FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postujem Delaca neizmjerno ali nema potrebe da od njega pravimo Begovica. Te price da je branio ovaj ili onaj su za djecurliju od 10 godina. Isto tako ja mogu postaviti tezu da je Ostrakovic branio u Mostaru protiv Veleza mi ne bi izgubili ili da je branio protiv Celika mi bi uzeli tri bobe... Nijedan od tih golova kao ni jucerasnji koje je primio Ostrakovic nisu kiksevi i svakodnevnica su. Bilo koji golman da je stao na gol poslije Bandinih kriminalnih kikseva i samo normalno branio bi pobrao simpatije navijaca. Drugi gol je Ostrakovic bio na streljani sa male udaljenosti i nije imao sanse, kod prvog je doveden pred svrsen cin. Dalje, cuj Baric ne bi igrao u Bosni, dajte ljudi pa ima Dzeno oci da vidi, ne bi covjek rizikovao posao i ambicije kluba da vidi da neko ne moze igrati a da ga gura. Drugo je navijacki pogled gdje su Baric, Protic, Puzigaca, Stojcev, Dzemo unaprijed odredjeni krivci za svaki kiks.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A ja se jos bolje sjecam kad Hoenes govori da Bayern nikada nece imati cijene u rangu ostalih evropskih velikana jer njima tih par miliona ne znaci nista a navijacima znaci mnogo, Dinamo je Dinamo bez gledalaca. Zvezda je Zvezda sa jeftinijim kartama od nas. Da stave kartu petobanku nece se klub dici na veci nivo kad nam je prosjek 2 milje. Isto necemo dovesti jos jednog Benku ako se za Leh stavi karta cvaja. Neko u klubu ima jako losu politiku odredjivanja cijene karata.
Ne zanm rece li iko da je Lech juce igrao 0-0 sa Apoelom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Dzemo je za Barica na desnom beku Alves.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja se toga ne sjecamTETRAPAK je napisao/la:A ja se jos bolje sjecam kad Hoenes govori da Bayern nikada nece imati cijene u rangu ostalih evropskih velikana jer njima tih par miliona ne znaci nista a navijacima znaci mnogo, Dinamo je Dinamo bez gledalaca. Zvezda je Zvezda sa jeftinijim kartama od nas. Da stave kartu petobanku nece se klub dici na veci nivo kad nam je prosjek 2 milje. Isto necemo dovesti jos jednog Benku ako se za Leh stavi karta cvaja. Neko u klubu ima jako losu politiku odredjivanja cijene karata.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Celzije najaci klub na svijetu sto se para tice a sto se tice i golmana. Poredit ostrog i delaca je smijesno. Delaca celzi produzijo i namaga neda da brani u ls kao posuden igrac.
Dzemo je jednako los ko baric na beku al dzemo moze jos dvije pozicije zakrpit kad neko mora pauzirar radi kartona. Dzema J**+ igranje u kontinuitetu jer covjek je iscjeden plus pusi star itd.
Dzemo je jednako los ko baric na beku al dzemo moze jos dvije pozicije zakrpit kad neko mora pauzirar radi kartona. Dzema J**+ igranje u kontinuitetu jer covjek je iscjeden plus pusi star itd.
Evo strašno dobar video Lech-ovih tekmi u sezoni 2014/2015 kako su davali i primali golove kući i u gostima.
SRETAN BROJ - 1725
Ljudi moji, ja sam igrom slucaja bas jedne prilike zavrsio na Kantridi, gdje sam gledao baš NK Rijeku. Znaci kad sam vidio cijene ulaznica, tri puta se preznojio o tri puta otisao u more da se okupam.
Igrali su ligašku tekmu protiv Lokomotive, znaci tekma totalno regularna, nebitna.
Najjeftinija karta je 30Kuna (7KM) i to je za navijacku tribinu i to je ok, ali za svaku ostalu sljedecu tribinu cijena je 100Kuna (20KM). Dodaš jos cenera i imaš sezonsku kod nas. Tako da, sagledajte malo ovo iz vise kadrova.

Igrali su ligašku tekmu protiv Lokomotive, znaci tekma totalno regularna, nebitna.
Najjeftinija karta je 30Kuna (7KM) i to je za navijacku tribinu i to je ok, ali za svaku ostalu sljedecu tribinu cijena je 100Kuna (20KM). Dodaš jos cenera i imaš sezonsku kod nas. Tako da, sagledajte malo ovo iz vise kadrova.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Nakon nekih pregledanih clipova Lecha zaključio sam da su veoma skloni da natrpaju protivnika kući. Ekipa dosta živahna i brza. Ovaj Finac u napadu im je preopasan igrač trpa li trpa. Nama je jedina šansa na Hasetu da pokušamo izboriti pozitivan rezultat kao zalihu za put u Poljsku. Gore realno šanse su nam male i ako na Hasetu ostvarimo pozitivan rezultat trebamo se veoma dobro zatvoriti i igrati na kontre i polukontre. Nadigravati se u Poljskoj sa njima je ravno samoubistvu. Vidi se da im je najslabija karika tima odbrana koja je veoma sklona greškama. I veoma su opasni po stranama na ubačaje u kazneni prostor i prekidi su im jača strana. Jasno je u Poljskoj će nas napasti punom snagom od 1 minute i valja preživjeti prvih 25 minuta susreta da ne primimo gol samo da ne proradi onaj naš BH mentalitet (koji je poznat kada igramo u gostima) pa da nas ne natrpaju kao kada smo igrali vani protiv Gladbacha, Sparte Prag, Basela.
SRETAN BROJ - 1725
ovaj desni bek ako bude igrao protiv Vas,sve akcije trebaju ići na njega(čovjek je kriv za 60% golova),stoperi jako loši u skok igri i velika mogućnost podvaljivanja lopti iza leđa,jako su spori..pitic je napisao/la:Evo strašno dobar video Lech-ovih tekmi u sezoni 2014/2015 kako su davali i primali golove kući i u gostima.
Upravu si desni bek im je katastrofa nadam se da će igrati protiv nas i pokušati po lijevoj strani više napadati. Općenito desna strana im je mnogo gora od lijeve kada je odbrana u pitanju. Pawlovski, Jevtić, Teodorczyk isto znaju dati golove bez problema, a Sadaev isto dobar igrač.zmaj348 je napisao/la:ovaj desni bek ako bude igrao protiv Vas,sve akcije trebaju ići na njega(čovjek je kriv za 60% golova),stoperi jako loši u skok igri i velika mogućnost podvaljivanja lopti iza leđa,jako su spori..pitic je napisao/la:Evo strašno dobar video Lech-ovih tekmi u sezoni 2014/2015 kako su davali i primali golove kući i u gostima.
SRETAN BROJ - 1725
Pa bolje da se odmah predamo
Odlicne cijene karata,pa jbmu misa uclani se i bices hadzo jednostavno..bravo UPRAVA..hos nes,evo ti cvaja bum.. 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Strasna im je lijeva strana..ovaj bek Douglas ima prejaku ljevicu,a i ovaj Pavlovski prolazi isto slalom..
FK SARAJEVO.
Prioritet je da trebamo kako znamo i umijemo da zaustavimo Jevtića, Pawlowskog (ova dvojica su glavna veza sa napadačima i sve vežu) i Hamalainena trpaju ko ludi golove. Ako ovo uradimo šanse su nam puno, puno veće. Nabrojana trojica su im najopasniji igrači, a tu treba dodati i Keitu, Sadaeva (ukoliko nije otišao).amypitar je napisao/la:Pa bolje da se odmah predamo
SRETAN BROJ - 1725
Otisao je hvala Bogu,ma ubijaju iz prekida ljudi..srecom nece im igrati ovaj Arajuari ovaj Finac..pitic je napisao/la:Prioritet je da trebamo kako znamo i umijemo da zaustavimo Jevtića, Pawlowskog (ova dvojica su glavna veza sa napadačima i sve vežu) i Hamalainena trpaju ko ludi golove. Ako ovo uradimo šanse su nam puno, puno veće. Nabrojana trojica su im najopasniji igrači, a tu treba dodati i Keitu, Sadaeva (ukoliko nije otišao).amypitar je napisao/la:Pa bolje da se odmah predamo
FK SARAJEVO.
Ako neće igrati to je extra za nas. Arajuari ima beton lijevicu izvodi im slobodne udarce koji su za lijevake veoma često, Finac trpa kao i Pawlowski i Jevtić. Šta bi dao da imamo igrača u FKS kao što je ovaj Pawlowski strašan igrač.mma_hz je napisao/la:Otisao je hvala Bogu,ma ubijaju iz prekida ljudi..srecom nece im igrati ovaj Arajuari ovaj Finac..pitic je napisao/la:Prioritet je da trebamo kako znamo i umijemo da zaustavimo Jevtića, Pawlowskog (ova dvojica su glavna veza sa napadačima i sve vežu) i Hamalainena trpaju ko ludi golove. Ako ovo uradimo šanse su nam puno, puno veće. Nabrojana trojica su im najopasniji igrači, a tu treba dodati i Keitu, Sadaeva (ukoliko nije otišao).amypitar je napisao/la:Pa bolje da se odmah predamo
SRETAN BROJ - 1725
Mislim da sik brate pomijesao Douglasa sto zabija iz slobodnjaka i ovog cupavog zutalja..
FK SARAJEVO.
Moguće nagledao sam se do sada njihovih clipova ne znam gdje su opasniji. A vala i ovaj Burić kada vidim kakve je golove primao nije ni on vala nešto može ga Benkara pročepiti. Može se i ovaj pogledatimma_hz je napisao/la:Mislim da sik brate pomijesao Douglasa sto zabija iz slobodnjaka i ovog cupavog zutalja..
SRETAN BROJ - 1725
Da, da upravu si Daglas je u pitanju strašna lijevica.mma_hz je napisao/la:Mislim da sik brate pomijesao Douglasa sto zabija iz slobodnjaka i ovog cupavog zutalja..
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: StriktnoZlo i 29 gostiju.