[youtube][/youtube]Zip je napisao/la:Podrska za Maminha
Uz prigodnu pjesmu

Izbori

[youtube][/youtube]Zip je napisao/la:Podrska za Maminha

Prisjetimo se:Lillard je napisao/la:Lik iz porezne pjeva ko ptica
Sjebo si se glava, okružio si se šupkoliscima, a ti šupkolisci će te kad tad izdat

kuknjava kuknjavaRosicky je napisao/la:Nek ste vas dvojica izasli iz rupa..uvjeravate ovdje narod u neke svoje priče kao ljubitelji dinama..da ste neki navijaci bili bi uz klub uvijek a ne preseravali se kao gledaj cuda vi ste nekom bitni..Mamic ce vas opet sve pobjedit i vi cete opet vas 2, 3 pisat kako je to djelo mafije..Jovanovicevi jataci..
NEĆETE RAZBOJNICI

Rosicky je napisao/la:Nek ste vas dvojica izasli iz rupa..uvjeravate ovdje narod u neke svoje priče kao ljubitelji dinama..da ste neki navijaci bili bi uz klub uvijek a ne preseravali se kao gledaj cuda vi ste nekom bitni..Mamic ce vas opet sve pobjedit i vi cete opet vas 2, 3 pisat kako je to djelo mafije..Jovanovicevi jataci..
NEĆETE RAZBOJNICI

Zdravko zašto opet lažeš narod?
 Zdravko zašto opet lažeš narod? 

ej lik ko da je sa marsa pao svaki odgovor ja ne znam, nije to moj posao, meni su rekli i tako to kao da je portir a ne potpredsjednik vlade i sad treba vjerovati ovakvom monstrumu pa naravno da on laze, Ranko vi lazete!
 ej lik ko da je sa marsa pao svaki odgovor ja ne znam, nije to moj posao, meni su rekli i tako to kao da je portir a ne potpredsjednik vlade i sad treba vjerovati ovakvom monstrumu pa naravno da on laze, Ranko vi lazete!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.