FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imamo jako malo vremena za uigravanje tima, pogotov nase odbrane...
Jel jos nama generalka protiv Mladosti iz Kaknja??
Yebiga, to su nesretne okolnosti, nije moglo drugacije. Imamo vremena koliko imamo. Ako ne uspijemo u Evropi, ne treba zaliti, okrecemo se 173372819% prvenstu i ganola.Lacoste je napisao/la:Imamo jako malo vremena za uigravanje tima, pogotov nase odbrane...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- muhamedhulk
- Kontakt:
Cudan smo mi narod..gledam Olimpic i sve ok..jel' primise gol, odmah ide 'mjenjaj majmune', 'vadi ga', 'daj ga', psovanje itd.xbox je napisao/la:Jedina stvar koja me raduje kroz ove cijene sto najvjerovatnije necu gledati pojedince sa dva zuba na glavi polupjana i svaka druga psovka necije majke itd. Da ne pricam o dovikivanju pojedinim igracima. Imam clansku tako da racunam da ce to za "nas" biti jeftinije. Ostali sto kukaju imali su dosta vremena da se uclane i ubiru plodove. Hocete Benke,Ikande,Misimovice,Ibisevice,Vukcevice,Delace itd e pa Boga mi mora se malo i pljunut para . Na kraju krajeva sto kazu neki ima i FACE HD.
Treba Kusturica ko Uli Hoeness kad se svadjao sa navijacima zbog karata..kad su Arenu napravili. Kad im kaze, parafraziram; novi stadion od 350 mil eura, od cega da ga placamo? Od karte od 7 eura?
Skuplji igraci, podizemo standarde, kako igracki tako i u kartama...jedno vuce drugo, to je tako, svidjelo se nekom ili ne.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Mozda sam se ja lose izrazio, mislim da je u prvom redu veza odradila dio posla koji je trebala da njegova intervencija nebi bila potrebna. A poslije toga svega dolazi Barić koji nije bio na svom mjestu odnosno nije pratio izlaz Barbarica.Buzdovan je napisao/la: Ne bih se slozio sa tobom oko Barbarica, on je kod prvog gola odreagovo onako kako bi svaki stoper uradio. Desni bek je ovdje napravio kiks i kod prvog i kod drugog. Malo pogledaj bolje.
Barbaric jeste ispravno reahovao ali je ispao i tu se napravila rupa u odbrani, zbog toga sto Baric uoste nije bio ni postavljen.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ajd ba sta se srkletite za cijene, pa zivite u seheru
kod vas je kafa 3 KM salim se ba malo, iako meni recimo brat bratu treba 70-100 KM, malo gorivo, malo setnje ferhadijom i titovom, pa karta recimo istok, pa povratak kuci, kafa u putu, jelo ovo ono. A vi ne morate nista od tog nabrojanog vama je to svakodnevnica, taj dan lijepo kod kuce popit kafu na kosevo.
@xbox sta polupjani, a sveti mjesec

@xbox sta polupjani, a sveti mjesec
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sve je to okej, a jel mi igramo zadnju protiv Mladosti ili ne??uNbx je napisao/la:Yebiga, to su nesretne okolnosti, nije moglo drugacije. Imamo vremena koliko imamo. Ako ne uspijemo u Evropi, ne treba zaliti, okrecemo se 173372819% prvenstu i ganola.Lacoste je napisao/la:Imamo jako malo vremena za uigravanje tima, pogotov nase odbrane...
Slazem se brate upotpunosti hocemo da budemo medju tri kluba u EX YU al daj da mi placmo 3 marke kartu.Uprava je uradila i vise od toga podigla je sve standarde za nase uslove tako je bilo realno da ce i cijene skociti. Igra se LP poslije 8 godina imamo tim mozda i najbolji poslije rata pa ne znam otkud obraz reci da je skupo. Da si se uclanio nebi bilo skupo,a SVI realno imamo 20 km za jednu godinu da damo klubu.muhamedhulk je napisao/la:Cudan smo mi narod..gledam Olimpic i sve ok..jel' primise gol, odmah ide 'mjenjaj majmune', 'vadi ga', 'daj ga', psovanje itd.xbox je napisao/la:Jedina stvar koja me raduje kroz ove cijene sto najvjerovatnije necu gledati pojedince sa dva zuba na glavi polupjana i svaka druga psovka necije majke itd. Da ne pricam o dovikivanju pojedinim igracima. Imam clansku tako da racunam da ce to za "nas" biti jeftinije. Ostali sto kukaju imali su dosta vremena da se uclane i ubiru plodove. Hocete Benke,Ikande,Misimovice,Ibisevice,Vukcevice,Delace itd e pa Boga mi mora se malo i pljunut para . Na kraju krajeva sto kazu neki ima i FACE HD.
Treba Kusturica ko Uli Hoeness kad se svadjao sa navijacima zbog karata..kad su Arenu napravili. Kad im kaze, parafraziram; novi stadion od 350 mil eura, od cega da ga placamo? Od karte od 7 eura?
Skuplji igraci, podizemo standarde, kako igracki tako i u kartama...jedno vuce drugo, to je tako, svidjelo se nekom ili ne.
Sjecam se toga kad je Hennes govorio i upravu je covjke bio.
Izvan Ramazan to je normalno na Kosevu,vrlo moguce da toga u ovom mjesecu nece toliko biti,al ima ljudi i koje to ne interesuje.esprit24 je napisao/la:Ajd ba sta se srkletite za cijene, pa zivite u seherukod vas je kafa 3 KM salim se ba malo, iako meni recimo brat bratu treba 70-100 KM, malo gorivo, malo setnje ferhadijom i titovom, pa karta recimo istok, pa povratak kuci, kafa u putu, jelo ovo ono. A vi ne morate nista od tog nabrojanog vama je to svakodnevnica, taj dan lijepo kod kuce popit kafu na kosevo.
@xbox sta polupjani, a sveti mjesec![]()
![]()
Koliko ja znam, kad se vrati ekipa kuci, igramo s njima zadnju.Lacoste je napisao/la:Sve je to okej, a jel mi igramo zadnju protiv Mladosti ili ne??uNbx je napisao/la:Yebiga, to su nesretne okolnosti, nije moglo drugacije. Imamo vremena koliko imamo. Ako ne uspijemo u Evropi, ne treba zaliti, okrecemo se 173372819% prvenstu i ganola.Lacoste je napisao/la:Imamo jako malo vremena za uigravanje tima, pogotov nase odbrane...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ja mislio da su oni bugari al' hajde nema veze. Zadnja utakmica protiv Mladosti je cista bruka organizacije, hej cuj protiv mesara na wimbledonskoj travi u Kaknju 3 dana prije LechaTHEC je napisao/la:imamo ove ukrajince pa mislim mladost
I to ne vjerujem da ce igrati najjaci tim,vec ce biti prilika za ove iz drugog plana i ove nigerijce da se nametnu.Lacoste je napisao/la:Ja mislio da su oni bugari al' hajde nema veze. Zadnja utakmica protiv Mladosti je cista bruka organizacije, hej cuj protiv mesara na wimbledonskoj travi u Kaknju 3 dana prije LechaTHEC je napisao/la:imamo ove ukrajince pa mislim mladost
Ma ko god bude igrao, neozbiljno...
Barica treba protjerat iz kluba pa zanjegaj kockar messi maradona pele sve u jednom. Drugo noje bitno gdje bi koji igrac mogo igrat al baric nebi mogo ni u visockoj bosni bit medu prvi 11 a kodnas skoro pa standardni. Da je boo DR DELAC na golu bilo bi 1;1 jedini go kvrzicov je bio neobranjiv prem da bi macka iz celzija izletila naloptu i mozda kvrzica omeo da losije sutira. Oba prva gola delac bi izletijo i samim tim spasijo go.
Sve kad se sabere rijeka nije jaca odnas.
Samo Sarajvo
Sve kad se sabere rijeka nije jaca odnas.
Samo Sarajvo
-
Coromandel
- Kontakt:
odgledao sam prvo poluvrijeme.
fino smo odigrali. uzeli 1:0 i ako postava iz prvog poluvremena bude forsirana, biće to akoBog da dobro.
ima još 10ak dana do utakmice sa plehom i dovoljno vremena da se šarafi dotegnu.
nisam gledao drugo, ali sudeći po rezultatu, nismo imali snage za nešto više. ne znam jel bilo izmjena, a valjda jeste...koliko su izmjene uticale na rezultat, ne znam dok ne pogledam.
sve u svemu, zadovoljan sam sa ovim što sam vidio.
fino smo odigrali. uzeli 1:0 i ako postava iz prvog poluvremena bude forsirana, biće to akoBog da dobro.
ima još 10ak dana do utakmice sa plehom i dovoljno vremena da se šarafi dotegnu.
nisam gledao drugo, ali sudeći po rezultatu, nismo imali snage za nešto više. ne znam jel bilo izmjena, a valjda jeste...koliko su izmjene uticale na rezultat, ne znam dok ne pogledam.
sve u svemu, zadovoljan sam sa ovim što sam vidio.
xbox je napisao/la:Jedina stvar koja me raduje kroz ove cijene sto najvjerovatnije necu gledati pojedince sa dva zuba u glavi polu pjana i svaka druga psovka necije majke itd. Da ne pricam o dovikivanju pojedinim igracima. Imam clansku tako da racunam da ce to za "nas" biti jeftinije. Ostali sto kukaju imali su dosta vremena da se uclane i ubiru plodove. Hocete Benke,Ikande,Misimovice,Ibisevice,Vukcevice,Delace itd e pa Boga mi mora se malo i pljunut para . Na kraju krajeva sto kazu neki ima i FACE HD.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Postujem Delaca neizmjerno ali nema potrebe da od njega pravimo Begovica. Te price da je branio ovaj ili onaj su za djecurliju od 10 godina. Isto tako ja mogu postaviti tezu da je Ostrakovic branio u Mostaru protiv Veleza mi ne bi izgubili ili da je branio protiv Celika mi bi uzeli tri bobe... Nijedan od tih golova kao ni jucerasnji koje je primio Ostrakovic nisu kiksevi i svakodnevnica su. Bilo koji golman da je stao na gol poslije Bandinih kriminalnih kikseva i samo normalno branio bi pobrao simpatije navijaca. Drugi gol je Ostrakovic bio na streljani sa male udaljenosti i nije imao sanse, kod prvog je doveden pred svrsen cin. Dalje, cuj Baric ne bi igrao u Bosni, dajte ljudi pa ima Dzeno oci da vidi, ne bi covjek rizikovao posao i ambicije kluba da vidi da neko ne moze igrati a da ga gura. Drugo je navijacki pogled gdje su Baric, Protic, Puzigaca, Stojcev, Dzemo unaprijed odredjeni krivci za svaki kiks.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A ja se jos bolje sjecam kad Hoenes govori da Bayern nikada nece imati cijene u rangu ostalih evropskih velikana jer njima tih par miliona ne znaci nista a navijacima znaci mnogo, Dinamo je Dinamo bez gledalaca. Zvezda je Zvezda sa jeftinijim kartama od nas. Da stave kartu petobanku nece se klub dici na veci nivo kad nam je prosjek 2 milje. Isto necemo dovesti jos jednog Benku ako se za Leh stavi karta cvaja. Neko u klubu ima jako losu politiku odredjivanja cijene karata.
Ne zanm rece li iko da je Lech juce igrao 0-0 sa Apoelom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Dzemo je za Barica na desnom beku Alves.
Trenutno korisnika/ca: forgempp, jurisicduska, OsmanhodzicBuco i 33 gosta.