Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Paja na aparatima.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Skontaj ne možeš prebacit 4 gola
Pa sad Dželu iz Rudara da pošalješ u United,momčina će utrpat 5 golova u 30 utakmica
Pa sad Dželu iz Rudara da pošalješ u United,momčina će utrpat 5 golova u 30 utakmica
A.F.C. Bournemouth!
Ma ima i ona gora, nije triput šutnuo u šklj utakmica
. Stid me i tražit taj podatak
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Falcao je odigrao samo 4 cijele utakmice u EPL. Sve ostalo je ulazio sa klupe ili utakmicu zavrsavao na klupi.
Cinjenica je da nije ni priblizno dobar poslije povrede kakav je bio prije povrede ali isto tako je cinjenica da je poslije povrede dosao u United koji nije imao neku igru, pogotovo ne uigran tim.
Falcao je odigrao nesto preko 1200 minuta i bio los, jedna od losijih sezona, vjerovatno najlosija u karijeri ako ne racunamo onu u Monaku u kojoj je odigrao samo 120 minuta za cijelu sezonu (zbog povrede).
Giroudova najbolja sezona u EPL je bila 16 golova ali za 3000 minuta i bio je prvi napadac i igrao u uigranom timu.
Ja bi volio da dobije pravu priliku u Chelseau pa da vidimo sta i koliko moze u uigranom timu.
Cinjenica je da nije ni priblizno dobar poslije povrede kakav je bio prije povrede ali isto tako je cinjenica da je poslije povrede dosao u United koji nije imao neku igru, pogotovo ne uigran tim.
Falcao je odigrao nesto preko 1200 minuta i bio los, jedna od losijih sezona, vjerovatno najlosija u karijeri ako ne racunamo onu u Monaku u kojoj je odigrao samo 120 minuta za cijelu sezonu (zbog povrede).
Giroudova najbolja sezona u EPL je bila 16 golova ali za 3000 minuta i bio je prvi napadac i igrao u uigranom timu.
Ja bi volio da dobije pravu priliku u Chelseau pa da vidimo sta i koliko moze u uigranom timu.
Pričamo o prošloj sezoni,koja je legitimna Žikina najbolja sezona
Dakle,1800 minuta,14 golova. Radamel Falcao skoro 1300 minuta, 4 gola
Ako ti ovde ne vidiš razliku,i to ogromnu,onda je fakat nebitna svaka dalja rasprava
Dakle,1800 minuta,14 golova. Radamel Falcao skoro 1300 minuta, 4 gola
Ako ti ovde ne vidiš razliku,i to ogromnu,onda je fakat nebitna svaka dalja rasprava
A.F.C. Bournemouth!
Pa ja ti fino objasnim da je ovo covjeku najlosija sezona zato sto je poslije teske i duge povrede dosao u onakav United.
Nije sve tako crno i bijelo kako vi zelite prikazati.
A teska i duga povreda je nesto sto moze uzdrmati svakoga, pogotovo kad poslije toga odes u klub kakav je bio United prosle godine.
Ako cemo koristiti statistike, koliko ono Wenger ima pobjeda portiv Mourinha?
(da malo mjerimo klasu po statistikama pa da vidimo sta ce ispasti)
A teska i duga povreda je nesto sto moze uzdrmati svakoga, pogotovo kad poslije toga odes u klub kakav je bio United prosle godine.
Nešto kontam kakav deal bi bio zamjena Cazorle i Arde..
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa i Žiru je imao neku povredu koliko se ja sjećam
A na kraju dana,ti si prvi izvukao neke minute rekavši da je Žikina najbolja sezona ona sa 16 golova, što je notorna laž
Falcao je prije par godina bio najbolji napadač u univerzumu
Sad je prosječan napadač koji će biti rezerva Costi pa možda čak i Remyu. Ako stvari ne krenu kako treba
A na kraju dana,ti si prvi izvukao neke minute rekavši da je Žikina najbolja sezona ona sa 16 golova, što je notorna laž
Falcao je prije par godina bio najbolji napadač u univerzumu
Sad je prosječan napadač koji će biti rezerva Costi pa možda čak i Remyu. Ako stvari ne krenu kako treba
A.F.C. Bournemouth!
- Junajted89
- Kontakt:
topnik1 je napisao/la:Nešto kontam kakav deal bi bio zamjena Cazorle i Arde..
hahah
Cazorla je itekako dobar igrač, a poznato je da ga Atletiko želi. Moguć je to dogovor da kome padne napamet u ArsenaluJunajted89 je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Nešto kontam kakav deal bi bio zamjena Cazorle i Arde..
hahah![]()
![]()
pa nije niko lud
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Junajted89
- Kontakt:
kakav ba falcao ljudi covjek ima perkinsonovu bolestSamoZeljo je napisao/la:Pa ja ti fino objasnim da je ovo covjeku najlosija sezona zato sto je poslije teske i duge povrede dosao u onakav United.
- Junajted89
- Kontakt:
nije venger lud bolje dovest dva tri igraca za 8 miliona nego dat 30miliona za ardutopnik1 je napisao/la:Cazorla je itekako dobar igrač, a poznato je da ga Atletiko želi. Moguć je to dogovor da kome padne napamet u ArsenaluJunajted89 je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Nešto kontam kakav deal bi bio zamjena Cazorle i Arde..
hahah![]()
![]()
pa nije niko lud
Pa dobro, nije to toliko ni bitno, ja sam gledao broj golova pa minute, zato je ona od 16 bolja od ove zadnje.
Ne mozes porediti covjeka koji je poslije teske povrede dosao u onakav United u kojem nije bio ni prvi napadac sa necijom trecom sezonom i timom koji vec dugo igra zajedno.
Ako gledamo proslu sezonu i Angel di Maria je kita od igraca. Robin je isto tako bio los. Statisticki skoro isti kao i Falcao kojem je prva sezona. Robin je imao otprilike duplo vecu minutazu i zabio otprilike duplo vise golova.
Jbg, nije sve tako crno i bijelo. Cak i u najlosijoj sezonu je Tigar zaradio vise nego Ziru u tri sezone u EPL. Nije to bezze.
Bas mislis da je Mourinho glup da uzme tako skupog igraca na godinu dana? Ako je suditi po vasim statistikama, Mourinho je kita od trenera.
Ja bi samo volio da mu da vremena pa da vidimo da li je Falcao stvarno toliko prop'o ili je to ipak do kluba i forme poslije povrede.
Ne mozes porediti covjeka koji je poslije teske povrede dosao u onakav United u kojem nije bio ni prvi napadac sa necijom trecom sezonom i timom koji vec dugo igra zajedno.
Ako gledamo proslu sezonu i Angel di Maria je kita od igraca. Robin je isto tako bio los. Statisticki skoro isti kao i Falcao kojem je prva sezona. Robin je imao otprilike duplo vecu minutazu i zabio otprilike duplo vise golova.
Jbg, nije sve tako crno i bijelo. Cak i u najlosijoj sezonu je Tigar zaradio vise nego Ziru u tri sezone u EPL. Nije to bezze.
Bas mislis da je Mourinho glup da uzme tako skupog igraca na godinu dana? Ako je suditi po vasim statistikama, Mourinho je kita od trenera.
Ja bi samo volio da mu da vremena pa da vidimo da li je Falcao stvarno toliko prop'o ili je to ipak do kluba i forme poslije povrede.
Nije sve crno bijelo , nego svaki igrač koji nije u Arsenalu ima opravdanje što je kita od igrača, samo su Arsenalovi kite od igrača. Shvatili smo
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa taj transfer je samo dokaz Jozine genijalnosti
Ako Radamel opet flopne,on će reći 'Nije to do mene'. Ako Radamel nekim čudom proigra,on će reći 'Pa jašta.Zna se ko je tata'.
Robin van Persie je 'gotov' igrač. Što je igrao,igrao.
Angel di Maria nije opravdao 60-70 miliona pa se zbog toga kaže da je bio loš. Velike su to pare
Ako Radamel opet flopne,on će reći 'Nije to do mene'. Ako Radamel nekim čudom proigra,on će reći 'Pa jašta.Zna se ko je tata'.
Robin van Persie je 'gotov' igrač. Što je igrao,igrao.
Angel di Maria nije opravdao 60-70 miliona pa se zbog toga kaže da je bio loš. Velike su to pare
A.F.C. Bournemouth!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa jedan Rooney i RVP nisu presli 15 golova u tom istom Unitedu mora da su i oni ko Falcao propali klocevi, u proslogodisnjem Unitedu koji je igrao sve na ho ruk igraci se trazili u novom sistemu i rotacijama u pozicijama niko se tu nije mogao istaci ni briljirati pogotovo ne novajlija Falcao. Porediti Walnuta dokazanog kloca i prije povrede i poslije povrede taj je kloc, Falcao je prije povrede bio u top 5 napadaca sviejta napadac svejtske klase i zato Falcau mozemo naci izgovor u padu forme i u povredi jer je bio klasa, Walnut nikad nije bio klasa.AllGunsBlazing je napisao/la:Da mi je znati kakve bi ovdje uvrede bile da je Giroud nakon 26 utakmica imao 4 gola. I da, Falcao jeste bio povrijedjen, i njeg se pravda, a Walcott je kloc iako je dao vise golova u manje utakmica, a vratio se od iste povrede. Giroud u sezoni gdje slomi nogu da 14 golova u ligi.
Giroud je dokazani panj cak i kad ste ga velicali lafo neka statistika forma zabija panj je pao i mjesecima nije zabio gola do finalne utakmice Fa kupa kad je zabio vec porazenom protivniku.
Dakle hajmo ukratko rambo, agb i ostali voajeroljubci nama zele da objasne da je Panjodu bolji od Falcaoa
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 04 jul 2015, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa cekaj, teska povreda i teska povreda. Sta je lom noge? Lahka povreda? Lik je zabio 2 gola s klupe(ulazio) slomio nogu, vratio se i zabio jos 12 i to u nizu gdje je imao jedan gol manje od jednog Henrya. I imao bi sigurno vise da Ramsey nije bio standardno krilo.
Svi razumiju da je Falcao imao tesku povredu. Medjutim, imao je Walcot ISTU povredu i u 14 utakmica dao 5 golvoa, a kloc. KLOC. Giroud slomio nogu i kloc je, iako je dao 9 golova vise. Pa hajmo malo bit realno. Niko ne tvrdi da je Giroud ta neka vrhunska klasa spiceva, ali da je klada nije.
Svi razumiju da je Falcao imao tesku povredu. Medjutim, imao je Walcot ISTU povredu i u 14 utakmica dao 5 golvoa, a kloc. KLOC. Giroud slomio nogu i kloc je, iako je dao 9 golova vise. Pa hajmo malo bit realno. Niko ne tvrdi da je Giroud ta neka vrhunska klasa spiceva, ali da je klada nije.
Celik!3,2,2.
Prije par sezona je bilo bogohulno porediti (tada) moža i najboljeg napadaca svijeta Falcaoa i Girouda, jer je bila razlika u više klasa.SamoZeljo je napisao/la:Falcao je odigrao samo 4 cijele utakmice u EPL. Sve ostalo je ulazio sa klupe ili utakmicu zavrsavao na klupi.
Ali ovdje raja poredi sadašnje stanje, tj. nakon teške povrede Tigra, kad je sletio na nivo Vedada Ibiševića
Jozun je pregmatican trener, ide logikom "mali rizik- velika zarada"....možda vrati Radamela u neku formu i profitira sa tim, ako ne uspije na kraju posube ga nogira.
a Žiru kakav je - takav je...on bolje ne može i od njega se i ne ocekuju neke velike stvari.
po meni, potpuno pogrešno poređenje dva igraca koji nemaju nikakve slicnosti u karijerama...osim što imaju isto godina
-
BigBigBang
- Kontakt:
Lom noge osim zvucnosti te povrede nije teska povreda a koliko se sjecam ima vise vrsta lomova noge, npr onaj Ramseyev i Eduardov ti igraci se nisu tako brzo oporavili kao Giroud koji ocigledno nije imao istu vrstu loma pa se vratio vec poslije 2-3 mjeseca. Drugo ozlijeda ligamenata koljena je najteza moguca povreda u svijetu fudbala to svako zna, jeste Walnut imao istu povredu ali Walnut je bio kloc i prije povrede, kloc je i nakon nje nije povreda Walntua imala sta pokvariti jer njegov kvalitet je presmijesan, FAlcao je bio klasa a da te podsjetim i sto Porto (87 utakmica 72 gola), Atletico (90 utakmica 70 golova) dakle ovakvo nesto Walnut i Panjoud nece za tri zivota postici. Trece opet brkate pojmove Walnut je kao i Giroud na svojoj poziciji nemaju Robina Van Persije i Waynea Rooneya top napadace svjetske klase za konkurenciju kao i to da nisu igrali u ekipi koja se tek uigrava i trazi se vec u uigranom sistemu i zato imaju bolje statistike od Falcaoa iz tih razloga. Opet kazem stavi Walnuta i Girouda u United ti nece ni imati minutazu.
Sto se tice Joza on jepametan FAlcao je klasa dovedes gana posudbu ako se ne vrati na staro lako ga se rijesis a ako se vrati dobijas igraca svjetske klase, npr. to se glupi voajer ne bi sjetio uraditi jer prvo sto bi ta spodoba primjetila je plata iako bi jednu sezonu klbu kakav je Arsenal sigurno mogao priustiti FAlcaoa a ne bi nista izgubili a mogli bi puno dobiti.
Sto se tice Joza on jepametan FAlcao je klasa dovedes gana posudbu ako se ne vrati na staro lako ga se rijesis a ako se vrati dobijas igraca svjetske klase, npr. to se glupi voajer ne bi sjetio uraditi jer prvo sto bi ta spodoba primjetila je plata iako bi jednu sezonu klbu kakav je Arsenal sigurno mogao priustiti FAlcaoa a ne bi nista izgubili a mogli bi puno dobiti.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 04 jul 2015, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pa nije bas da je svaki igrac Arsenala los a ovi drugi nisu. Ima igraca u Arsenalu koje ja ne kritikujem.
Nije isto ni igrati u Arsenalu koji je odigrao jednu od boljih sezona u posljednjih nekoliko godina i Unitedu koji je odigrao jednu od najlosijih u posljednjih mnogo godina.
Ja ne znam koliko je njega povreda unazadila jer proslogodisnji United nije nikakvo mjerilo. Ako Tigar dobije povjerenje trenera i priblizno onom koje je Giroud imao sve vrijeme kod Wengera, smio bi se kladiti da ce prije zabiti 20+ golova nego Giroud.
Ne kaze se bezze da je forma prolazna a klasa vjecna.
P.S. let3, meni je vec godinama jasno da je Giroud takav kakav je i da se od njega i ne treba ocekivati puno vise od dosadasnjeg. Zato i zelim da Arsenal dovede boljeg jer neki konkurenti su i na klupi imali bolje napadace.
Nije isto ni igrati u Arsenalu koji je odigrao jednu od boljih sezona u posljednjih nekoliko godina i Unitedu koji je odigrao jednu od najlosijih u posljednjih mnogo godina.
Ja ne znam koliko je njega povreda unazadila jer proslogodisnji United nije nikakvo mjerilo. Ako Tigar dobije povjerenje trenera i priblizno onom koje je Giroud imao sve vrijeme kod Wengera, smio bi se kladiti da ce prije zabiti 20+ golova nego Giroud.
Ne kaze se bezze da je forma prolazna a klasa vjecna.
P.S. let3, meni je vec godinama jasno da je Giroud takav kakav je i da se od njega i ne treba ocekivati puno vise od dosadasnjeg. Zato i zelim da Arsenal dovede boljeg jer neki konkurenti su i na klupi imali bolje napadace.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.