FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ShofaII
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ShofaII » 04 jul 2015, 01:03

Ma bice 20.000 bez obzira na cijenu. Imamo solidan tim uzecemo Poljake.
A nama definitivno ostaje da uzmemo kasicu pa da skupljamo do iduce godine za svebtroskove koje nosi pocetak sezone.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 jul 2015, 01:05

ShofaII je napisao/la:Ma bice 20.000 bez obzira na cijenu. Imamo solidan tim uzecemo Poljake.
A nama definitivno ostaje da uzmemo kasicu pa da skupljamo do iduce godine za svebtroskove koje nosi pocetak sezone.
Nije utakmica protiv Poljaka citava sezona. ;) Karte su po mom misljenju opcenito preskupe, tu mislim i na prvenstvo. Treba gledati da i protiv Travnika i ostalih bude bar dvije milje vise zbog ambijenta. Poljaci su samo trenutno na tapetu. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 jul 2015, 01:07

Tesko mi mozemo dici nivo igre zamjenama tipa Barić,Protic i dr.
Najbolji primjer je utakmica sa Rijekom.Tesko da imamo igraca sa klupe da moze dostojno zamjeniti igraca iz prvih 11 a kamoli da bude bolji.Mislim da bi nam legli igraci sa posudbe,jer gori od ove 2 ne mogu biti.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 04 jul 2015, 01:10

Sabinho je napisao/la: Nije utakmica protiv Poljaka citava sezona. ;) Karte su po mom misljenju opcenito preskupe, tu mislim i na prvenstvo. Treba gledati da i protiv Travnika i ostalih bude bar dvije milje vise zbog ambijenta. Poljaci su samo trenutno na tapetu. ;)
Slazem se ja da su previsoke zato i kazem da nam izhleda ne preostaje nista drugo nego da skupljamo u kasicu pa da kupimo sezonsku kartu.
Realno sezonska se isplazi i nije skupo po utakmici.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 jul 2015, 01:13

Mogu misliti kakva bi panika nastala i koje bi laktanje bilo za kartu kada bi recimo igrali grupnu fazu u Zenici... :cool:
11 000 kapacitet, mislim da niko ne bi pitao za cijenu, samo daj evo ako treba petobanka... :mrgreen:

Budi član FKS ! ;)
F.K.SARAJEVO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 jul 2015, 01:15

Donekle je problem i to da se Dzeno vrlo tesko odlucuje da radi korekcije i rotacije u prvih 11,a ista stvar su i izmjene koje su cesto sablonske i predvidive. Naravno ne treba raditi ni ono sto je Meho pokusavao pa nije nista dobro donijelo,ali bi cini mi se trebao malo vise da stvori takmicarskog duha medu igracima,bar imamo solidnu sirinu na svim pozicijama da je to moguce,da niko ne misli da je siguran.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 jul 2015, 01:19

zagorski je napisao/la:Donekle je problem i to da se Dzeno vrlo tesko odlucuje da radi korekcije i rotacije u prvih 11,a ista stvar su i izmjene koje su cesto sablonske i predvidive. Naravno ne treba raditi ni ono sto je Meho pokusavao pa nije nista dobro donijelo,ali bi cini mi se trebao malo vise da stvori takmicarskog duha medu igracima,bar imamo solidnu sirinu na svim pozicijama da je to moguce,da niko ne misli da je siguran.
Ofanzivni dio i mozemo zamijeniti sa klupe, evo danas npr Okic i Alispahic su usli. U vecini ostalih ekipa iz nase lige bi bili nosioci igre. Defanziva, tu smo vec malo tanji, ali jbg. Za nasu ligu je dobro, u narednim godinama ce se tek napucavati za evropu vjerujem.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 04 jul 2015, 01:21

[youtube][/youtube]

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 04 jul 2015, 01:22

Naš standard je takav kakav jest, ali cijene su ok, Liga Prvaka i skuplji tim od prošlogodišnjeg su doprinijeli tome.
Procjena posjete: 20 000
Nadam se da će Hebibović pokazati da može dobro odigrati i defanzivno, prema svemu sudeći danas to nije bio slučaj. :hmmmmm: Al treba sačekat završne pripremne pa vidjet kako to izgleda. Loše bi bilo da je Barić ponovo prvi izbor na desnom boku.
Samo naprijed Saraj'vo!

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 04 jul 2015, 01:28

Po ovom snimku desna strana kriva za golove.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 04 jul 2015, 01:35

Kallasi je nas najbolji desni bek 100%

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 04 jul 2015, 01:37

Prvi go koji smo primili Barbaric je totalno ispao a Baric nije pratio akcijui onda nije stigao da pokrije igraca po svojoj strani, bio je odmah tu iza Barbarica i nejasno je sta je zatvarao i pokrivao u tom trenutku. Dodao bih inertnost veznog reda u trenutcima prije nego je Barbaric ispao, mogao je neko od veznih igraca pokriti igraca kojeg je Barbaric pokusao pokriti i ta akcija uopste nebi imala opasnosti po nas gol.
Kod drugog gola opet Baric ispada ostatak odbrane je odradio svoj dio posla ali je izostalo povratak veznog reda, odnosno Cimi i Radovac se uopste nisu vratili ni blizu 16 metara sto je jako neozbiljno. Tu jos da ddodam da je puzi pokrio ostrog tako da ovaj nije ni vidio gdje lopta ide.
Treci go ne treba ni opisivati.
Uglavnom moze sebreci da je Ostri najmanje kriv za bilo koji go. Usudio bi se reci da nije mogao nista ni kod jednog gola.
Nadam se da ce Hebib moci odigrati cijelu utakmicu sa Lechom
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 04 jul 2015, 01:43, ukupno mijenjano 1 put.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 04 jul 2015, 01:39

Kallasi je prejak , samo da se on privikne malo ovdje , ipak je tamo rat pa covjek ne moze se fokusirat 100 % jer mu je famelija tamo pa tesko je to sve , al ide na bolje .... volio bih da on zauzme beka da bude prvi izbor , kakav Hebibovic ili onaj tuzlak pa oni ne mogu zaigrat za krku , zivi bili pa vidjeli hocel ikad igdje otici hebibovic i slicni ...

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 04 jul 2015, 01:45

HeraklitMracni je napisao/la:Kallasi je prejak , samo da se on privikne malo ovdje , ipak je tamo rat pa covjek ne moze se fokusirat 100 % jer mu je famelija tamo pa tesko je to sve , al ide na bolje .... volio bih da on zauzme beka da bude prvi izbor , kakav Hebibovic ili onaj tuzlak pa oni ne mogu zaigrat za krku , zivi bili pa vidjeli hocel ikad igdje otici hebibovic i slicni ...

Nisu oni lose, cak sto vise u ofanzivi su dobri, ali u defanzivi po meni tanki, a Kallasi je pravi borac i treba da bude prvi izbor na beku, s tim da imam osjecaj da ga bas Dzeno nesto i ne gotivi!!!!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 04 jul 2015, 01:46

Ja sam pomenuo Hebiba iz razloga sto Kalas nije otisao na pripreme. A u svakom slucaju bih njega prije izabrao nego Barica, i kada bih njih dva pismatrao kao rezerve opet mislim da kalasi bi bio bolji izbor. Samo je pitanje koliko Dzeno racuna na njega.

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 04 jul 2015, 01:48

ShofaII je napisao/la:Prvi go koji smo primili Barbaric je totalno ispao a Baric nije pratio akciju, odnosno bio je odmah tu iza Barbarica i nejasno je sta je zatvarao i pokrivao u tom trenutku. Dodao bih inertnost veznog reda u trenutcima prije nego je Barbaric ispao, mogao je neko od veznih igraca pokriti igraca kojeg je Barbaric pokusao pokriti i ta akcija uopste nebi imala opasnosti po nas gol.
Kod drugog gola opet Baric ispada ostatak odbrane je odradio svoj dio posla ali je izostalo povratak veznog reda, odnosno Cimi i Radovac se uopste nisu vratili ni blizu 16 metara sto je jako neozbiljno. Tu jos da ddodam da je puzi pokrio ostrog tako da ovaj nije ni vidio gdje lopta ide.
Treci go ne treba ni opisivati.
Uglavnom moze sebreci da je Ostri najmanje kriv za bilo koji go. Usudio bi se reci da nije kriv ni za jedan.
Nadam se da ce Hebib moci odigrati cijelu utakmicu sa Lechom
Ne bih se slozio sa tobom oko Barbarica, on je kod prvog gola odreagovo onako kako bi svaki stoper uradio. Desni bek je ovdje napravio kiks i kod prvog i kod drugog. Malo pogledaj bolje.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 jul 2015, 01:56

Da se i ja javim.. cijene su ok za neclanove (to su vecinom oni koji idu od derbija do derbija i na utakmice u Evropi), mislim da ce clanovi imati popust; 6, 12, 15. Opet nebitno, mislim da Uprava konta..mozda je zadnja utakmica u LP ove sezone, pa da napunimo kasu..uz to, bice reklama prije utakmice garant; bodrimo divove, evropa, liga prvaka nakon 8 godina i sl. I mislim da ce sjever biti haman pa pun, istok slicno, a zapad onako, poprilicno. Jug mislim da ce biti kao pola sjevera.. Ja sam clan pa ce mi biti jePtinije, ali i da nisam..jednom, dva puta godisnje je Evropa..jbg isplati se :D Laganini, aBda zapad i iftariti polako :kafa:

Kad je tekma u pitanju, nisam je gledao, osim sazetka. Prateci tekstualni prijenos 1. pol. dalo se zakljuciti da smo bili bolji..onda u drugom smo malo promijenili, malo fizicki pali na jakom suncu (nije neki razlog al' sta ces), i kao rezultat toga je poraz. Nista strasno, ako se izvuce pouka; sad je na Dzeni i strucnom stabu da vide sta i kako..zna bolje nego mi, skolovan je :D Duljevic se vraca aBda u stilu, ova trojka u sredini malo zastekala u nastavku (vjerovatno umor, 2x dnevno trening), ali bice aBda sve spremno za Lech.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 jul 2015, 01:59

Nakon utakmice cini mi se da opet imamo problem sa tom desnom stranom. Hebibovic nikako da uhvati formu,mozda je problem i ta povreda i to da je u novoj sredini,ali se ne mogu oteti dojmu da je on(inace)vise krilo vec bek kome je ipak primarni zadatak defanziva. Baric! Sta reci,limitiran igrac.I slazem se u potpunosti da je Kalasi nas najbolji bek kada je u pitanju defanzivnio dio,mada ni ofanzivno nije los.

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 04 jul 2015, 02:04

Jedina stvar koja me raduje kroz ove cijene sto najvjerovatnije necu gledati pojedince sa dva zuba u glavi polu pjana i svaka druga psovka necije majke itd. Da ne pricam o dovikivanju pojedinim igracima. Imam clansku tako da racunam da ce to za "nas" biti jeftinije. Ostali sto kukaju imali su dosta vremena da se uclane i ubiru plodove. Hocete Benke,Ikande,Misimovice,Ibisevice,Vukcevice,Delace itd e pa Boga mi mora se malo i pljunut para . Na kraju krajeva sto kazu neki ima i FACE HD.
Zadnja izmjena: xbox, dana/u 04 jul 2015, 02:09, ukupno mijenjano 1 put.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 jul 2015, 02:06

Ma hajde polahko, normalno je da ne moze nijedan igrac u startu eksplodirat. Dajmo svim novim igracima vremena i prostora da se priviknu i pokazu sta znaju.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: PingoFTW, Puas i 51 gost.