joker90 je napisao/la:Da hocemo jos jednu izgubiti na pripremama. Da Lech konta mi ribari sa Malte, a onda izvadimo belegiju na Kosevu i udri po celu!!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Cemu toliko nezadovoljstoElddar je napisao/la:Haha, pa sve dok se budemo zadovoljavali ovakvim i slicnim rezultatima, fudbal nam nece napredovat. Al' dobro, Rijeka>Juventus
Aha, znači ciljano se gube pripremne utakmice? Nisam znao, kakva taktički nadmoćna strategija FK SarajevoAdo76 je napisao/la:joker90 je napisao/la:Da hocemo jos jednu izgubiti na pripremama. Da Lech konta mi ribari sa Malte, a onda izvadimo belegiju na Kosevu i udri po celu!!!Mi kada smo sve pobjedivali u priateljskim redovno smo u takmicarskim dobijali po usima.I obratno
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
NedoBog ako izgubimo od Lecha 
NedoBog ako izgubimo u ligi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NedoBog ako izgubimo u ligi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Oni imaju budjetobiteljskicovjek je napisao/la:Cemu toliko nezadovoljstoElddar je napisao/la:Haha, pa sve dok se budemo zadovoljavali ovakvim i slicnim rezultatima, fudbal nam nece napredovat. Al' dobro, Rijeka>JuventusVratiti ce Simin Han u visi rang takmicenja.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Rijeka je najjači klub u regiji. Da im gazda nije u talu s uskoro zatvorenikom Mamićem, bili bi prvaci HNL-a i igrali Ligu prvaka najesen - ali bit će to ove sezone. Ovaj rezultat vas ne treba brinuti.
Hayley <3
Odyebi decko. Nikad te prije nisam na temi vidio, a sad si mi dosao crnjaciti zbog pripreme tekme, MRS!!Elddar je napisao/la:Aha, znači ciljano se gube pripremne utakmice? Nisam znao, kakva taktički nadmoćna strategija FK SarajevoAdo76 je napisao/la:joker90 je napisao/la:Da hocemo jos jednu izgubiti na pripremama. Da Lech konta mi ribari sa Malte, a onda izvadimo belegiju na Kosevu i udri po celu!!!Mi kada smo sve pobjedivali u priateljskim redovno smo u takmicarskim dobijali po usima.I obratno
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Naravno Mirele da zavaramo protivnikaElddar je napisao/la:Aha, znači ciljano se gube pripremne utakmice? Nisam znao, kakva taktički nadmoćna strategija FK SarajevoAdo76 je napisao/la:joker90 je napisao/la:Da hocemo jos jednu izgubiti na pripremama. Da Lech konta mi ribari sa Malte, a onda izvadimo belegiju na Kosevu i udri po celu!!!Mi kada smo sve pobjedivali u priateljskim redovno smo u takmicarskim dobijali po usima.I obratno
Mrzim taj luzerski, podanicki mentalitet, gdje se zadovoljavamo nekakvim porazima. Da sam ja trener trcali bi oni meni do Cateza a bus vratio prazan u hotel. Rijeka jest jaca ekipa ali nije toliko nadmocna da nam zabije 3 gola za 25 minuta. Eto, sad me napadajte, ali ja necu traziti neku pozitivu u visokom porazu. Ali eto, odmoricete od moje negative narednih par dana, odoh juznije. 
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma pusti pricu u prazno...ipak mislim da smo odigrali vrlo dobro protiv druge najjace ekipe u regiji.badblueboylivno je napisao/la:Rijeka je najjači klub u regiji. Da im gazda nije u talu s uskoro zatvorenikom Mamićem, bili bi prvaci HNL-a i igrali Ligu prvaka najesen - ali bit će to ove sezone. Ovaj rezultat vas ne treba brinuti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
joker90 je napisao/la:Da hocemo jos jednu izgubiti na pripremama. Da Lech konta mi ribari sa Malte, a onda izvadimo belegiju na Kosevu i udri po celu!!!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
I sta bi dobiili da smo ginuli danas i povrijedi ti se Stepanov koji nije spreman jos??Head je napisao/la:Mrzim taj luzerski, podanicki mentalitet, gdje se zadovoljavamo nekakvim porazima. Da sam ja trener trcali bi oni meni do Cateza a bus vratio prazan u hotel. Rijeka jest jaca ekipa ali nije toliko nadmocna da nam zabije 3 gola za 25 minuta. Eto, sad me napadajte, ali ja necu traziti neku pozitivu u visokom porazu. Ali eto, odmoricete od moje negative narednih par dana, odoh juznije.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Šta ćeš ti Bošnji objašnjavat šta je pobjednički mentalitet, navikli smo bit podanici, ništa novo. Jer Rijela je jača od JuventusaHead je napisao/la:Mrzim taj luzerski, podanicki mentalitet, gdje se zadovoljavamo nekakvim porazima. Da sam ja trener trcali bi oni meni do Cateza a bus vratio prazan u hotel. Rijeka jest jaca ekipa ali nije toliko nadmocna da nam zabije 3 gola za 25 minuta. Eto, sad me napadajte, ali ja necu traziti neku pozitivu u visokom porazu. Ali eto, odmoricete od moje negative narednih par dana, odoh juznije.
Ako nisu spremni da ginu svaku utakmicu nek se gone u pm.joker90 je napisao/la:I sta bi dobiili da smo ginuli danas i povrijedi ti se Stepanov koji nije spreman jos??Head je napisao/la:Mrzim taj luzerski, podanicki mentalitet, gdje se zadovoljavamo nekakvim porazima. Da sam ja trener trcali bi oni meni do Cateza a bus vratio prazan u hotel. Rijeka jest jaca ekipa ali nije toliko nadmocna da nam zabije 3 gola za 25 minuta. Eto, sad me napadajte, ali ja necu traziti neku pozitivu u visokom porazu. Ali eto, odmoricete od moje negative narednih par dana, odoh juznije.
1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sram te bilo, mi se kuhamo a ti ode plaknut damu jeldeHead je napisao/la:Mrzim taj luzerski, podanicki mentalitet, gdje se zadovoljavamo nekakvim porazima. Da sam ja trener trcali bi oni meni do Cateza a bus vratio prazan u hotel. Rijeka jest jaca ekipa ali nije toliko nadmocna da nam zabije 3 gola za 25 minuta. Eto, sad me napadajte, ali ja necu traziti neku pozitivu u visokom porazu. Ali eto, odmoricete od moje negative narednih par dana, odoh juznije.
Stepanov i Barbarić su ispucali svoje. Mislim da ne zaslužuju dres Sarajeva. 
Evo ne znam..
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Kakav juventus Božiji robe, činjenica je da su ljudi jači od nas, da su naši tek krenuli sa pripremama a njima ova utakmica bila "generalka", da imamo zadnju liniju koja prvi put u tom sastavu igra + golman! I pored svega ovoga po vama sramota što smo izgubili od rijeke?! Bože sačuvaj!Elddar je napisao/la:Šta ćeš ti Bošnji objašnjavat šta je pobjednički mentalitet, navikli smo bit podanici, ništa novo. Jer Rijela je jača od JuventusaHead je napisao/la:Mrzim taj luzerski, podanicki mentalitet, gdje se zadovoljavamo nekakvim porazima. Da sam ja trener trcali bi oni meni do Cateza a bus vratio prazan u hotel. Rijeka jest jaca ekipa ali nije toliko nadmocna da nam zabije 3 gola za 25 minuta. Eto, sad me napadajte, ali ja necu traziti neku pozitivu u visokom porazu. Ali eto, odmoricete od moje negative narednih par dana, odoh juznije.
-
bordobijeli
- Kontakt:
a ne kontam sta hocete da kazete s ovimElddar je napisao/la:Šta ćeš ti Bošnji objašnjavat šta je pobjednički mentalitet, navikli smo bit podanici, ništa novo. Jer Rijela je jača od JuventusaHead je napisao/la:Mrzim taj luzerski, podanicki mentalitet, gdje se zadovoljavamo nekakvim porazima. Da sam ja trener trcali bi oni meni do Cateza a bus vratio prazan u hotel. Rijeka jest jaca ekipa ali nije toliko nadmocna da nam zabije 3 gola za 25 minuta. Eto, sad me napadajte, ali ja necu traziti neku pozitivu u visokom porazu. Ali eto, odmoricete od moje negative narednih par dana, odoh juznije.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sjasi "Mirele" ziv bio, evo ga opetElddar je napisao/la:Šta ćeš ti Bošnji objašnjavat šta je pobjednički mentalitet, navikli smo bit podanici, ništa novo. Jer Rijela je jača od JuventusaHead je napisao/la:Mrzim taj luzerski, podanicki mentalitet, gdje se zadovoljavamo nekakvim porazima. Da sam ja trener trcali bi oni meni do Cateza a bus vratio prazan u hotel. Rijeka jest jaca ekipa ali nije toliko nadmocna da nam zabije 3 gola za 25 minuta. Eto, sad me napadajte, ali ja necu traziti neku pozitivu u visokom porazu. Ali eto, odmoricete od moje negative narednih par dana, odoh juznije.
Nisam ni najmanje nezadovoljan, ali ovo svrš4vanje zbog poraza od "samo" 2 razlike od Rijeke, mislim, šta reći...bordobijeli je napisao/la:a ne kontam sta hocete da kazete s ovimElddar je napisao/la:Šta ćeš ti Bošnji objašnjavat šta je pobjednički mentalitet, navikli smo bit podanici, ništa novo. Jer Rijela je jača od JuventusaHead je napisao/la:Mrzim taj luzerski, podanicki mentalitet, gdje se zadovoljavamo nekakvim porazima. Da sam ja trener trcali bi oni meni do Cateza a bus vratio prazan u hotel. Rijeka jest jaca ekipa ali nije toliko nadmocna da nam zabije 3 gola za 25 minuta. Eto, sad me napadajte, ali ja necu traziti neku pozitivu u visokom porazu. Ali eto, odmoricete od moje negative narednih par dana, odoh juznije.![]()
ok niste zadovoljni izgubili smo i sta sad
treba mjenjati upravu ,igrace,trenere
stvarno ne kontam neke ljude prvaci smo ,klub stoji stabilno napredujemo u svakom sgmentu ,spremamo se za utakmice LP zbog cega toliko nezadovoljstvo
![]()
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Homelander, Lik i 17 gostiju.