, Hans Jorg Butta, Robbena i Gomesa u prvoj postavi,a to nisu igraci koji su igrali prosle sezone u Bayernu (jeste Thomas Müller, ali svi znamo koliko :)), dok ponekada u prvoj postavi imamo i: Pranjića (u zadnje vrijeme sve cesce igra), Anatoliy Tymoschuka, Davida Alabu (kojeg pozelim nekad da nismo imali, al mlad je ima vremena da uci imao je par dobrih i par losih utakmica kada se sve sabere nije lose), Diega Contenta (koji sto se mene tice odlicno igra za svoje godine, malo me na Lahma podsjeca brz je zna centrirat, ali i zahvalan u odbrani i također "zahvaljujući" povredama drugih igraca sve cesce igra), ukoliko sam negdje pogrijesio slobodno ispravite :D al et potrudio sam se da nabrojim sve to i da se vidi sta smo postigli s obzirom koliko se promjenilo u zadnjih godinu dana :).
Uzmi jos u obzir da Schweinsteiger igra mnogo bolje nego prosle sezone. Van Gaal mu je promjenio poziciju, te sad igra zadnjeg veznjaka, a promjenu pozicije dozivio je i Lahm. Vjerujem da uz manju rekonstrukciju ekipe, a to je dovodjenje kljucnih igraca, mozemo biti "strasni".

Trenutno sam zaokupljen ovim mecom u Lyonu, a ako sve prodje kako treba imacemo dosta razloga za zadovoljstvo.
Po meni najslabija karika je odbrana, mada mnogi Van Buytena smatraju dobrim igracem ja mislim da nam treba jedan igrac koji je manje podlozan greskama, Demichelis igra u zadnjih par utakmica solidno od onog kiksa protiv ManU dobro je odigro (i tu je utakmicu bio solidan izuzev tog kiska), ali je podlozan povredama u zadnje vrijeme, godine ga lagano stizu jbg 30-ta je tu mada nije to previse al nije ni malo :), a Schweinsteiger igra punooo bolje nego proslih sezona i ocito mu je godila promjena pozicije :D.
--Pametnij popusta--

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 26 apr 2010, 20:38

Iako je lista ozlijeđenih ili oboljelih (o suspendiranim nećemo pričati), svakim danom sve veća, ipak slične je (ne)sreće i Lyon...i to također u središnjem i obrambenom dijelu. Posljednji trening, održan u subotu, propustila su dvojica udarnih stopera, Brazilac Cris i Jean-Alain Boumsong. Cris iz prve utakmice vuče natučeni kuk, a na početku subotnjeg treninga dobio je i udarac u koljeno. Puel je izjavio da je njegov nastup u utorak pod znakom pitanja.
Za stopersko mjesto Francuzima neće moći kandidirati suspendirani Jeremy Toulalan, dok pravo nastupa nema Dejan Lovren.

Evo jedne poticajne činjenica za našu upravu i igrače: ako osvojimo LP, inakasiraćemo 50 miliona eurića :D :D :D
UEFA-ina nagrada za osvajanje trofeja pobjednika Lige prvaka iznosi devet milijuna eura, dok poraženi u finalu dobiva oko 5.2 milijuna eura.
U dosadašnjem dijelu LP-a Bayern je inkasirao oko 20.2 milijuna eura od premija, a Bavarci mogu očekivati i najmanje 15 milijuna eura od marketinškog udjela, a ukupan bi se iznos od tog dijela mogao popeti i preko 20 milijuna.
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 apr 2010, 21:22

Tymo crijevna viroza, Klose isto, pa sta je ovo? :o :o
Van Buyten povrijedjen, Micho povrijedjen ali ocigledno da ce igrati. Nikad se ne zna, poslije onoga sa Rooneyem ni u sta vise ne vjerujem oko povreda. Idemo u Francusku po to toliko zeljeno finale. :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 apr 2010, 21:23

Bayern bi mogao biti desetkovan, mnostvo igraca su pod znakom pitanja pred sutrasnji mec, osim onih sto su suspendovani. Malo me zabrinulo to sto je Contento angeschlagen, ali po svemu sudeci bice spreman.
Vjerujem Hamitu gdje god da ga postavi, malo mi je zao Tyme, a za ostale nece biti problema. Cak mislim da ce jedan od ove dvojice biti do sutra potpuno spreman.
slika
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 apr 2010, 21:23

Neigranje Toulana i Lovrena je pojacanje isto kao kod vas Olic,capiten i jos par kloceva.
Cris ce najverovatnije da bude u u ekipi.Pylova takticka zaebancija.Vec javljeno ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 apr 2010, 21:30

Ovako ce @hare izgledati sutra navecer slika

A mi cemo ga pitati da li je pomodrio ili pocrnio. :D
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 apr 2010, 21:57

geronimo je napisao/la:Ovako ce @hare izgledati sutra navecer slika

A mi cemo ga pitati da li je pomodrio ili pocrnio. :D
Dok je meni i mom pajdi ''skilje'' boja se ne mijenja.Mada u principu nije ni losa .Lagano naginje na boju ekipe gdje je tvoj komsija najvise golova zabio.
Gledajte sutra da vi ne budete slicno boji onih pruga na dresovima vaseg kluba. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 apr 2010, 23:21

nesto mi cak i premirno i na ovom forumu a i forumu lige prvaka....kako je samo ovde grmilo pred susret s manchesterom ispade ovo sutra uobicajna utakmica... :D :D :D :D :D :D a pitanje za secera jel bio pokretac bayernovih foruma na nekim drugim stranicama tipa dernek.ba....sve hocu da pitam pa reko ev sad :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 26 apr 2010, 23:27

Ovo je zatišje pred buru... Ljudi su u punoj spremi i samo se čeka glas Marjana da progrmi: Robben, Robben :D :D :D
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 apr 2010, 00:14

effe_sa je napisao/la: pitanje za secera jel bio pokretac bayernovih foruma na nekim drugim stranicama tipa dernek.ba
:D :D Posto je on moje drugo JA, da ti uskratim cekanje i kazem....ma kakvi. :lol:
Hare, dobar ten, dobra boja :D Sutra opet u stilu drzave gdje je moj komsija objesio kopacke o klin.
Znaci, Oooooooooooooooooranjeeeeeeeeee. :mrgreen:
BLickpunkt Sport: Uli Köhler (im Interview mit Alfons Schubeck nach dem Abendessen der Mannschaft) berichtet das es für Demichelis und van Buyten gut aussieht.
8-)

LvG porucio da ce i u uzvratu igrati ofanzivnije nego Lyon, jer drugacije ne zna....
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.