gavran je napisao/la:ovo što ja znam nije za jagnjeta nego za stado.obećao sam da neću nikome prenijeti,samo ću reći tj.napisati JAPANPeterski je napisao/la:Msm da je janje dio para od mersina.
jel nam to toyota generalni sponzor???
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
gavran je napisao/la:ovo što ja znam nije za jagnjeta nego za stado.obećao sam da neću nikome prenijeti,samo ću reći tj.napisati JAPANPeterski je napisao/la:Msm da je janje dio para od mersina.
hoce japanci nesto investirat, pravit ??gavran je napisao/la:ovo što ja znam nije za jagnjeta nego za stado.obećao sam da neću nikome prenijeti,samo ću reći tj.napisati JAPANPeterski je napisao/la:Msm da je janje dio para od mersina.
Al fakatfedeltafrotta je napisao/la:kako vam vise nije mrsko
corleone87 je napisao/la:Ma to nesta vezano za Joshidu,stigli papiri iz Japana..
za_zivot_cijeli je napisao/la:corleone87 je napisao/la:Ma to nesta vezano za Joshidu,stigli papiri iz Japana..
gavran je napisao/la:JAPAN je asocijacija
jaludovolimte je napisao/la:Pokemoni otkupili prava za novu sezonu. Novi pokemon Kokotchu
Kak si zmazan gospon Vrba(njuša).vrbanjusa je napisao/la:Asocijacija Japan, odgovor Istok.
Samo rjesavam asocijaciju.
Izlazak suncavrbanjusa je napisao/la:Asocijacija Japan, odgovor Istok.
Samo rjesavam asocijaciju.
Ti se ozenio?gavran je napisao/la:JAPAN je asocijacija
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, knoa, Levin, MoSaZeLjo1921, Paromlinac i 51 gost.