Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Koliko sam puta govorio, cim Rafa dodje u malo zrelije godine da nece biti vise ni 50 % isti igrac. S razornim udarcima, na snagu sve je igrao preko 10 godina i bilo je pitanje vremena dokle ce tijelo izdrzat. Vjerujte mi da povrede nisu slucajne , povrijedio bi se svaki igrac da onako forsira. Koliko samo npr jednostavnije i elegantnije igra Federer. Davno sam rekao vidjet cemo Djoku i Rafu u 34 godini. Ovaj nema ni 30 jos a za 2 god ce ispast iz top 20 ako bude ovako igrao.
27.10.2020
Ne mozhesh da poredish Nadala sa Djokovicem glede gamestyle-a, potroshnje i fizichke konstitucije.
Djokovic je osetno mrshaviji i laganiji, te igra stilom koji ga manje troshi, a pritom je i 2 godine manje na Touru.
Tachno je Djokovic nije u nivou Federera po pitanju lakoce igre, ali nije ni u rangu Nadala, takodje.
Djokovic je osetno mrshaviji i laganiji, te igra stilom koji ga manje troshi, a pritom je i 2 godine manje na Touru.
Tachno je Djokovic nije u nivou Federera po pitanju lakoce igre, ali nije ni u rangu Nadala, takodje.
ko zna.. ako i jeste od tanku je životuBelmin6 je napisao/la:Jel živ @samosarajvo ?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
tek sam danas stigo pregledat meč brown-nadal, i mogu reći da ovaj nadal nije baš naj naj s inteligencijom, ne mogu da vjerujem kolko mu je istih fazona i ovih dropšotova sa mreže prodo brown..ispo je poprilično glup
Nije tajna da je Nadalova igra na travi uvijek bila šablonska, zbog čega je s taktički potkovanim i inteligentnim grasscourterima uvijek ima problema i dobivao ih na mišiće. Sada kada ga tijelo polako izdaje i kada čak ni na šljaci nije opasan kao prije, njegove nedostatke je još lakše eksploatisati. Njegova rana ispadanja na četiri protekla Wimbledona za nekoga mogu predstavljati iznenađenje, ali meni definitivno nisu.coelho41 je napisao/la:tek sam danas stigo pregledat meč brown-nadal, i mogu reći da ovaj nadal nije baš naj naj s inteligencijom, ne mogu da vjerujem kolko mu je istih fazona i ovih dropšotova sa mreže prodo brown..ispo je poprilično glup
To je taj zenski tenis. M.Sands ima 5:1 i evo izgubi glat 5:7

Kyrgios se osvetio Raoniću za prošlogodišnji poraz. Odservirao je čak 34 as udarca, a omjer W - UO bio je 61 - 13.
U sljedećem kolu ide na Gasqueta, kojeg je pobijedio prošle godine u onom nevjerovatnom trileru. Inače, Richard je danas lagano riješio Dimitrova, a slično je učinio i Wawrinka s Verdascom.
prošle godine izbacio Nadala, ove godine Raonica, koji iako važi za jednog od najboljih servera na turniru mladi Kyrgios je procentualno bio bolji u svakom dijelu igre, čak i u servisu..ove godine bi mogo proć i Gasqueta i dobro namučit Wawrinku, biće od njeg dobar teniser.
- alan_kardec
- Kontakt:
Serena pred ispadanjem. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- SasaKajkut
- Kontakt:
vraca se ona,,100 %alan_kardec je napisao/la:Serena pred ispadanjem.
Samo cu rec, tj prognozirat da Djoka nece biti drugi na svijetu u 34 godini, mozda cak ni u top 10!MaGiCa je napisao/la:Ne mozhesh da poredish Nadala sa Djokovicem glede gamestyle-a, potroshnje i fizichke konstitucije.
27.10.2020
gleda li neko mec Cilic Isner ,strasan mec ima potencijala da traje 5 dana ovaj mec ,dva jaka servera,ali prednost nekako dajem cilicu kao da je amerikanac umoran 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tek sad pogleda ovaj sazetak,ovo je bila uzivancija pogledati,pozelio sam se ovog stila,danasnji tenis je bas monoton,pogotovo kad igraj Marej Djokovic,ukljucim se samo u zavrsnice seta i kad su neke brejk lopte,mislim kad bi pogledao citav mec da bi umro od dosade,cak mi je zanimljivije pogledati i derbi kola Bht ligeZar nije umro tennis koji igra ovaj Brown sta je ovo ovako ko da je 90 godina![]()
ja gledan sad bi rekao da je Cilic nevidena budala da nije osvojio US Opendelinjo je napisao/la:gleda li neko mec Cilic Isner ,strasan mec ima potencijala da traje 5 dana ovaj mec ,dva jaka servera,ali prednost nekako dajem cilicu kao da je amerikanac umoran
hahah upravu si ali i pored toga frajer mi je sifra majke mi,kako u kljucnim momentima reaguje amaterski,Isner jedva stoji na nogama a on ne moze da iskoristi toandro234 je napisao/la:ja gledan sad bi rekao da je Cilic nevidena budala da nije osvojio US Opendelinjo je napisao/la:gleda li neko mec Cilic Isner ,strasan mec ima potencijala da traje 5 dana ovaj mec ,dva jaka servera,ali prednost nekako dajem cilicu kao da je amerikanac umoran
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Navijam da meč da traje jedno 5-6 dana 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
cini se da ce biti takoUnofficialpage je napisao/la:Navijam da meč da traje jedno 5-6 dana
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
da danas je prvi brejk pao u 3. setu tako da sutra kad jos odmorni budu ne ocekujem kraj prije nekih 20-25
sigurno ce i sutra par sati trajati jer ce biti odmorni obojica,a nekako obojica imaju strah primjetio sam bitno im je da cuvaju svoj servis pa sta naprave na servis protivnika,ko ce prvi popustiti vidjet cemo 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
leorey je napisao/la:Samo cu rec, tj prognozirat da Djoka nece biti drugi na svijetu u 34 godini, mozda cak ni u top 10!
Kakve to veze ima sa tim da su Djokovic i Nadal jednaki glede gamestyle-a
Ako Djokovic ne bude bio ni u top20 u 34oj to mu nece umanjiti legacy, jer je normalno da se ne bude u top20 u tim godinama. A ako ipak bude bio tu - to ce mu samo popraviti CV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.