Imaju jednu utakmicu zabrane i odraditi ce je sada u revansu.samogrbavica je napisao/la:Kako ces ici kad nema gostovanja majke ti, imaju zabranu praznih tribina..ultrassa1921 je napisao/la:Dobre majiceee,napokon nesto novoo,svaka castt momcovii..
A volio bi da se domacinstvo zamjeni da u Seheru bajram klanjamo al eto ne pitam se ja.....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ajzea je napisao/la:![]()
- ultrassa1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Provjeri informaciju prije nego sto je izneses ovdjee ssssssssssssss
Manijaci Zeljini
Jest' zajeban ovaj crnac u Ferencvarošu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- corleone87
- Kontakt:
Imamo i mi naseg crncaVirtu4l je napisao/la:Jest' zajeban ovaj crnac u Ferencvarošu

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Oba su.Virtu4l je napisao/la:Jest' zajeban ovaj crnac u Ferencvarošu
Ako ode Kvesić dovesti Subića i to bi bilo to.
Teško ćemo mi dovesti Subića, mislim da će on vani.bojamora je napisao/la:Ako ode Kvesić dovesti Subića i to bi bilo to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa imamo Uzelca da popuni tu poziciju, u slucaju da Kvesic ode.
a koji je brat ovaj Diatta hahaha,ima intervju na izvoru prica bosanski bolje nego pola nase repke,ako nista dobar je momak neka ga kod nas

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
10.ovog mjesecaacab je napisao/la:Kad' je izvlačenje parova za ligu?
51%--------49%
Hvala bratezeka_tm87 je napisao/la:10.ovog mjesecaacab je napisao/la:Kad' je izvlačenje parova za ligu?
Volim te Željo !
-
- Kontakt:
Cuj Uzelac da popuni onu poziciju nide veze. Bolje je nekog iz juniora staviti nego onog drvosjecu na beka
Kako sam ja cuo momak je odigrao vise nego odlicno na toj poziciji u Mostaru, hvalili su ga i navijaci zrinjskog.manijakinho je napisao/la:Cuj Uzelac da popuni onu poziciju nide veze. Bolje je nekog iz juniora staviti nego onog drvosjecu na beka
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
E bas su prijateljske utakmice mjerilo ono nema dalje tu se sve vidizubar je napisao/la:Kako sam ja cuo momak je odigrao vise nego odlicno na toj poziciji u Mostaru, hvalili su ga i navijaci zrinjskog.manijakinho je napisao/la:Cuj Uzelac da popuni onu poziciju nide veze. Bolje je nekog iz juniora staviti nego onog drvosjecu na beka

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- vazdazeljo
- Kontakt:
Rajaaa, hoce li se moci ici u madjarsku?
Vidim vecina pise da ce ako prodju igrat i drugo pretkolo kuci pred praznim tribinama?
Jel tacno to?
Vidim vecina pise da ce ako prodju igrat i drugo pretkolo kuci pred praznim tribinama?
Jel tacno to?
JA SAM LUD, JA SAM JAK, JA SAM ŽELJIN MANIJAK!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Ceka se da prodje prvo pretkolo, vidis da su odigrali za sada 1-1 i sve je otvoreno iako je Ferencvaros favorit. Koliko sam upoznat, Ferencvaros ima samo jednu utakmicu kazne da igra pred zatvorenim stadionom i to ce sada odraditi na revanš utakmici prvog pretkola protiv GAE koju igraju u Budimpešti.vazdazeljo je napisao/la:Rajaaa, hoce li se moci ici u madjarsku?
Jel tacno to?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
a ti trebaš biti mjerilo? ti inače znaš kao svi stručnjaci ko/gdje/kako/šta može odigrat?delinjo je napisao/la:E bas su prijateljske utakmice mjerilo ono nema dalje tu se sve vidizubar je napisao/la:Kako sam ja cuo momak je odigrao vise nego odlicno na toj poziciji u Mostaru, hvalili su ga i navijaci zrinjskog.manijakinho je napisao/la:Cuj Uzelac da popuni onu poziciju nide veze. Bolje je nekog iz juniora staviti nego onog drvosjecu na beka
ne brinite sve brige svijeta, ne brinite oko sastavljanja sastava, oko para u klubu, brinite kako da u četvrtak budete na koševu da podržite želju

Neko ce da pravi istok ?gavran je napisao/la:JAPAN je asocijacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.